martinecondrej Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Distance Alert System: Odjazdil som opat par kilometrov a podivne spravanie systemu pokracuje. Mam hypotezu, ze problem s tymto systemom ma suvis s chybovym hlasenim kontroly tlaku v pneumatikach. Uz dopytujem Peugeot a cakam na odpoved. Jazdite niekto s Distance Alert systemom a tiez ste prehodili na zimne pneu bez detektorov tlaku? Nepozorovali ste podobne problemy? Dakujeeeem jezdím tak už cca 5000km a nic nepozoruju. Tak cca 800km s upozorňováním na tlak v kolech, pak jsem to nechal vypnout. Aktivuji až s letními koly Citovat
cartmen Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Tak koukám, že nejvíce divných problému má 1,6thp:myslim Zlatý diesel:mrk Nejvíce divných problémů mají ti co mají červené auto Citovat
KAMM Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Distance Alert System: Odjazdil som opat par kilometrov a podivne spravanie systemu pokracuje. Mam hypotezu, ze problem s tymto systemom ma suvis s chybovym hlasenim kontroly tlaku v pneumatikach. Uz dopytujem Peugeot a cakam na odpoved. Jazdite niekto s Distance Alert systemom a tiez ste prehodili na zimne pneu bez detektorov tlaku? Nepozorovali ste podobne problemy? Dakujeeeem jezdím tak už cca 5000km a nic nepozoruju. Tak cca 800km s upozorňováním na tlak v kolech, pak jsem to nechal vypnout. Aktivuji až s letními koly Vdaka moc za podnet. Zda sa teda, ze moja hypoteza je v troskach . Budem dalej sledovat a snad na nieco pridem. Uvidim, budem informovat. Citovat
antired Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Tak koukám, že nejvíce divných problému má 1,6thp:myslim Zlatý diesel:mrk Nejvíce divných problémů mají ti co mají červené auto tak normalne bych se i zasmal ale kdyz jde o tve auto tak na to ani nemas chut Citovat
elton Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Antired, nedělej si srandu, že se pořád něco sere. vždyť už to museli opravit. Citovat
novotny.k Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Ahoj, tak auto mám od Vánoc. První závada : ztráta výkonu a \"škubání\" vyřešeno komplet vyčištěním sání (na záruku kromě oleje cca 2300.-). Bohužel nepomohlo. Zítra tam jdu volat. Minule řekli, že pokud nepomůže vyčištění sání, bude se asi měnit hlava. Představoval jsem si jinou kvalitu BMW. Dosud jsem jezdil vozy VW a rozhodl jsem se pro změnu.Snad nebudu litovat :-(. Citovat
antired Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 No... Kokotina to cisteni ... To budou rozvody... Ale to by bylo brzo... Nebo taky neco jineho ... Kolik mas najeto? Citovat
elton Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Ty budou ty rozvody na 99% jak píše Antired. Jo jo kvalita BMW, němec neumí prostě nic udělat pořádně. Citovat
novotny.k Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Ahoj, tak najeto je 35000 km. Kupoval jsem předváděčku od prodejce. Ve středu tam jedu, tak uvidím. Doufám, že budou chtít další peníze za olej [upravil dne 16/1/12 09:18 od novotny.k] Citovat
rick Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 No a mně přišla svolávačka na kontrolu ZBQ- nevim co to je. Citovat
Guest Tury14 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Zatím jak se dívám, tak většina problémů je u benzínů........a to jsem o něm taky přemýšlel.......ale asi je to o štěstí....:-D Citovat
Janvac Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 to.: novotny.k Také jsem uvažoval o předváděčce, s tímto motorem, 30t. km najeto, plně vybavena a za velmi dobrý peníz. Stála u Šudomy v Třebíči. Když jsme ji šli projet, tak prodejkyně po cca 100m jízdy povídá ať se nebojím tomu trochu přidat. Takže otáčkoměr nadoraz, studený motor, z něho podivné zvuky. Když jsem si představil, že to udělá možná několikrát denně několik zákazníku tak jsem věděl, že předváděčku v žádným případě nechci..... Citovat
cartmen Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Ahoj, tak najeto je 35000 km. Kupoval jsem předváděčku od prodejce. Ve středu tam jedu, tak uvidím. Doufám, že budou chtít další peníze za olej [upravil dne 16/1/12 09:18 od novotny.k] Nemáš červenou barvu?? Kdyby jo, tak by to zapadalo do mé teorie Citovat
novotny.k Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Ahoj, tak najeto je 35000 km. Kupoval jsem předváděčku od prodejce. Ve středu tam jedu, tak uvidím. Doufám, že budou chtít další peníze za olej [upravil dne 16/1/12 09:18 od novotny.k] Nemáš červenou barvu?? Kdyby jo, tak by to zapadalo do mé teorie Nene, mám tmavě šedou, ale jestli to není přelakovaný [upravil dne 18/1/12 12:10 od novotny.k] [upravil dne 18/1/12 12:11 od novotny.k] Citovat
cartmen Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Anebo když vyrobili Antiredovo auto tak si frantici řekli, sakra tohle se nám fakt povedlo, ještě jednou to zopakujeme tady na tom šedým. Citovat
novotny.k Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Anebo když vyrobili Antiredovo auto tak si frantici řekli, sakra tohle se nám fakt povedlo, ještě jednou to zopakujeme tady na tom šedým. Začínám mít pocit, že máš asi pravdu. Neví, co s tím je. Budou asi měnit hlavu. Navíc mi řekli, že to není první záruční oprava ale již několikátá . Nevíte někdo, kdy je nárok na bezplatné náhradní auto? Citovat
Modzillo Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 ohľadom spoľahlivosti THP sa vedie celkom zaujímavá diskusia aj tu Citovat
nikol Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Kolik je tady na foru 5008 Thp 1.6. Ale jen Antired má problémy hlubšího rázu a ještě Novotný.k. A kolik je asi prodaných Thp na světě a kolik jich má nějaký extra problém? Ale to je asi otázka na vedení které pracuje u Peugeotu. Antired má nějaký nepovedený auto,jedno s těch prvních Thp. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.