Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Distance Alert System:

Odjazdil som opat par kilometrov a podivne spravanie systemu pokracuje. Mam hypotezu, ze problem s tymto systemom ma suvis s chybovym hlasenim kontroly tlaku v pneumatikach. Uz dopytujem Peugeot a cakam na odpoved.

Jazdite niekto s Distance Alert systemom a tiez ste prehodili na zimne pneu bez detektorov tlaku? Nepozorovali ste podobne problemy? Dakujeeeem

jezdím tak už cca 5000km a nic nepozoruju. Tak cca 800km s upozorňováním na tlak v kolech, pak jsem to nechal vypnout. Aktivuji až s letními koly
Odesláno
Distance Alert System:

Odjazdil som opat par kilometrov a podivne spravanie systemu pokracuje. Mam hypotezu, ze problem s tymto systemom ma suvis s chybovym hlasenim kontroly tlaku v pneumatikach. Uz dopytujem Peugeot a cakam na odpoved.

Jazdite niekto s Distance Alert systemom a tiez ste prehodili na zimne pneu bez detektorov tlaku? Nepozorovali ste podobne problemy? Dakujeeeem

jezdím tak už cca 5000km a nic nepozoruju. Tak cca 800km s upozorňováním na tlak v kolech, pak jsem to nechal vypnout. Aktivuji až s letními koly

Vdaka moc za podnet. Zda sa teda, ze moja hypoteza je v troskach :). Budem dalej sledovat a snad na nieco pridem. Uvidim, budem informovat.

Odesláno
Tak koukám, že nejvíce divných problému má 1,6thp:myslim Zlatý diesel:mrk

Nejvíce divných problémů mají ti co mají červené auto :aut

tak normalne bych se i zasmal ale kdyz jde o tve auto tak na to ani nemas chut :)
Odesláno

Ahoj, tak auto mám od Vánoc. První závada : ztráta výkonu a \"škubání\" vyřešeno komplet vyčištěním sání (na záruku kromě oleje cca 2300.-). Bohužel nepomohlo. Zítra tam jdu volat. Minule řekli, že pokud nepomůže vyčištění sání, bude se asi měnit hlava. Představoval jsem si jinou kvalitu BMW. Dosud jsem jezdil vozy VW a rozhodl jsem se pro změnu.Snad nebudu litovat :-(.

Odesláno

Ahoj, tak najeto je 35000 km. Kupoval jsem předváděčku od prodejce. Ve středu tam jedu, tak uvidím. Doufám, že budou chtít další peníze za olej :(

[upravil dne 16/1/12 09:18 od novotny.k]

Odesláno

Zatím jak se dívám, tak většina problémů je u benzínů........a to jsem o něm taky přemýšlel.......ale asi je to o štěstí....:-D

Odesláno

to.: novotny.k

Také jsem uvažoval o předváděčce, s tímto motorem, 30t. km najeto, plně vybavena a za velmi dobrý peníz. Stála u Šudomy v Třebíči. Když jsme ji šli projet, tak prodejkyně po cca 100m jízdy povídá ať se nebojím tomu trochu přidat. Takže otáčkoměr nadoraz, studený motor, z něho podivné zvuky. Když jsem si představil, že to udělá možná několikrát denně několik zákazníku tak jsem věděl, že předváděčku v žádným případě nechci.....

Odesláno
Ahoj, tak najeto je 35000 km. Kupoval jsem předváděčku od prodejce. Ve středu tam jedu, tak uvidím. Doufám, že budou chtít další peníze za olej :(

Nemáš červenou barvu?? Kdyby jo, tak by to zapadalo do mé teorie :roker:papa

Odesláno

Nemáš červenou barvu?? Kdyby jo, tak by to zapadalo do mé teorie :roker:papa

Nene, mám tmavě šedou, ale jestli to není přelakovaný :(

[upravil dne 18/1/12 12:10 od novotny.k]

[upravil dne 18/1/12 12:11 od novotny.k]

Odesláno
Anebo když vyrobili Antiredovo auto tak si frantici řekli, sakra tohle se nám fakt povedlo, ještě jednou to zopakujeme tady na tom šedým. ;)

Začínám mít pocit, že máš asi pravdu. Neví, co s tím je. Budou asi měnit hlavu. Navíc mi řekli, že to není první záruční oprava ale již několikátá :(.

Nevíte někdo, kdy je nárok na bezplatné náhradní auto?

Odesláno

Kolik je tady na foru 5008 Thp 1.6. Ale jen Antired má problémy hlubšího rázu a ještě Novotný.k. A kolik je asi prodaných Thp na světě a kolik jich má nějaký extra problém? Ale to je asi otázka na vedení které pracuje u Peugeotu. Antired má nějaký nepovedený auto,jedno s těch prvních Thp. :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...