elton Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 tož já sa tedy ptám:) VIN:VF30A9HR8BS221929 předem dikes:) Tož svolávačku nemáš. Citovat
martinecondrej Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 tak schválně VF30ARHE8BS210370 a volán jsem, ale po své aktivitě Citovat
elton Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Kluci, nechceme založit vlákno jaké je i v jiných sekcích - Historie podle vin? Jmenovče, už ti zjištuji. Citovat
elton Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 tak schválně VF30ARHE8BS210370 a volán jsem, ale po své aktivitě Další tam nemáš, a co ti dělali na předním nárazníku 3,4,2012? Citovat
martinecondrej Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 tak schválně VF30ARHE8BS210370 a volán jsem, ale po své aktivitě Další tam nemáš, a co ti dělali na předním nárazníku 3,4,2012? jo to jsem si přesně myslel, tolik k ofiko svolávačce. Zjevně se to bude týkat jen toho, kdo se ozve. Na nárazníku mi měnili ty okrasný stříbrný lišty pod SPZ. Začal se na tom loupat ten \"chrom\" Citovat
OldasII Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 tak schválně VF30ARHE8BS210370 a volán jsem, ale po své aktivitě Další tam nemáš, a co ti dělali na předním nárazníku 3,4,2012? jo to jsem si přesně myslel, tolik k ofiko svolávačce. Zjevně se to bude týkat jen toho, kdo se ozve. Na nárazníku mi měnili ty okrasný stříbrný lišty pod SPZ. Začal se na tom loupat ten \"chrom\" A jak ses ozval? Jako ze jsi tam zavolal a zeptal se a nebo nejak agresivneji se dozadoval vymeny? Ja tam normalne volal a posle vinu rekli, ze me se svolavacka netyka. Citovat
martinecondrej Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 tak schválně VF30ARHE8BS210370 a volán jsem, ale po své aktivitě Další tam nemáš, a co ti dělali na předním nárazníku 3,4,2012? jo to jsem si přesně myslel, tolik k ofiko svolávačce. Zjevně se to bude týkat jen toho, kdo se ozve. Na nárazníku mi měnili ty okrasný stříbrný lišty pod SPZ. Začal se na tom loupat ten \"chrom\" A jak ses ozval? Jako ze jsi tam zavolal a zeptal se a nebo nejak agresivneji se dozadoval vymeny? Ja tam normalne volal a posle vinu rekli, ze me se svolavacka netyka. tím ozval myslím reklamaci vibrování řízení, po posouzení technikem na místě byla závada potvrzena a že se nejspíš týká kotoučů a budou se po schválení peugeotem měnit. Pak mi po cca 14-ti dnech volali, že se to týká nápravy konkrétně zadního uložení a že je na to svolávačka Citovat
Vatsug Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Eltone, když se dostaneš k informacím z vinu, jsou tam psané i nějaké informace ohledně oprav co se dělalo a případně nějaké vyjádření o závadě. Jde mi konkrétně o to, že mi před časem měnili napínací kladku. Je to sice lepší, ale po nastartování, než se motor chvíli (těžko říct jestli 10 minut) zahřeje, tak to ještě trochu klepe, něco jako tižší diesl, pak to ztichne. Říkal jsem si, že to ještě do podzimu nechám, jak se to projeví a pak bych to zkusil dát do jiného servisu, co na to řeknou. Po výměně mě hned upozorňovali, že to není to co bývalo. Tak jestli tam píšou nějaké vyjádření po opravě. [upravil dne 4/8/12 12:45 od Vatsug] Citovat
elton Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Tato závada se tady už několikrát řešila, dělá to převážně jen u 2,0 hdi. Řešené záruční opravou a ne svolávačkou. Mě to třeba nedělá a mám auto vyrobené 02/2010. Citovat
elton Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Vatsug, vytvořím tady vlákno \"Historie podle VIN\" a tam jej dej a kluci kteří mají přístup k placenému SB se ti tady ozvou. Citovat
PetoC Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Ahojte, pred casom som tu pisal o poskakujucej rucicke meraca rychlosti pri otoceny do prvej polohy. Dnes po odskusani na dalsich dvoch 5008 som zistil, ze to nie je chyba, ale vlastnost. Uz zacinam ma paranoju (dufam, ze nie su vsetky tri pokazene ), pls. moze niekto chcecknut tento postup, ci toto chovanie mate aj na svojom aute? Postup A 1. otvorit auto, sadnut a zatvorit. Mal by sietit display medi budikmi. 2. zasunut kluc do zapalovania a otovit do 1. polohy (vsetko je ok, rucicka by nemam poskocit) 3. vybrat kluc zo zapalovania a cakat 30 sek. pokial nezhasne ten maly display (pri zhasinani, by mala rucicka poskocit do minusovej polohy 3x a vydat 3x jemne tuknutie. (majte stale zatvorene dvere) 4. otvorte dver, mal by zasietit spominany display a rucicka by mala znova 3xposkocit. Postup B 1. odomknite auto, otvorte dvere a cakajte min. 30sek (vacsinou to robim, ked nakladam celu rodinu do auta a do kufra veci) 2. (pred touto operaciou by nemal svietit display medzi budikmi) zasunte do zapalovania kluc a otocte do prvej polohy (zapnutim displaya rucicka 3xposkoci). Dik Citovat
elton Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Máš asi paranoju:D a proč tak blbněš? Odemknu, sednu, nastartuju a jedu a hlavně - neřeším blbiny:D:D:D ps: Jestli se budeš o víkendu nudit, tak se zastav na srazík do Pieštan. Citovat
PetoC Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 kde sa to bude konat, neviem ci by som na 100% prisiel, sme vsetci chori, ale ktohovie, mozno sa to zmeni. Citovat
elton Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Tady máš info: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=454 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 taky se Vám stavá že když zapnete rádio tak že začne hrát? Citovat
robozv Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 taky se Vám stavá že když zapnete rádio tak že začne hrát? ja mam vybavu Active mne staci pootocit klucikom a radio vie co ma robit /sorry/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.