Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A co se toho topení týče,to jsem zde již popisoval.Aby došlo k úspoře,bylo odebráno jedno topné tělísko .Proto ta slabota.

Odesláno

Jinak ale souhlasím s Eltonem,naprostá spokojenost s autem,byť mám jen 1,6HDi.:)Problémy má i Mercedes atd.

Odesláno
K té prodloužené záruce,máme špatnou zkušenost,a to tu ,že když se nám v prodloužené záruce objevila závada,která byla vyřešena v době řádné záruky/dvouhmoťák a spojka na Boxeru při 75000 km totální rozpad byť díky konstrukční chybě/ tak to frantíci neuznali.Toť naše zkušenost a dle mého názoru vyhozené peníze.

No, tos mi dal zas brouka. Ale je mi úplně jasné, že ať se rozhodnu jakkoli bude to špatně, když si ji přikoupím, tak se buď nic nevyse.. nebo to v tom horším případě neuznají jak píšeš a nebo pokud bych si nepřiplatil, tak se třeba motor podělá podruhé :myslim

Odesláno
A sranda by byla, kdyby tam daly starý tip napínáku:aut

No, tak nad to má být nějaký nový inovovaný typ motoru, ale označení pořád stejné 5 FV + nový software, takže snad i rozvody a vše co s tím souvisí se nebude tento ono...

Jinak se mi zdá, ale může to být jen subjektivním dojmem a taky tím, že jsem jezdil více jak dva týdny 207, že ten motor je jakoby od spodu ještě silnější než ten původní i přesto, že má zatím za sebou cca 400 km. Ale jak říkám, možná asi jen ten pocit ...:roll

Odesláno

Ahoj, tak kompletní výměna motoru nepomohla. Pořád auto \"netáhne\", jak by mělo. Je to jak když občas vynechá palivové čerpadlo :(. Budu muset opět do servisu. Jen nevím, jestli nezkusím nějaký jiný :-(.

Odesláno
Ahoj, tak kompletní výměna motoru nepomohla. Pořád auto \"netáhne\", jak by mělo. Je to jak když občas vynechá palivové čerpadlo :(. Budu muset opět do servisu. Jen nevím, jestli nezkusím nějaký jiný :-(.

No to si děláš pr..l ??!! Tobě taky měnili celý motor ?? A já už myslel, že jsem v tom s antiredem osamocen. Prosím Tě jak si přišel k tomu, že Ti ho museli vyměnit. Nejsem pravidelným čtenářem, proto mě prosím zasvěť dod Tvých problémů. Třeba to bylo podobné jako v mém případě - vytahaný rozvoďák a hláška depollution system faulty, která to vše odstartovala.

Odesláno

Něco na uklidnění potencionálních majitelů benzínů 1,6 THP.V průběhu loňska prý došlo k jakési inovaci a zlepšení na motoru ohledně těch problémů s rozvody a s tím souvisejícími problémy.Takže by prý už průběžně loňské ročníky měly být bez poruch.

Odesláno

No, modlím se, aby to tak bylo, vzhledem k mé nové 308SW s tímhle motorem. Ale jelikož je to červená babylone, a vzhledem k mému vrozenému štěstí, se mě určitě problémy nevyhnou. :D:D

Ale záruku jsem si pro jistotu připlatil na 5 let a 100 tis. km.

[upravil dne 1/3/12 15:07 od toomovich]

Odesláno

No zrovna včera se zastavil známej a hned mi říkal, čéčé tak byly problémy a zatím vyřešeny. Divné, zase THP a červená barva:myslim:D zlatá bílá:D:D:D

Odesláno
Marťo, to je jasné, přece se těch THPček musí někde zbavit:aut:aut:aut

No to musí,ale musí si jich nechat dost na výměnu. Mám druhý a jestli se nemýlím, možná dojde na další. Pořád to nejede. Občas to zacuká, jak když jsem bez benzínu. Tohle mi naposledy dělala Š120 asi tak pře x-lety. To byl zanesenej karburátor. Ale co je to tady ... :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

zajtra si idem pre novu 5008 1.6Hdi - tak dufam, ze tam uz budu vychytane muchy.... a ozaj otazka:

- ako je to s prednym park.senzorom?? Rozmyslam si ho domontovat (170€+130€praca) - mam vybavu Active + nejake detaili na viac... Zadny je uz v tejto vybave - a prekazku ukazuje na akom displeji? (alebo to len pipa?? - potom ako budem vediet ci je to predok/zadok? :roll )

dik za infooooo :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...