Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V \"Možnostech napájení\" nic takovýho neni a kolonku \"Řízení spotřeby\" nemůžu taky nikde najít:(

Divný je, že to začal dělat až po kompletním formátu a nový instalaci XPček (u 98 SE se to poznat nedalo, tam instalace zkolabovala u hrdwaru).

EDIT: O ovladačích to píše, že jsou aktuální a že zařízení pracuje správně...

[upravil dne 14/1/2011 15:57 Dundee]

Odesláno

No to že pišou widle že ovladač je aktuální neznamená že tam jsou ty co tam maji být, stahni ze stranek Aceru posledni ovladače a nasyp je tam. Teda pokud jsi je tam nedal už z nějakého Acer CD od notebooku, pokud tam maš jen holej system tak to šlapat nebude

http://www.acer.cz/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=cs&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3739&sp=page15e&ctx2.c2att1=4&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3739&CountryISOCtxParam=CZ&ctx1.att21k=1&CRC=1160877988

[upravil dne 14/1/11 16:25 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak akumulátor mám připojenej k NTB a všechno funguje.

Zatím jsem to udělal podle výše uvedenýho odkazu. Vlastně jde o to, ve Správci zařízení zakázat akumulátor (Microsoft ACPI-Compliant Control Method Battery), což není řešením samo o sobě, ale alespo\\ń můžu mít aku zacvaklev v notebooku a ten se mi neviklá apod. (protože na aku je jedna \"nožička\")...

Odesláno

Takže včera celej den re-instal- po zapnutí se pořád resetoval a vyhazoval modrou obrazovku a jediný, co jsem stihl zachytit, že nemůže nabootovat:(

Dneska ráno zase re-instal, protože jsem neprošel kontrolou pravosti:roll

Zatim to funguje, tak jsem zvědavej, jak dlouho:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...