Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

k tomu CD, taky mi obcas nenacita - u me je to tim, ze kdyz nezapnu CD prehravac hned jakmile vlezu do auta, jak zapnu topeni a meni se teplota, CD se v radiu zamlží, orosí... a pak logicky laser necte... vzdycky kdyz mi to necetlo, stacilo vyndat, otrit viditelne zamlzenej disk, a zase cetlo.

Odesláno

lidi kdyz uz je tady tahle diskuze, tak uplnej offtopic: Jak se pusti CDcko, kdyz je stopnuty? - treba po nastartovani se nepusti automaticky... a ja ho neumim zapnout jinak nez ze ho vyndam a znova zandam a ono zacne hrat :mad:

Diky :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

No tak to jsem asi nepochopil:roll.Já když otočím klíčkem do polohy kontrolky,tak se spustí automaticky CD.Po nastartování zase tačne hrát :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj.Tak nový poznatek.Čistil jsem isoprop. a CD hrálo při přepínání mezi cd,rád. skvěle.No ale teď jak jsou ty zimy,tak se mu moc nechce.Občas jo a pak zase ne:(.Může to být laser(čočka)?Nebo jak dlouho a jakým stylem to čistí Honza:D??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...