HonzaZ Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Jj, pokud funguje, buď rád a nepokoušej to. Citovat
taven Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 k tomu CD, taky mi obcas nenacita - u me je to tim, ze kdyz nezapnu CD prehravac hned jakmile vlezu do auta, jak zapnu topeni a meni se teplota, CD se v radiu zamlží, orosí... a pak logicky laser necte... vzdycky kdyz mi to necetlo, stacilo vyndat, otrit viditelne zamlzenej disk, a zase cetlo. Citovat
sefi79 Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 Hmm.Tak to jsem nezkoušel.A je pravda,že jak byly ty mrazy,tak to bylo zamlžené.. Citovat
h4wk3y Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 lidi kdyz uz je tady tahle diskuze, tak uplnej offtopic: Jak se pusti CDcko, kdyz je stopnuty? - treba po nastartovani se nepusti automaticky... a ja ho neumim zapnout jinak nez ze ho vyndam a znova zandam a ono zacne hrat Diky Citovat
sefi79 Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 No tak to jsem asi nepochopil:roll.Já když otočím klíčkem do polohy kontrolky,tak se spustí automaticky CD.Po nastartování zase tačne hrát Citovat
Dave_k Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 2h4wk3y : co použít tlačítko pro přepnutí na CD? Citovat
sefi79 Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 Ahoj.Tak nový poznatek.Čistil jsem isoprop. a CD hrálo při přepínání mezi cd,rád. skvěle.No ale teď jak jsou ty zimy,tak se mu moc nechce.Občas jo a pak zase ne:(.Může to být laser(čočka)?Nebo jak dlouho a jakým stylem to čistí Honza:D?? Citovat
HonzaZ Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Může to být v současné době když je zima kondenzací páry na čočce nebo CDéčku. Jinak pokud chceš stav se u mě a můžeme zkusit to vyčistit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.