Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

manuál na starý model - originál česky  

1. 1. manuál na starý model - originál česky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jasně že jo. Jestli máš staženej ten co je na clubovejch stránkách nebo zde tak tam najdeš co schází a co potřebuju. Taky jsou tam občas otazníky protože jsem fakt nevěděl co to znamená. Kdyžtak mi to pošli na mejla. Dík.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem JohnnyGreen

Vydržte :) , manuál jsem půjčil kamarádce na vyfocení, ale minulý týden skončila v nemocnici se zánětem žlučníku. Takže jistě chápete, že to nemůžu moc urgovat :)

Tak to ji lituju ... hele to nespecha, az to bude, tak to bude ... my vydrzime :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Děkuji všem za trpělivost, dneska (nebo spíš zítra, až se nabijou baterie) to budu fotit. Zkoušel jsem pár stránek a kvalita je v pohodě. Vyprodukuju kolem 80 fajlů po 1.5MB, spíš míň. Na jedný fotce bude vždy dvoustránka. Doufám, že to takhle všem vyhovuje.

S digifo?ákem jsem nikdy nepracoval, takže kdyby měl někdo nějaký zásadní rady, jak to co nejlíp udělat, pište pište :)

Honza

PS:bude to focený Canonem Powershot A75

Odesláno

Hlavně když to bude čitelný. Náhodou jestli jsi viděl můj výtvor jalo el.manuál můžeš napsat jestli je to trochu podobný. :D

Odesláno
Napsán autorem JohnnyGreen

Děkuji všem za trpělivost, dneska (nebo spíš zítra, až se nabijou baterie) to budu fotit. Zkoušel jsem pár stránek a kvalita je v pohodě. Vyprodukuju kolem 80 fajlů po 1.5MB, spíš míň. Na jedný fotce bude vždy dvoustránka. Doufám, že to takhle všem vyhovuje.

S digifo?ákem jsem nikdy nepracoval, takže kdyby měl někdo nějaký zásadní rady, jak to co nejlíp udělat, pište pište :)

Honza

PS:bude to focený Canonem Powershot A75

Zapnout si rezim makrofoto - \"kyticka\" bude lip ostrit a vypnout blesk

[Editován dne 2/2/05 Ferry]

Odesláno

Děkuji za rady, je HOTOVO :cool:

Kvalita je docela slušná, je toho 105MB, 85 fajlů, většina dvoustránky, pár jednostránek (detaily, hustě psaný písmo).

Teď jak s distribucí: Mám upload 256kbps, z čehož tak 50% bere DC (až dososám, tak ho vypnu). Kdybyste to všichni tahali ode mě, trvalo by to hodně dlouho (a online taky nejsem pořád), takže kdyby se našel někdo s hodně rychlym a stále připojenym serverem, poslal bych mu to a od něj by to pak mohli tahat ostatní.

Zatim je to u mě na

ftp://62.24.73.45/... , heslo i username je peugeot, maximální počet připojení je 3, takže prosím nepoužívejte download na pozadí, a? se na všechny dostane.

Jestli se s někym domluvim na tom serveru, tak FTP zrušim a budu to posílat full-speed na server.

KONTAKT: ICQ 163633051, zelenka@inmail.cz , tel. 777564667

Honza

Odesláno

Paráda teď už ten elektronickej je konečně hotov. Akorát jsem zjistil že ve tvém manuálu není vůbec nic k ovládání autoradia. :papa

Odesláno

Co vse je v tom manualu a cim se lisi od toho manualu ve wordu prelozeneho z polstiny? Ma to cenu to stahovat?

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

Co vse je v tom manualu a cim se lisi od toho manualu ve wordu prelozeneho z polstiny? Ma to cenu to stahovat?

No je tam hodne podobnych veci, ale urcite toho tam je i plno, co v tamtom neni, hlavne to mas komplet v cestine, v tamtom nebylo vsechno prelozeny.

Je to jen 100MB, ja myslim, ze to za to urcite stoji. Uz to mam doma, zatim jsem to nejak podrobne nezkoumal, ale uz jsem to tak nejak procital.

Jinak autorovi moc dekuju!!! I za to, ze me to nechal sosnout.

Odesláno
Napsán autorem Petr X

Jinak autorovi moc dekuju!!! I za to, ze me to nechal sosnout.

Je to taky zásluha Dave_k , ten chtěl asi před rokem chybějící stránky k tomu překladu z polštiny a já bych se k tomu i dokopal, jenže jsem to tenkrát neměl kde naskenovat. Navíc se oba manuály obsahově liší, proto jsem to teďka nafotil všecko... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...