Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Věk?  

1 hlas

1. 1. Věk?

• do 20
      26
    • 21-30
      128
    • 31-40
      60
    • 41-50
      18
    • 51 a výš
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak je uz jsem tu skoro 25 let na tomhle svete, fotku sem dam, jsem zrovna delal mouchu:D a jinak mam spoustu fotek na lide.cz, libimseti nebo treba na mych strankach;) Nikdo me tu vlastne nezna, ale v nejblizsi dobe se chystam platit clenstvi (ted na to nejak nemam:mad)

Jinak se chystam na nejakej ten srazik , ale ted jaksi neni cas a zatim je to vsechno trochu z ruky. Az bude tepleji, tak se urcite nekam nacpu a navazu kontakty s ostatnimi uzivateli tohoto fora:papa

[upravil dne 3/2/08 macik.83]

post-0-14109598855532_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Teda to je nízkej věkovej průměr, abych to tu s Méďou zachraňoval, jsem skoro přesně o rok starší než předseda, fotky ze školy dávat nebudu bo už všechny zežloutli:D

Hih, vic jak zlate stranky? Jo o tobe jsem si puvodne myslel, ze jsi nejakej davcatnik a vono ejhle. Jsem videl nejake fotky tady na foru a dost jsem se divil, kazdopadne vim, proc jsi Hurvajz:papa;)

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Teda to je nízkej věkovej průměr, abych to tu s Méďou zachraňoval, jsem skoro přesně o rok starší než předseda, fotky ze školy dávat nebudu bo už všechny zežloutli:D

Hih, vic jak zlate stranky? Jo o tobe jsem si puvodne myslel, ze jsi nejakej davcatnik a vono ejhle. Jsem videl nejake fotky tady na foru a dost jsem se divil, kazdopadne vim, proc jsi Hurvajz:papa;)

Hihi, to si mysli asi víc lidí. Jinak v mysli mlád ale tělem pomalu v hrobce:D:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja bych z troho udelal BMW-peugeot club. Prootuze ja a FX, pak bude Neon a John a kdovi kdo dalsi :D

ja se casem snad taky pridam :mad::D

Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: agresssor

To Aka: teda ty más panecku ránu:D

princezna, co? :D

se pak nikdo nemuze divit, co ze me vyrostlo :D

ja mam sice abnormalne spatnou pamet na tvare, ale zrovna v tvem pripade teda zadnou zmenu ve vizazi nevidim:D

jinak taky koukam, ze uz by se mi tu melo pomalu vykat:D

Odesláno

ja bych z troho udelal BMW-peugeot club. Prootuze ja a FX, pak bude Neon a John a kdovi kdo dalsi :D

taky jsem jednou nohou v alternativnim klubu:papa ale E30 pujde dal, pac je to sice zachovalej kousek, ale 318 je na hracku malo;)

Odesláno

Hihi, to si mysli asi víc lidí. Jinak v mysli mlád ale tělem pomalu v hrobce:D:D:D:D

By chtelo nejakou zkusenou heeerecku ne, aby te ozivila :D:D

post-0-14109598858266_thumb.jpg

Odesláno

By chtelo nejakou zkusenou heeerecku ne, aby te ozivila :D:D

Néé, tuhle křivuli nééé:D
Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

taky jsem jednou nohou v alternativnim klubu:papa ale E30 pujde dal, pac je to sice zachovalej kousek, ale 318 je na hracku malo;)

cozeto. delje foto foto foto foto, popis. Jakekoliv info. Ja ma taky 318ku, mno a co :D

Odesláno

Koukám že budu zvyšovat věkový průměr , ale co někdo to dělat musí - necelých 39 let koukám na tento svět a foto nemám a nedám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...