Gotrek Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 A tys neslyšel, že \"renaul?áci\" používají místo výstražného trojúhelníku výstražný kosočtverec... Citovat
Fusion Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Hadra: já bych věděl ale nechcu být sprostej <> Citovat
Hadra Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 2 Gotrek: Aji řidiči, nebo jen řidičky??Celkem se mně líbil příspěvek Destiniho jak vyřešila nehodu řidička Peugeotu. Citovat
Operator Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 To jo, ale takhle obětavý řešení ?ukance jsem ve skutečnosti ještě nezažil a hlavně ani o něm neslyšel. Když by to tak bylo pravidlem, tak bych asi rád pořád \"?ukal\". :D:D Citovat
P205XR Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 To Hadra: Kočka v naftě jo, to je prdel, nekouřil jsi u toho drhnutí?? To All: jak jako ?ukanec kde co jak já to chci taky vědět. Citovat
Marlin Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 2 Hadra, ja se poctivy vysoko skolsky sudent, co nechodi na prednasky, takze sem tu furt :D no, me lidi nadavaj, co jedou vzadu, at tam sakra nevozim toho psa, protoze jsou potom vzdycky od chlupu, a to navic mame kratko srsteho (boxer) k tem kockam, dneska nam sedel koucour ve drezu a koukal jak bulik :D mam ho vyfoceneho 2 Oktavisto (mas moc slozitej nick ) to byly nejaky fotecky jiste slecny a dvou panu.... hledej v historii :D:D Citovat
John Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Njn Marlin je tu skoro furt..... To ví každej :D Citovat
tomyka Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 ja tu skoro ne som nikdy ja nosim psa v boxe na prevoz uz ked sa dotknem boxu tak uz vie ze sa dakam ide a zalezie Citovat
Marlin Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Napsán autorem John Já......já jsem tu jen občas :D:D asi jako ja, vid :D Citovat
rimmer Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 hele..ja sem auto prikryl autoplachou, ale jak sem si precet tedka etn vas prispevek s tou shorenou plachou, tak uz to asi nebudu delat )) Dneska sem se zenuskou navstivil Tesco..no hned sem si koupil nove poklice a satu tuning line modrosedych koberecku a modre ventilky.... to bude mit Lord Mord radost ))) Citovat
Hadra Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 2 Rimmer: a pasujou Ti?? Já je chci taky, akorát nejsem schopnej si je koupit bez vyzkoušení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.