Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dovezení není až tak těžké,nebál bych se toho(někoho seženeš a nebo tady je pp205 co to nabízí a vychází to cca 20 000kč i na spz)tím neříkám,aby jsi šel do toh auta jenom jsem ti ukázal kde třeba hledat.

tak to je hezky přetočíno ...km...

Odesláno

Těch kilometrů bude tak 460 t.

Kůže je dost opotřebená, vzadu vpravo roztržená.

Buď opatrný, dobře to promysli. Já jsem se takto spálil - 406 kombi měla taky najeto \"180 t. km\".

Odesláno
dovezení není až tak těžké,nebál bych se toho(někoho seženeš a nebo tady je pp205 co to nabízí a vychází to cca 20 000kč i na spz)tím neříkám,aby jsi šel do toh auta jenom jsem ti ukázal kde třeba hledat.

přetočeno? jak jsi to poznal? jinak je tam vin... ale nevím kde kouknout na historii vin: VF38ERHZE81011105

Odesláno

přetočeno? jak jsi to poznal? jinak je tam vin... ale nevím kde kouknout na historii vin: VF38ERHZE81011105

Jak bych to poznal...jednoduše je to za 1 dovezené,je to 10let staré a nafta a k tomu v kůži v cizině se s tím jezdí ne jenom na parádu a viz co napsal Olda a ten volant vlevo mi připadá taky trochu ochmatanej nebo že je to blbě nasvíceno?

VIN ti asi tady neprověří myslím,že je to do určitého data ale jistej si s tím nejsem,ale projdi tu forum,třeba je někde vlákno.

Ale koukám,že ti je jedno úplně co t bude mít za výbavu...myslím si že by jsi měl mít přestavu nebo je tempomat to hlavní?

Odesláno
Možná kdyby sis zajel do Holandska, nebo aspoň do Německa nebo do Rakouska, a kupoval ve značkovém zastoupení. Nikdy od Turka, rusa, poláka.

Přesně jak to říká....ale s tím NL bych asi popřemejšlel je to daleko a taky to má vždy nalítáno a je tam spíš auta na LPG.

Překupník :blicismajlik:bojim

Hledej a dej si na čas...já hledal 6měsíců až když jsem to vzdal tak jsem našel tu pravou :mad:

Odesláno

Jak bych to poznal...jednoduše je to za 1 dovezené,je to 10let staré a nafta a k tomu v kůži v cizině se s tím jezdí ne jenom na parádu a viz co napsal Olda a ten volant vlevo mi připadá taky trochu ochmatanej nebo že je to blbě nasvíceno?

VIN ti asi tady neprověří myslím,že je to do určitého data ale jistej si s tím nejsem,ale projdi tu forum,třeba je někde vlákno.

Ale koukám,že ti je jedno úplně co t bude mít za výbavu...myslím si že by jsi měl mít přestavu nebo je tempomat to hlavní?

¨

mám představu výbavy. Break 2.0 HDI 80 KW (někdo říká klidně 66 a pak chipnout) Auto. klima, ovládání Cd pod volantem a nejlépe i tempomat - ten důležitej není. co se týká sedaček tak je mi to celkem jedno. Jinak sem chtěl od rv 2000 a tak max do 200 tis. km přibližně do 100 tis. kč.

Odesláno

hlavně se jukni na ty km ;)

za 130 tisíc 406? promiň,ale to nemyslíš vážně,že ne?!

to si můžeš trochu už připlatit a máš 407 (ale větší provozní náklady :( nebo 307 za ty peníze-130)

Odesláno
hlavně se jukni na ty km ;)

za 130 tisíc 406? promiň,ale to nemyslíš vážně,že ne?!

to si můžeš trochu už připlatit a máš 407 (ale větší provozní náklady :( nebo 307 za ty peníze-130)

no je to hodně ... ale vypadá fakt dost zachovale a s dobrou výbavou. 407 je už moc peněz... a 307 \"poruchový\" takže sem rozhodnutý pro 406

Odesláno

protože ti odkazuje na auta a ne na konkrétní automobil...to by jsi chtěl asi až moc,aby ti to hledal.... :myslim

Si myslím,že poradit jestli jo či ne a kde hledat je docela dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...