Pavel2 Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Ahoj, jaký by jste mi doporučili servis v HK nebo pardubickém kraji. mám stále problém, že se mi studené auto nechce rozjet (nastartovat ano, s rozjezdem jsou problémy). Mám za to, že řídící jednotka podle zatížení motoru nějak neupravuje vstřikování, takže bych potřeboval servis s dobrou autodiagnostikou Doporučili by jste mi značkový servis v Pardubicích nebo v Choustníkově Hradišti? Citovat
Lamer Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Mohu doporucit pana Senohrabka z Usti nad Orlic. Na elektriku a elektroniku je machr. Maximalni spokojenost. tel 603 701 767 Citovat
Jarda Muller Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Ano, Senohradek je machr...spraví vše. Také jsem u něj byl. Citovat
Pavel2 Odesláno 5. leden 2005 Autor Odesláno 5. leden 2005 A funguje senohrabek i v sobotu? jelikoz jsem pracujici clovek, mam problem se dostat ve vsedni dny nekam jinam. Navíc bych u toho rád byl.....A je teda machr i na nové HDi motory - r.v.2001 (teda potažmo jejich elektroniku) Citovat
Lamer Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Zkus mu zavolat cislo je uvedeno vyse :-) Citovat
Pavel2 Odesláno 5. leden 2005 Autor Odesláno 5. leden 2005 a o něčem blíž jaroměři by jste nevěděli? Citovat
Jarda Muller Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Já jsem u něj byl v sobotu dopoledne,přes týden taky pracuji a časově to nestíhám.......telefonicky se s ním určitě domluvíš Citovat
Péťa Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Ja mohu doporucit pana Thera ve Velkych Petrovicich (u Hronova). Tel. 602438176. Je to odbornik na francouzska auta a mas ho \"za rohem\". Dale cituji Medveda z 30.9.2003: \"Pro lidi z okolí Náchoda, kteří mají problém s tamními servisy - zkuste Mílu Čecha v Hronově, Husova ulice, tel.608 778879 a když se odvoláte na Medvěda, měli byste být spokojeni \" - viz tento odkaz :papa:papa:papa:papa Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Napsán autorem Peta Ja mohu doporucit pana Thera ve Velkych Petrovicich (u Hronova). Tel. 602438176. Je to odbornik na francouzska auta a mas ho \"za rohem\". Dale cituji Medveda z 30.9.2003: \"Pro lidi z okolí Náchoda, kteří mají problém s tamními servisy - zkuste Mílu Čecha v Hronově, Husova ulice, tel.608 778879 a když se odvoláte na Medvěda, měli byste být spokojeni \" - viz tento odkaz :papa:papa:papa:papa Ale Míla nemá vybavení na elektriku, jinak už bych ho sám doporučil. Tady bude podle mě potřeba někdo s PC programem Citovat
Péťa Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Mezi Hronovem a Velkými Petrovicemi jsem si postavil domeček. U Miloše Théra v Petrovicích jsem po doporučení už byl (rozvoďák a další po koupi auta) a jsem spokojen. Ještě asi vyzkouším Tvůj tip a uvidím... :papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.