Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jaký by jste mi doporučili servis v HK nebo pardubickém kraji. mám stále problém, že se mi studené auto nechce rozjet (nastartovat ano, s rozjezdem jsou problémy). Mám za to, že řídící jednotka podle zatížení motoru nějak neupravuje vstřikování, takže bych potřeboval servis s dobrou autodiagnostikou Doporučili by jste mi značkový servis v Pardubicích nebo v Choustníkově Hradišti?

Odesláno

Mohu doporucit pana Senohrabka z Usti nad Orlic. Na elektriku a elektroniku je machr. Maximalni spokojenost. tel 603 701 767 :cool:

Odesláno

A funguje senohrabek i v sobotu? jelikoz jsem pracujici clovek, mam problem se dostat ve vsedni dny nekam jinam. Navíc bych u toho rád byl.....A je teda machr i na nové HDi motory - r.v.2001 (teda potažmo jejich elektroniku)

Odesláno

Ja mohu doporucit pana Thera ve Velkych Petrovicich (u Hronova). Tel. 602438176. Je to odbornik na francouzska auta a mas ho \"za rohem\". Dale cituji Medveda z 30.9.2003:

\"Pro lidi z okolí Náchoda, kteří mají problém s tamními servisy - zkuste Mílu Čecha v Hronově, Husova ulice, tel.608 778879 a když se odvoláte na Medvěda, měli byste být spokojeni \" - viz tento odkaz

:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno
Napsán autorem Peta

Ja mohu doporucit pana Thera ve Velkych Petrovicich (u Hronova). Tel. 602438176. Je to odbornik na francouzska auta a mas ho \"za rohem\". Dale cituji Medveda z 30.9.2003:

\"Pro lidi z okolí Náchoda, kteří mají problém s tamními servisy - zkuste Mílu Čecha v Hronově, Husova ulice, tel.608 778879 a když se odvoláte na Medvěda, měli byste být spokojeni \" - viz tento odkaz

:papa:papa:papa:papa:papa

Ale Míla nemá vybavení na elektriku, jinak už bych ho sám doporučil. Tady bude podle mě potřeba někdo s PC programem

Odesláno

Mezi Hronovem a Velkými Petrovicemi jsem si postavil domeček. U Miloše Théra v Petrovicích jsem po doporučení už byl (rozvoďák a další po koupi auta) a jsem spokojen. Ještě asi vyzkouším Tvůj tip a uvidím...

:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...