Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Minizraz Báhoň .Február 2011 (Tretí ročník)-a už nedýcham

Recommended Posts

Odesláno
a aj ja mam jednu perlicku /foto/ nasho hostitela

:D Táto fotka začína byť populárna :potlesk konečne si nebude robiť srandičky aj s niekoho iného.

Takže pridám sa aj ja k ďakovačke. Predovšetkým patrí poďakovanie všetkým ktorý obetovali nedeľné popoľudnie a zúčastnili sa tejto vydarenej akcie. V hojnom počte , v dobrej nálade a tak prispeli k rozvoju klubu.

... ostatné už bolo povedané a nebudem to opakovať. :super

Kto chce môže poslať fotky emailom alebo na požiadanie poskytnem ftp prístup na server.

P.S. a nezabudnite, 8. mája pokračujeme na Duchonke. :papa

[upravil dne 27/2/11 21:45 pastorek]

Odesláno

tak dík

kedže som vedel čo bude práve vdaka tým parohom, tak nič nové ja som tam tu fotku dal aj sám len zbližšia nemam:roker

[upravil dne 27/2/11 21:49 Durko]

Odesláno

Ja chcem podakovat hlavne Durkovi...

Neuveritelne, pre mna, prekvapenie, hrozne ma potesil!

Este raz dakujeeem.

Uz som co to popustal, vazne super veci ;)

Odesláno

No ja nemam co... ako vzdy som sa chystal domov skor, ako vzdy som akosi zostal medzi poslednymi :D ... kazdopadne paradicka, ak sa podari takato zostava v Piestanoch, tak to bude hukot :mrk

Odesláno
Ja chcem podakovat hlavne Durkovi...

Neuveritelne, pre mna, prekvapenie, hrozne ma potesil!

Este raz dakujeeem.

Uz som co to popustal, vazne super veci ;)

nemáš za čo:D

Odesláno

Čaute chlapi, už sme doma dorazili sme ešte okolo 20.30 hod. Zraz bol SUPER :super a ešte raz chcem všetkým poďakovať že som sa mohol zúčastniť tak fantastickej akcie v peknom prostredí a výbornými ľuďmi. Ešte raz ďakujem. :papa :papa :papa

Odesláno

Taky chci poděkovat za vydařený sraz, celkově to bylo moc pěkný:potlesk:potlesk:potlesk

Jak psal čakom, chtěli jsme odjíždět už kolem 5-6 ale vydrželi jsme tam téměř až do konce:D

A děkuji za dáreček za 3. místo v jízdě zručnosti, kterou by určitě zvládali mnohem líp 10ti letí kluci než my:D:D

Těším se na další setkání:)

Odesláno

ďakujeme za super zorganizovany \"mini\" zraz, bolo to naozaj perfektne. osobitne sa chcem podakovat aj durkovi za jazdu zrucnosti na \"JEHO\" super aute ktore sa neskutocne dobre soferovalo.

uz teraz sa tesim na dalsi zraz, kde sa zase stretneme so super ludmi

:papa:papa:papa

Odesláno

:D nieee

LP platne ;)

Fakt ma Durko uplne ze maximalne prekvapil vobec tym ze si pamatal nieco take ako ze ja mam doma LP platne a vezmem kazdu zbytocnu :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...