Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam dokupene Xenony 6000k a zdá sa mi že to nieje ono ale pritom skla svetlometov sú ok. Bol som na stk samozrejme bol som upozornený na to že niesú originál a môžu byť problémy s políciou ale na svietivosť mi nepovedali nič. Zdajú sa mi akési slabé, tak rozmýšľam nad výmenou za žiarovky zn Philips X-treme. Má niekto s nimi skúsenosť? http://translate.google.com/translate?u=www.pal-guide.com&hl=sk&ie=UTF-8&sl=en&tl=sk

Odesláno

Ja ich mám v tlmeních/stretávacích svetlách H7 a nemôžem sa na ne sťažovať teda :D svietia silno a hlavne nie do žlta ale skôr do biela ;) boli síce drahé tak dúfám že toľko potom aj tá životnosť je taká :D

Odesláno

Už jsem to tu řešil s AnotherOne neorigo xenony=velký průser mě to stálo jen jeden motorek stěračů a mohlo být i hůř!!!!!! A k těm hid není to ono svítí to o moc hůř než origo xenony, žárovka osram night braker dá mnohem víc světla.:papa

Odesláno
Nejde o blízkosť ale o rušenie prenášané el. sieťou. Na vzdialenosti nezáleží. Máš nejaký problém so stieračmi?

[upravil dne 12.1.2011 07:17 AnotherOne]

nie nie ja ich zatiaľ nemám, len rozmýšľam do budúcna no tie stierače na ktoré sa tu väčšina sťažovala ma odrádzajú

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...