miloge Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Zdarec, zase se mi po dlouhý době něco vytelilo na autě a chtěl bych se zeptat jestli netušíte čim to může bejt. Když jedu cca 60 a víc a jedu rovně nebo zatáčim doprava tak ve předu něco mlátí a to docela rychle. Myslíte že to sou ložiska nebo to muže bejt něco horšího. Kdyby to byly ložiska, myslíte že bych to moh opravit sám -jako laik, nebo to bude chtít do servisu? Díkes za rady:) Citovat
Driver Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Hm řekl bych, že to spíš bude něco na nápravě, tyčky stabilizátoru apod. Ložisko by spíš hučelo, je to takový zvuk jako když jedeš na gumách s hodně hrubým vzorkem. Ale bude to nejlepší hodit na zvedák, aby jsi poznal co to je. Citovat
Fusion Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 mlatí jakože po rovince nebo na hrbolech? ložiska asi ne, ty hučí jak kdyz jedeš jedním kolem po tom bílím pruhu proti usnutí na dálnici (plnule, ne buch buch) no a jestli to mlátí na pěkné slinici tak spíš to cvaká a to bude poloosa. Každopádně bych věci na řízení nedělal sám, protože když se něco pose*e tak nemás jak dojet do servisu třeba výměnu poloosy mě u nás v servisu říkali 4 hodky x 250Kč, což se dá. Navíc rovnou přehodí i ložiska. Citovat
Majkie Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Zdar,jestli to rychle bouchá (jakoby drnčí) a nehučí, zvýrazňuje se to při zatáčení na jednu stranu, tak to nejspíš bude homokynetický kloub. Skoro s jistotou to znamená výměnu poloosy. Můžeš to jednoduše testnout tak, že na nějakém plácku dej plnej a pomaličku kruž, výrazně-li to lupe, je to kloubík. Taky se přimlouvám k servisu, není to taková hrůza. Citovat
miloge Odesláno 5. leden 2005 Autor Odesláno 5. leden 2005 Já sem to špatně popsal, není to pomalý mlácení ale spíš to hučení, jak řikáte vy. Ten kloub bude už načatej, protože když prudce zatáčim tak to mlátí, ale tohle je něco jiného. A nemáte někdo ponětí kolik stojí ta poloosa na 306 rv 94? Aby mě v servise zase nenatáhli jako posledně, kdy si řekli za výměnu tyček stabilizátoru 4000:mad: Citovat
Xaverious Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Podivej se za kolik to ma autokelly ..ale vymena nevim. Mam kamose kterej mi to dela za lidovku uz mam obe vymneneny + tycky stabil ...v podstate jsem menil vsechno krome ramen Ted spis resim cidlo na tachometr ...prej jich je vic .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.