olda Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 typ folie je 3M,nic víc na ní není napsáno,ale myslím,že to je firma,co jí vyrábí.Jinak mě napadla další kravina,to je tak,když je člověk sám doma a nudí se,předělal jsem vnitřní světlo na ledky,je tam 12 led a svítí to super,teď jen čekám,až zaschne lepidlo a šup s tím do auta.Tady je fotka z výrobního procesu: Citovat
olda Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 Tak světlo v autě,svítí to super,takže už jsem vyloupl zadní a šup na něj. Citovat
Stifler Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 olda: Super nápad. Závidim ti to. Z čeho jsi to udělal? To se dají koupit takovéhle tištěné spoje s ledkama? Citovat
olda Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 Objednávám je v číně,konkrétně tady,cena je směšná a fungují výborně,mám je zabudované v obrazu,který svítí každou noc a v pohodě,mají tam i vodotěsné,takže super a pět barev na výběr. Citovat
Andreww Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Jj, samolepící LED pásky. Super věc. Mám z toho osvětlení kufru ve starém autě. Možnost stříhat po cca 5cm (3 LED) Super nápad Citovat
olda Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 JJ,přesně tak,dělám si z toho i doma podsvícení a je to super.Jinak jsem si potáhl zrcátko karbonem,jelikož byl kryt poškrábaný a naprasklý.Nevypadá to zle,ale práce to byla hrozná,ale ve finále se povedlo. Citovat
olda Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 Tak jsem ještě zkusil vnitřní trojúhelníčky Citovat
Andreww Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 To říkám, že půjde do karbonu celé :D:D Ale jinak pěkná práce Citovat
olda Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 nepůjde celé do karbonu,to by asi byl humus,no nevím.Hraju si,protože se nudím,ještě budu měsíc marodit,tak se musím nějak zabavit. Citovat
mmtt Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 mám dotaz prosím kde bych mohl sehnat tu karbonovou folii za rozumnou cenu ? Citovat
Frozz Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Kvalitní karbo folie (ne od 3M, ale ORACAL - velmi podobné, na dotek a vzhled úplně totožné, jen ORACAL je tuším o něco silnější) za HODNĚ DOBROU cenu se dá koupit zde (i s poštovným to vyjde daleko levněji než tu v čr kupovat m2 za 2000Kč :-X http://www.karbonove-autofolie.eu/Úvod.html Citovat
mmtt Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 jo dobré díky, a asi nevíš o něčem podobném v ČR ? Citovat
Frozz Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 jo dobré díky, a asi nevíš o něčem podobném v ČR ? v ČR ty ceny jsou pak už vyšší, zadej do googlu: karbonová folie 3M ...a tam ti toho vyjede hodně http://www.highperformanceparts.cz/karbonova-folie-3m-dinoc--3d-carbon-122-x-100cm--cerna.4088 Citovat
mmtt Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 jasný ty ceny jsou o trochu jiné no , ale zdeje nefunkční eshop http://www.karbonove-autofolie.eu/Úvod.html , jedině si udělat výlet :-D ( jsem z Mostu :-D takže bych se asi prohrnul :D ) Citovat
Frozz Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 jasný ty ceny jsou o trochu jiné no , ale zdeje nefunkční eshop http://www.karbonove-autofolie.eu/Úvod.html , jedině si udělat výlet :-D ( jsem z Mostu :-D takže bych se asi prohrnul :D ) Napiš tomu p. Legardovi nebo jak že se jmenuje, vše ti dokáže vysvětlit, je ochotný, a posílá do čr za tuším 200Kč Citovat
ferrari Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Olda, chce to viac fotiek, hlavne, kde by bolo celé auto, aby bolo vidno, ako to ladí s okolím...ale super práca, musím povedať, budeš asik detailista :-) Inak tie LEDky, super nápad:cool: Citovat
mmtt Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 pro Oldu: prosím kde jsi ty koupil karbon folii ? děkuji :-P Citovat
Andreww Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 mmtt: Z toho Slovenska by Tě to vyšlo levněji Viz oldovo bydliště. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.