Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

typ folie je 3M,nic víc na ní není napsáno,ale myslím,že to je firma,co jí vyrábí.Jinak mě napadla další kravina,to je tak,když je člověk sám doma a nudí se,předělal jsem vnitřní světlo na ledky,je tam 12 led a svítí to super,teď jen čekám,až zaschne lepidlo a šup s tím do auta.Tady je fotka z výrobního procesu:

post-984-14109617033463_thumb.jpg

Odesláno

Objednávám je v číně,konkrétně tady,cena je směšná a fungují výborně,mám je zabudované v obrazu,který svítí každou noc a v pohodě,mají tam i vodotěsné,takže super a pět barev na výběr.

Odesláno

JJ,přesně tak,dělám si z toho i doma podsvícení a je to super.Jinak jsem si potáhl zrcátko karbonem,jelikož byl kryt poškrábaný a naprasklý.Nevypadá to zle,ale práce to byla hrozná,ale ve finále se povedlo.

post-984-14109617046564_thumb.jpg

Odesláno

nepůjde celé do karbonu,to by asi byl humus,no nevím.Hraju si,protože se nudím,ještě budu měsíc marodit,tak se musím nějak zabavit.

Odesláno

Olda, chce to viac fotiek, hlavne, kde by bolo celé auto, aby bolo vidno, ako to ladí s okolím...ale super práca, musím povedať, budeš asik detailista :-)

Inak tie LEDky, super nápad:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...