Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám ho tam tři dny,takže nedokážu říct,nijak extra spotřebu neřeším,když sem to počítal,tak byla 7,5,tak až natankuju,zkusím jí znova změřit.Ale mám těžký nohy,takže na spotřebu jezdit nemůžu:D

Odesláno

Mám podobnej problém :-D Čím blbější mám náladu tím víc na to šlapu :-D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kua-kua, už som sa ťa Oldo niekde pýtal, akú hrubú tú MDF...ale ak si dobre pamätám, tak max. 2cm, však? Ymslím na ti emedzikružia do dverí,,,

[upravil dne 5.4.2011 20:19 ferrari]

Odesláno

Já to dělal z 6 mm MDF,zbytek jsem dopodložil a podlepil lepidlem na autoskla,takovým tím černým.Dohromady to dalo 25 mm,dělal jsem to tak proto,že mi krásně za tu MDFku zacvaknou origo mřížky,takže jsem nemusel nic dál dobastlovat a hlavně krásně držej.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak už jsem si přivezl pár maličkostí,namontoval jsem světla,je to dost nezvyk s tou modrou barvou,ale zase to nevypadá tak zle.Jinak ten plast je průhledný a svítí to i přes tu modrou barvu.

post-984-14109617017915_thumb.jpg

Odesláno

No a když jsem se nudil,tak jsem sundal stříšku a polepil jí 3D karbonovou folií,na to,že jsem to dělal poprvý a ještě k tomu mám upečenej palec to vypadá peckově.

post-984-14109617018805_thumb.jpg

Odesláno

Zbytek auta do karbonu určitě nepůjde,jelikož má pár ťukanců,co by se museli opravovat,protože když s autem jezdí starý člověk,tak je jasný,že se sem tam někam netrefí.Hlavně nevím,co bude dělat folie na sluníčku a tak.Ještě se chystám na středové sloupky,takže jdu sundat origo folii a zkusím udělat šablonu.

Odesláno

Světla nezvyk, s tím souhlasím, ale není to špatné :)

Stříška vypadá dobře, jen já nejsem zastáncem karbonu, přijde mi to jako globus tuning, co má každý trotl. Určitě nechci urážet, je to věcí vkusu, hlavně, že se to líbí majiteli :papa

Odesláno

Stříška vypadá dobře, jen já nejsem zastáncem karbonu, ....

Predpokladam ze mas na mysli \"samolepkoveho karbonu\" a ne karbon jako takovy :D Kdo vi kdyby karbon vubec nevzniknul a nekdo prisel s tema samolepkama jen jako dekorace kolik by jezdilo \"karbonovych\" aut.. ikdyz takova sachovnice byla take v mode :) Ale ocenuju na prvni pohled poctivou praci to zas jo.. :)

Odesláno

Toto ale není ten tištěný tesco karbon,je to strukturovaná folie,co vypadá jako karbon,takže s tím nemám problém,ty jakoby karbony taky nemusím.Zkusím to venku cvaknout telefonem,bohužel mi foťák odvezla manželka,tím by to bylo mnohem lepší.Jinak se mi ta stříška fakt líbí,už jsem se vrhnul na sloupky,takže je snad do odpoledne dodělám.

Odesláno

A samozřejmě chci poděkovat členovi Capy za folii a za ochotu jí dopravit až k mým rodičům,takže pošta přišla o kšeft :potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Aha, takže strukturovaný, to není tak hrozný ;). Samozřejmě proti uhlíkovým vláknům jako takovým nic nemám. Však se podívejme na auta F1 a z čeho je asi karosérie ;), až na to, že to lakují.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...