Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Qcko: Já měl např el. okna, ale zrcátka jsem měl manuální (uXSička i GTi-6ky), takže jsem měl elektriku v oknech a zároveň jsem si nemohl dát výškové repro do toho trojúhelníčku. ;) Takže teď nějak nechápu ten tvůj poslední příspěvek. :myslim

Odesláno

No,hlavně,že se to vysvětlilo:DJinak se mi povedlo vydražit repráky do plata,jsou to JBL GTO936E,jsou to ovály,nevybalené funglovky,tak snad budou prozatím stačit,než mi hrábne a přijde to zase celý překopat;)Ale m:oyslím,že aspoň rok se budou vozit

Odesláno

Chlapi,díky za pochvalu,ale práce to byla šílená,hlavně vypasovat koženku na molitan.Teď jsem to prdnul do auta,sedí to parádně,mohlo být o 5 mm kratší u sedaček,ale dá se to i dobře otevřít.

post-984-1410961501093_thumb.jpg

Odesláno

Tak bude ještě drobná změna,do auta přijde jiný zesilovač,bude to Crunch V-4004C,pak bassroura Magnat Powerbull 3000,asi tak to bude komplet,ještě natáhnout ty bláznivý kabely.Takový set jsem zakoupil:

post-984-14109615042495_thumb.jpg

Odesláno
Andreww: díky, popis jsem přehlédl, čekal jsem, že to bude uvedeno v prvním příspěvku. Ale koupit auto s 52tkm, to je bomba - vzhledem ke stáří.

Hodně šťastných kilometrů :papa

Moje má necelých 59tkm je to 2001 a málo kdo to bude věřit,nejsem 90 letý dědek i tak auto stojí v garáži;)

Odesláno

cauvec.....jako nadhera tvoje auticko to se musi nachat a zalibila se mi ta kozenka na plate a tak bych se te chtel optat kde pak si ji sehnal?rad bych si udelal na kapotu a na sloupky...dikas za odpoved:)

Odesláno

Koženku jsem sehnal od kámoše,měl jí několik let ležet na půdě,tak mi jí věnoval.Jinak jsem si jí chtěl objednat tady,ceny se mi zdáli docela přijatelný a pěkný výběr.

[upravil dne 31.1.2011 20:08 olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...