Guest ludva Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Byl jsem v Peugeotu a potřeboval jsem aby mi nakódovali klíče k immo,doma,že jim všechno zaplatím a byli strasně neochotný,tak potřebuju spustit DIAG2000 doma a nakódovat si to sám.Víte už někdo jak to spustit?Popř jinej program nebo někoho ochotnýho kolem Českých Buděějovic kdo by to zvládnul? [upravil dne 6/5/2006 Kurt] Citovat
Guest ludva Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 Tak jsem se v tom pohrabal a už mi asi funguje diag mám spuštěnej program a nevím co dál s tím,doufám že to s vaší pomocí dáme dohromady.. Citovat
TITANa Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Napsán autorem ludva Tak jsem se v tom pohrabal a už mi asi funguje diag mám spuštěnej program a nevím co dál s tím,doufám že to s vaší pomocí dáme dohromady.. a na com si to spustil na klasickom pc? jo a co dal ? interface na meranie si spravis ako? myslis ze je to obicejna karta aneb com1 ? )))) najifko Citovat
TITANa Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Napsán autorem ludva Byl jsem v Peugeotu a potřeboval jsem aby mi nakódovali klíče k immo,doma,že jim všechno zaplatím a byli strasně neochotný,tak potřebuju spustit DIAG2000 doma a nakódovat si to sám.Víte už někdo jak to spustit?Popř jinej program nebo někoho ochotnýho kolem Českých Buděějovic kdo by to zvládnul? bozinku dajte mi odkaz na niekoho komu doma funguje program na pc tak ako na diagu actia. potrasiem mu rukou a budem ho pokladat za panbozka. diag si spustis ale co dale? rozmysla tu niekto vobec? Citovat
tomyka Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 ludva tesi ma ze to funguje ale preboha sa pytam naco otvorit furt novu temu? a este taku istu Citovat
bomberfun Odesláno 6. květen 2006 Odesláno 6. květen 2006 Ako si to nainstaloval a spustil? Ja to na winXP neviem rozchodit. Mam stiahnute uz tri CD s Diag2000 a ani jedno mi nejde. Netreba nahodou nejaku cracknutu verziu pre PC? Citovat
palikx Odesláno 25. září 2006 Odesláno 25. září 2006 zdravim ja mam zas opacny problem mam kabel na diagnostiku do com portu s prevodnikem jen mi vag program s peugeotem nemaka.pise ale ze adapter funguje a melo by to chodit.po zapnuti klicku to napise rychlost komunikace a jeste neco ale pri vypisu rj motoru se to nespoji(na vw to samo chodi normalne)chci zkusit jiny soft ktery by mel s peu chodit aspon na vyzkouseni zaplatim za nej to neni problem.napiste prosim kdo mate tu diag 2000 treba neco vymyslime. Citovat
skupko Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 Původně zaslal: palikx zdravim ja mam zas opacny problem mam kabel na diagnostiku do com portu s prevodnikem jen mi vag program s peugeotem nemaka.pise ale ze adapter funguje a melo by to chodit.po zapnuti klicku to napise rychlost komunikace a jeste neco ale pri vypisu rj motoru se to nespoji(na vw to samo chodi normalne)chci zkusit jiny soft ktery by mel s peu chodit aspon na vyzkouseni zaplatim za nej to neni problem.napiste prosim kdo mate tu diag 2000 treba neco vymyslime. Popozeraj sa tu: http://www.pc-autodiagnostika.cz/diagnosticke_programy.php Odporucam Vam opatrnost. A v tej diagnostike je dost chaos, existuje viacero noriem najrozsirenejsia v Europe je OBD/OBDII...to by mal mat aj Peugeot. Potom je este norma, ktoru si vyvinul Ford a este nejaka azijska...a mozno este dalsie. Ale popisy chybovych kodov a podobne veci asi v tejto \"free\" verzii programu nenajdes. Skutocne je jedna vec zinstalovat program, dalsia rozbehat COM port a dalsia aby to s autom aj dokazalo komunikovat. Viem, ze komercne programy maju napr. rocnu podporu na aktualizovanie databazy vozidiel so vsetkymi potrebnymi udajmi o nich. Citovat
palikx Odesláno 28. září 2006 Odesláno 28. září 2006 ok diky.tam uz jsem se dival ale zatim to jen testujou.uvidim co udela ten obd tester. diky Citovat
vector Odesláno 28. září 2006 Odesláno 28. září 2006 Původně zaslal: palikx ok diky.tam uz jsem se dival ale zatim to jen testujou.uvidim co udela ten obd tester. diky kabel na VAG s OBDII v Peugeotu nefunguje. Kolikrát to ještě budeme říkat ? Diag2000 je proprietální řešení a na PC ho ještě nikdo nezprovoznil POUŽÍVEJTE HLEDÁNÍ. Citovat
Milhaus65 Odesláno 28. září 2006 Odesláno 28. září 2006 Nejede a nepojede. Ta malá černozelená kostka na konci diag. kabelu je HWlock. Srtojí 65000 bez DPH. Ale to už jsem zde psal alesoň 3x. Citovat
mazz Odesláno 28. září 2006 Odesláno 28. září 2006 :potlesk:potlesk to by som rad vedel ako si to dokazal...? \\ Původně zaslal: ludva Tak jsem se v tom pohrabal a už mi asi funguje diag mám spuštěnej program a nevím co dál s tím,doufám že to s vaší pomocí dáme dohromady.. Citovat
bomberfun Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 Původně zaslal: mazz :potlesk:potlesk to by som rad vedel ako si to dokazal...? \\ Původně zaslal: ludva Tak jsem se v tom pohrabal a už mi asi funguje diag mám spuštěnej program a nevím co dál s tím,doufám že to s vaší pomocí dáme dohromady.. Existuje verzia Diag2000 aj pre PC ale funguje to asi len na Win98/95. Na WinXP som to nerozchodil a samozrejme treba mat k tomu hardware a ten nemam, stoji to tazke prachy Citovat
ALFWORKS Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Chalosi... a ste si isty, ze tu HW ochranu sa neda obist? Lebo potom by nam mozno stacil klasicky K-Line interface A... diagnostikovat sa mi 307ku podarilo s OBD2 interfejsom... ale moc som sa nedozvedel, lebo to dava info len o RPM a chybove kody .. ale hodnoty senzorov bohuzial nie Citovat
Milhaus65 Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Soft Diag2000 je jen pro PC, v originále na Diag2000 to běží na Win 3.1 16bit. Jednou se mi podařilo dostat do systemu. Kvuli zacházení ze strany uživatelů (vypinání, resety) a pod. to musí běžet na systemu, který nemá swap. soubor. Jinak by to nepřežilo měsíc provozu. Citovat
bomberfun Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Mozno by sa to dalo nejako cracknút aby to nepotrebovalo HW kluc. Dalej vytvorit interface by nemal byt az taky problem. Citovat
vector Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: palikx zdravim ja mam zas opacny problem mam kabel na diagnostiku do com portu s prevodnikem jen mi vag program s peugeotem nemaka.pise ale ze adapter funguje a melo by to chodit.po zapnuti klicku to napise rychlost komunikace a jeste neco ale pri vypisu rj motoru se to nespoji(na vw to samo chodi normalne)chci zkusit jiny soft ktery by mel s peu chodit aspon na vyzkouseni zaplatim za nej to neni problem.napiste prosim kdo mate tu diag 2000 treba neco vymyslime. S Jakym převodníkem ? Přestaňte prosím vymýšlet blbosti s VAGem.. VAG na PSA nikdy nešel, nejde, a nepůjde. Citovat
Sony Odesláno 22. říjen 2006 Odesláno 22. říjen 2006 Mohl by tu někdo hodit schéma zapojení kabliku na diagnostiku peugeotu? Mam kablik na VW,SEAT,SKODA a.t.d. Ale potřeboval bych kablik ještě na PEUGEOT, CITROEN, a.t.d. A jakej sw nato použít. Mam nějaké univerzální programy co by měly umět všechny auta. ale nemam možnost odzkoušet nemam jiný kablik. PS: potřebuji kablik na USB.... Děkuji Sony... Citovat
vector Odesláno 22. říjen 2006 Odesláno 22. říjen 2006 Původně zaslal: Sony Mohl by tu někdo hodit schéma zapojení kabliku na diagnostiku peugeotu? Mam kablik na VW,SEAT,SKODA a.t.d. Ale potřeboval bych kablik ještě na PEUGEOT, CITROEN, a.t.d. A jakej sw nato použít. Mam nějaké univerzální programy co by měly umět všechny auta. ale nemam možnost odzkoušet nemam jiný kablik. PS: potřebuji kablik na USB.... Děkuji Sony... Přemejšlíte vůbec lidi ? Bylo to tu řečeno mnohokrát. Převodník s ELM 323 nebo novějším. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.