Medvěd Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Marlin K tem zimnim gumam, ted si na sebe upletu bic, co myslite, jsou lepsi 5let stare zimny sjete gumy, nebo uplne nove nejete letni? na mokro, bez snehu za tohohle pocasi? docela nad tim uvazuji, protoze aquaplanink je dost neprijemna vec..... Šetři, Marline, šetři a kup si nové zimáky - dáš na tu Tvou 106 odhadem tak 6000 za 4ks pneu a budeš mít na pár let pokoj. Až tu 106ku zboříš, co všechno opravíš za těch 6000 Kč? Předpokládám, že oprava tuto částku hravě překročí a koupi nových gum už se pak nevyhneš - i když to pak aspoň snáz pochopíš. Ještě jedna zajímavůstka: mám kámoše u jedné z pojiš?oven a ten mi naznačil, že pojiš?ovna může krátit plnění pokud řidič nemá auto (dle technika) v O.K. stavu - a to můžou být třeba letní gumy v zimním období. Citovat
Marlin Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 ja ted mam na aute zimi gumy, neco nad minimalni vzorek tam jeste je, ale stejne.... no, obcas s tim bojuju, ale ja ted fakt na zimni gumy nemam a kdyz si ted uvedomim jaka je zima, tak mam sto chuti prezout na ty nove letni co jsem dostal pod stromecek. Ted venku prsi a je teplo. Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Marlin uz se popraly :D jestli se tyhle dva na Dzbane potkaji tak to bude coro moro :D me taky prislo divny, ze ta Fabie, je bouchla na pravy bok, kdyz bych ji spis vidle na levy, ale pravdepodobne ho chtel predjet..... K tem zimnim gumam, ted si na sebe upletu bic, co myslite, jsou lepsi 5let stare zimny sjete gumy, nebo uplne nove nejete letni? na mokro, bez snehu za tohohle pocasi? docela nad tim uvazuji, protoze aquaplanink je dost neprijemna vec..... To máš řízni jako píchni, ale zimáky bez vzorku jsou ti hádej na co , jak na sněhu, tak bez něj... Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Dave_k Pridu se svou troskou do mlyna. Podle me ten telecomak nedaval bacha a na posledni chvili to zaslap a reflexivne (smerem od nebezpeci) stocil volant doleva a mel vydelano. Ja kdyz vidim za sebou nalepenyho tipka a vim ze brzy budu odbocovat tak krome blinkru projistotu jemnym prislapovanim brzdy (brzdova svetla) davam najevo aby si dal vetsiho bacha. Uz me to parkrat pomohlo od maleru. Tim nechci nijak drazdit uz tak nasupenyho Vectora. Proste muj nazor na vec. Jo taky mě přišlo, že si všimnul na poslední chvíly a proto ani nestačil uvažovat , že odbočuju vlevo a má mě podjet vpravo. S tou brzdou to taky někdy dělám, ale co naplat, myslel sem, že mu bude stačit ten delší blinkr a přibrzdění, zjevně nestačilo. Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 No hold každej máme svý názory a budeš se Vectore divit, ale taky mě pořád překvapuješ. Taky jsem v životě snad větší pako vymatlaný, jednoduchý, povrchní neviděl. A doufám, že už ani neuvidim. [Editován dne 4/1/05 Operator] Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Marlin ja ted mam na aute zimi gumy, neco nad minimalni vzorek tam jeste je, ale stejne.... no, obcas s tim bojuju, ale ja ted fakt na zimni gumy nemam a kdyz si ted uvedomim jaka je zima, tak mam sto chuti prezout na ty nove letni co jsem dostal pod stromecek. Ted venku prsi a je teplo. Když se ti nechtěj dávat takový prachy za new pneu, tak zkus sehnat třeba nějaký starší. Na tvý auto budou stát tak 400-500/ks a rozhodně budou v lepšim stavu než ty tvoje po 5 letech, resp. můžeš si většinou vybrat a dá se sehnat ještě slušnej vzorek. Anebo protektory, ty stojej kolem 700/ks, ničemu to nevadí, do sněhu v pohodě. Akorát bych s nima moc nezávodil. Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Operator: a to jsem věru zvědav, jak to uděláš na srazech... Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Operator Napsán autorem Marlin ja ted mam na aute zimi gumy, neco nad minimalni vzorek tam jeste je, ale stejne.... no, obcas s tim bojuju, ale ja ted fakt na zimni gumy nemam a kdyz si ted uvedomim jaka je zima, tak mam sto chuti prezout na ty nove letni co jsem dostal pod stromecek. Ted venku prsi a je teplo. Když se ti nechtěj dávat takový prachy za new pneu, tak zkus sehnat třeba nějaký starší. Na tvý auto budou stát tak 400-500/ks a rozhodně budou v lepšim stavu než ty tvoje po 5 letech, resp. můžeš si většinou vybrat a dá se sehnat ještě slušnej vzorek. Anebo protektory, ty stojej kolem 700/ks, ničemu to nevadí, do sněhu v pohodě. Akorát bych s nima moc nezávodil. ja nemam ani na to, -10t na ucte a preyivam ye dne na den, proste nejsou many.... Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Marlin Napsán autorem Operator Napsán autorem Marlin ja ted mam na aute zimi gumy, neco nad minimalni vzorek tam jeste je, ale stejne.... no, obcas s tim bojuju, ale ja ted fakt na zimni gumy nemam a kdyz si ted uvedomim jaka je zima, tak mam sto chuti prezout na ty nove letni co jsem dostal pod stromecek. Ted venku prsi a je teplo. Když se ti nechtěj dávat takový prachy za new pneu, tak zkus sehnat třeba nějaký starší. Na tvý auto budou stát tak 400-500/ks a rozhodně budou v lepšim stavu než ty tvoje po 5 letech, resp. můžeš si většinou vybrat a dá se sehnat ještě slušnej vzorek. Anebo protektory, ty stojej kolem 700/ks, ničemu to nevadí, do sněhu v pohodě. Akorát bych s nima moc nezávodil. ja nemam ani na to, -10t na ucte a preyivam ye dne na den, proste nejsou many.... ¨ Ani nevíš jak tvojí situaci chápu. To je hold těžký, když má člověk auto, musí počítat i s tim, že to nejezdí jen na benzin. Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 ja vim, ze to nejezdi jen na benzin, me ty gumy stvou, navic je mam na aute jiz od pulky zari..... pod stomecek jsem dostal nove letni, a jelikoz je tady tak 7stupnu a mokro, uvazuji o prezuti zpatky na letni. Po lete urcite kupuju nove zimni, ale ted to proste nejde.... Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem oddie Operator: a to jsem věru zvědav, jak to uděláš na srazech... S rozumným člověkem si rád pokecám a stoly jsou tam dost dlouhý na to, abych na Vectora nedohlídl a nekazil si chu? k jídlu. Spíš jsem ale tu svou větu, že doufám, že už takovýho nikdy nepotkám, myslel do budoucna, do života. Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Operator Napsán autorem oddie Operator: a to jsem věru zvědav, jak to uděláš na srazech... S rozumným člověkem si rád pokecám a stoly jsou tam dost dlouhý na to, abych na Vectora nedohlídl a nekazil si chu? k jídlu. Spíš jsem ale tu svou větu, že doufám, že už takovýho nikdy nepotkám, myslel do budoucna, do života. kdyz se tam zdrzis jak minule, tak aspon se mnou taky sem povrchni a arogantni :D:D Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Marlin ja vim, ze to nejezdi jen na benzin, me ty gumy stvou, navic je mam na aute jiz od pulky zari..... pod stomecek jsem dostal nove letni, a jelikoz je tady tak 7stupnu a mokro, uvazuji o prezuti zpatky na letni. Po lete urcite kupuju nove zimni, ale ted to proste nejde.... No já nevim, no. Zase škoda ojíždět nový letní. A jakej maj ty 5ti letý zimáky vzorek, je to hodně bída? Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 uz jsem prehazoval predek za cumak, vzadu je minimalni povoleny vzorek a predu o neco vic, ale stejne to je bida. ale je zase pravda, ze kdyz tu byl vyjimecne snih, tak jsem s tim problemy nemel a vyjel jsem vse. Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Marlin Napsán autorem Operator Napsán autorem oddie Operator: a to jsem věru zvědav, jak to uděláš na srazech... S rozumným člověkem si rád pokecám a stoly jsou tam dost dlouhý na to, abych na Vectora nedohlídl a nekazil si chu? k jídlu. Spíš jsem ale tu svou větu, že doufám, že už takovýho nikdy nepotkám, myslel do budoucna, do života. kdyz se tam zdrzis jak minule, tak aspon se mnou taky sem povrchni a arogantni :D:D :D Z tebe ten pocit fakt nemám... Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Operator Napsán autorem Marlin Napsán autorem Operator Napsán autorem oddie Operator: a to jsem věru zvědav, jak to uděláš na srazech... S rozumným člověkem si rád pokecám a stoly jsou tam dost dlouhý na to, abych na Vectora nedohlídl a nekazil si chu? k jídlu. Spíš jsem ale tu svou větu, že doufám, že už takovýho nikdy nepotkám, myslel do budoucna, do života. kdyz se tam zdrzis jak minule, tak aspon se mnou taky sem povrchni a arogantni :D:D :D Z tebe ten pocit fakt nemám... a jakej mas pocit? k tomu prispevku vyse, ne predek za cumak, to je blbost, ale predek za zadek Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Marlin uz jsem prehazoval predek za cumak, vzadu je minimalni povoleny vzorek a predu o neco vic, ale stejne to je bida. ale je zase pravda, ze kdyz tu byl vyjimecne snih, tak jsem s tim problemy nemel a vyjel jsem vse. No tak vidíš! Svojí první zimu za volantem jsem jezdil na totálně sjetejch letních 195/50 R15 a když napadlo, tak jsem byl jak na saních. Ale zase jsem nejezdil tolik aby se mi vyplatilo kupovat na toho Kadetta nový. Příští zimu už jsem na něj pořídil ráfky a zimní protektory a bylo to o moc lepší. ;) Přeci jen pneu držej auto na silnici a na tom by se asi šetřit nemělo. Mě tak napadá, neprodával nějaký pneu Luger když zbořil tu svou 205ku? To by mohl být podobný rozměr, ne? Třeba by ti udělal cenu. Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Marlin Napsán autorem Operator Napsán autorem Marlin Napsán autorem Operator Napsán autorem oddie Operator: a to jsem věru zvědav, jak to uděláš na srazech... S rozumným člověkem si rád pokecám a stoly jsou tam dost dlouhý na to, abych na Vectora nedohlídl a nekazil si chu? k jídlu. Spíš jsem ale tu svou větu, že doufám, že už takovýho nikdy nepotkám, myslel do budoucna, do života. kdyz se tam zdrzis jak minule, tak aspon se mnou taky sem povrchni a arogantni :D:D :D Z tebe ten pocit fakt nemám... a jakej mas pocit? k tomu prispevku vyse, ne predek za cumak, to je blbost, ale predek za zadek Nejsi pěkná mladá holčina abych ti tu sekal poklony! :P Citovat
vector Odesláno 4. leden 2005 Autor Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Operator No hold každej máme svý názory a budeš se Vectore divit, ale taky mě pořád překvapuješ. Taky jsem v životě snad větší pako vymatlaný, jednoduchý, povrchní neviděl. A doufám, že už ani neuvidim. [Editován dne 4/1/05 Operator] Buď tak hodnej a běž si svoje dementní názory presentovat někam jinam, když už seš tak jednoduchej, že nedokážeš pochopit elementární principy logického myšlení a mé názory ti přídou povrchní. Když se s něčím neztotožňuješ, neznamená to, že je to nutně jednoduché a povrchní. Připadáš mi jako malej parchant, kterému tatínek něco zakáže a on má pak pocit, že je tatínek zlej. Každou chvilku mi dokazuješ, že patříš do nevyvinutých, kterých je bohužel v ve společnosti pořád dost a dost. Já chápu, že jsou lidé, kteří sledují přiblblé seriály, jsou spokojeni se správama na nově, žerou většinu reklamních triků, nejsou schopní se samostatného uvažování ve větším měřítku, než běžné denní potřeby. Ty seš chlapče pořád na začátku, když to tak porovnám, tobě ještě pořád připadá jízda v teréním autě po městě jako dobrý nápad. Zvedá se mi z tebe kýbl. Jestli si chceš popovídat s Marlinem, tak mu třeba zavolej a můžete spolu jet na výlet. [Editován dne 4/1/05 vector] Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Operator Napsán autorem Marlin uz jsem prehazoval predek za cumak, vzadu je minimalni povoleny vzorek a predu o neco vic, ale stejne to je bida. ale je zase pravda, ze kdyz tu byl vyjimecne snih, tak jsem s tim problemy nemel a vyjel jsem vse. No tak vidíš! Svojí první zimu za volantem jsem jezdil na totálně sjetejch letních 195/50 R15 a když napadlo, tak jsem byl jak na saních. Ale zase jsem nejezdil tolik aby se mi vyplatilo kupovat na toho Kadetta nový. Příští zimu už jsem na něj pořídil ráfky a zimní protektory a bylo to o moc lepší. ;) Přeci jen pneu držej auto na silnici a na tom by se asi šetřit nemělo. Mě tak napadá, neprodával nějaký pneu Luger když zbořil tu svou 205ku? To by mohl být podobný rozměr, ne? Třeba by ti udělal cenu. no, ja mam pocit ze Luger ma 14\" JA mel na Corse celorocky (s tou jsem zacinal) ale v zime jsem s tim taky tu a tam obcas bojoval, ale zadny problem tam nebyl.... no, ja to nejak prekousnu jeste tuhle zimu ( i kdyz bych o zima nenazval) jeste se to da, tak budu jezdit podle toho co mam na kolech. Uklouzlo mi to je jednou, ale to jsem jel 90 na snehu, takze mi trosku ulitla prdle, ale nakonec jsme z toho udella pjeknej dlouhej drift :D 2vector Co proti me mas? ja ti nic neudelal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.