Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čakom psal že asi ne:(

Jinak kdo se bude chtít přidat, tak buď v 18:00 před restaurací okruhpub a nebo mě zavolejte a domluvíme se.

Mobil : 603 35 32 35:papa

Odesláno

Je to holt na rychlo.priste to snad bude lepsi:)A cakome,ty se brzo vylez:)Mini sraz,pokud se nikdo nepřihlásí,je odsunut na jindy,az bude vic lidí,vecer na fóru se uvidi,zatim jeste sedim u zubare:(A asi jeste dlouho budu:)

[upravil dne 4/1/11 15:27 Šalda]

Odesláno

Já su zrovna v Brně, Dave by měl dorazit zítra max. v pátek, takže by šlo něco podniknout, ale chtělo by, aby se nás sešlo trochu víc než 2-3....:myslim, jinak to nemá asi smysl a rovnou se můžete sejít na priglu, což už my v Brně zase nebudem, čtvrtky jsou zabitý :( , tento je vyjímka.

Odesláno

Až v pondělí ;) , v po. máme ještě výlet do termálů do Laa, oslavenci mají v den narozenin vlez zadara, tak se to musí využít, když to konečně vyšlo na rozumnej den v týdnu.

Odesláno

Radku, bohužel zítra budu jezdit celej den po Brně, dej mě prosím číslo SPZ, ať si tě najdu a můžu Tě jít poučit jak se jezdí v Brně:D:D

Odesláno

Tak tam jsem za 10 minut z domu, v kolik tam budeš??;):D

Jinak pokud budeš v Brně ještě nějak navečer, rád se s Tebou sejdu, jen na pokec u špinky;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...