Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

O víkendu Praha - Dingolfing a zpět, celkem 540km, polovina dálnice, polovina šumavské silnice první třídy a okresky, průměr 6.8. Příjemná cesta, ale musel jsem se krotit, jinak bych dětem stavěl každou chvíli. Ale jinak jsem si jízdu přes Šumavu užil.

Odesláno

Taky tento víkend výlet - Slaný, Trutnov, Pec pod Sněžkou až na hřebeny k Lesní boudě - popojížďky po Trutnově a pak zpět do Slaného - cca 400 km, spotřeba 5,2, prům rychlost 58. :papa

Odesláno
No na Coginku nemáš:P:P:P:P

Eltonku, nutno podotknout, že jsem se vyhnula dálnici a mimo vesnice držela 98 km/h, aby mě nechytil radar. Jinak bohužel každodenní cesta do práce a zpět po dálnici do Prahy za 6,0 litrů.:grr

Odesláno
Nemám, ale v pondelok som spravil 200 km so spotrebou 5,4. A to po diaľnici. :D

Myslíš na tý, co se po ní může jezdit 110? :aut

Nie na normálnej diaľnici. U nás sa aj na seste R1 môže jazdiť 130. Obmedzenie na 110 je len za mokra.

Odesláno

Martinsk: Já vím, já jen žertoval. Na tom úseku jak D1 rozšířili na 3 pruhy je v podstatě až do Trnavy 110, pokud se od podzimu nic nezměnilo.

Spotřeba je to krásná, vždy záleží na tom, jak máš těžké auto, jak jedeš (jak jsi hodnej), kudy jedeš a jak je venku (klima, . Já po dálnici míň než 6 prakticky nedám, vždycky mi to něco zkazí :D;). Naposledy jsem se na A92 snažil uviset nového maskovaného bavoráka, aby si ho mladej natočil, při 180 jsem to vzdal;). Měl jsem v autě rodinku, nejsem závodník a nemělo to smysl.

Odesláno

tak muj problem s zvysenou spotrebou vyresen,5008icku uz sice nemam,dal jsem ji zene,ale kdyz jsem se koukal do pocitace tak ona jezdi za 6l.nejspise je to tim,ze jezdi do prace denne 10km a ja jsem spise jen poskakoval po meste s castyma startama,vecnym stanim na semaforech.na novem aute mam taky vysokou spotrebu,ale po analyze naseho mesta jsem zjistil,ze tu je kazdych 200m semafor a pokud neni tak me stejne neco zastavi;)prujezd mestem ma 8km a v tech 8km musi clovek 10x zastavit bud na svetlech nebo pri vjezdu na kruhak.asi se kvuli spotrebe odstehuju:)

Odesláno

Naftové motory s FAPem se nehodí na poskakování po městě, ve městě to žere a jak vyjedeš ven, tak to regeneruje a zase žere. Do města je lepší lehký auto s nějakým maloobjemovým turbobenzínem :aut

Odesláno
Dnes 5,0 Plzeň Praha 110 tempomat, ale to mne fakt nebaví jinak za posledních 5.000km 6,2 podle počítače. 2,0HDI manuál

To fakt nechápu, já nejsem schopen pod 7,0 l a také 2.0 HDi nerozumím a opravdu jezdím pomalu max do 140 km/hod

Odesláno

dlouhodobá spotřeba 7,1 co máš v podpisu je u 2,0 HDi naprosto normální a v pořádku. Dá se to v extrémní situaci i za míň, třeba Tuchlo - Mělník kromě Slaného a pár vesnic ideální cesta kde při nepřesahování 100km/h se dá s tímto motorem jet za 4,4l Jinak dlouhodobou mám taky 7,1 Jak se jezdí i město a dálnice, tak je to normál

[upravil dne 28/6/13 08:07 od martinecondrej]

Odesláno

buď v klidu, když pojedeš 110 na tempomat po plzeňský dálnici, tak taky pojedeš za 5. Je otázka, jak dlouho tě bude bavit, že tě předjíždějí pomalu i náklaďáky ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...