Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jo, já vždycky jen nakouknu. Spotřeba je udělaná jen díky mým každoměsíčním cestám do Krkonoš, trasa Slaný - Mělník - Boleslav - Jičín - Trutnov, je na spotřebu úplně super, už to mám zmáklý. Ale každodenní cesta do práce Slaný - Praha - tak to je žrout, protože jedu po dálnici z jednoho táhlého kopce do druhého a to je to nejhorší :(. No a pak samozřejmě po Slaným - to je taky bída.

Odesláno

Hmm,asi pojedu do servisu,jede to nejak divne,zespoda je uplne mrtve. Rozjede se teprve po 2000 ot.mam jeste tepee a to jede odspodu jako drak.rozdil hmotnosti neni az tak velky.jede to presne jak kdyz jsem mel v passatu spatnou vahu vzduchu,dostat se k tem 2000 otacek je nekdy porod.

Odesláno

Zdravím všechny, hlásím se jako nováček.

Najeto zatím jen 2.5tis km. Motor 2.0 HDi město nic moc, tam by spíš chtělo napsat hodinovou spotřebu (když za hodinu neujedu ani 30km, že jo). Delší cesta mimo Prahu (podíl 60% dálnice (do 150km/h, bez tempomatu) / 40% mimo dálnici) - 6.2

V Praze to rychle \"doženu\", takže celkový průměr 7.0.

Třeba se to zlepší, když si motor sedne a přijdou delší cesty a na nich lepší nafta z pořádný ropy, ne ten ruskej utrejch.

Na dálnici umím jet o půl litru lépe než tempomat, při zachování průměru s ohledem na profil cesty.

Odesláno

Na dálnici umím jet o půl litru lépe než tempomat, při zachování průměru s ohledem na profil cesty.

No vidíš jakej si šikulín:aut:D:D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...