Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ráno jsem psal číňanům jestli nemají videa, tak uvídím co napíšou, já našel pouze toto

a
ale jestli jsou vnitřnosti stejné nevím :-D

[upravil dne 4/4/13 15:21 od wojtěch]

Odesláno

Mrkni na 300, tak mi přijde docela malá.

Neví někdo zda má kamera nějaký pohotovostní režim a případě pohybu před kamerou začne na baterku automaticky točit?

Odesláno

wojtech: ja ju mám za oknom stále už dva roky a nikto sa na ňu zatiaľ neulakomil :D

pechy: niektoré kamery to majú, tá moja to má v menu ako nastavenie len jej chýba sensor na spustenie :(

Odesláno
tady jako K9M

tady S5h

ale asi to bude to samé na ebay jich najdeš víc.. líbí se mí že nemá nabíječku že to má jenom kabel přímo na 12V

Vypadá napohled pěkně, akorát nemusím moc formát MOV a není u toho zmínka seamless nebo no leakage seconds...

Odesláno

oddie: Mohu dotaz? Nevíš, k čemu by mohla být funkce \"display protect\" nebo \"screen protect\"? A ještě jednu věc jsem vypozoroval - když mám kameru napojenou do autozásuvky 12V, na otočení klíčku se zapne a začne nahrávat, ale ihned po vypnutí motoru nahrávání ukončí (pochopitelně video uloží). Někde se tu psalo, že některé kamery točí po vypnutí motoru třeba ještě 2 nebo 5 minut :myslim Nevíš, po čem mám v menu pátrat, abych to aktivoval? Zatím jsem to nenašel... Díky!

[Edited on 5/4/13 20:49 by Veverka]

Odesláno
keď tu už riešite tie kamery už dva roky používam túto http://www.ebay.com/itm/chic-SALE-Practical-2-5-LCD-270-6-IR-LED-Camera-HD-Car-DVR-SCE-0120-/281074527260?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item417158ec1c a funguje bez problémov som s ňou spokojný, baterka vydrží cca 6hodín nahrávania rozlíšenie postačuje, má uzamknutie videa proti premazaniu

Tak tu mám taky :papa Jenom pod jinou \"značkou\" :D

Odesláno

Co má být \"display protect\" nevím, a většina kamer po vypnutí napájení přestane nahrávat a uloží poslední soubor, akumulátor tam má hlavně proto. Svého času jsem řešil, jak zajistit ještě 5 minut napájení, u kamer, co jsem měl, se to nastavit nedalo a nevím o žádné, u které by to šlo.

Odesláno

Wojtech. Idem dnes do severneho irska peugeotom, tak spravim potom nejake video na jutube. Ta mala kamerka je asi najmensia co sa da na trhu zohnat v relativne dobrej kvalite obrazu. Akurat ten model co mam ja je taky ze sa tam skoro okrem casu a datumu neda nastavit vobec nic, ale to nie je az take hrozne. Aj tak raz ju nainstalujes a uz sa nestaras. Zvuk mam vypnuty lebo ten nie je teda moc dobry. Ked bezi motor tak je tam obcas pocut vstrekovace ako su spinane, ale nie vzdy. V klude je to uplne ok. Pravdepodobne rusenie odniekal, ale to este skusim poriesit, bud iny zdroj, nejaky filter, alebo mam mozno niekde zemniacu slucku.

Odesláno

jofo díky a v jaké smyčce to nahrává??, a zapne se to hned po nastartování?

veverka. tak myslím že by neměl být problém udělat nějaký časovač, který ti nevypne hned napájení ale podrží ho třeba nějakou tu minutku navíc..

Odesláno

Nahrava to v 3 minutovych klipoch. Neda sa nadstavit u tejto kamery viacej a ani menej. Ale mozno od ineho dodavatela bude mat iny software a pojde aj to nadstavit.

Zapina sa po zapnuti zapalovania a vypina sa cca do 30 sekund po vypnuti zapalovania.

Odesláno

Ked tu riesite kamery je mozne nieco take ze hodim kameru na naraznik a niekde do spolujazdcovho priecinku hdd alebo nieco na nahravanie?Mozno tu uz nieco je ale nic som nenasiel.Ak je dajte nejaky odkaz na e-shop.CZ alebo SK.Z ciny kupovat nechcem.Diky moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...