Pechy Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Bylo by možný ukázat video jak to natáčí? Citovat
wojtěch Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 ráno jsem psal číňanům jestli nemají videa, tak uvídím co napíšou, já našel pouze toto a ale jestli jsou vnitřnosti stejné nevím :-D [upravil dne 4/4/13 15:21 od wojtěch] Citovat
Pechy Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Videa vypadají dobře. Zatím jsem nejvíc nalomený na Prestigio Road Runner 300. Máte ji někdo? Citovat
Andreww Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Videa vypadají dobře, ale co ten zvuk u toho prvního? Citovat
Pechy Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Ted jsem jeste objevil tuto. Cena 1200 v Okey. Videa i zvuk vypadá opravdu pěkně. Mrkněte i na jeho další videa za šera a tmy. Citovat
wojtěch Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 nevím ale ty kamery jsou moc velké, ty bych se bál nechat za oknem.. Citovat
Pechy Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Mrkni na 300, tak mi přijde docela malá. Neví někdo zda má kamera nějaký pohotovostní režim a případě pohybu před kamerou začne na baterku automaticky točit? Citovat
peugeot 206 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 wojtech: ja ju mám za oknom stále už dva roky a nikto sa na ňu zatiaľ neulakomil pechy: niektoré kamery to majú, tá moja to má v menu ako nastavenie len jej chýba sensor na spustenie Citovat
oddie Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 tady jako K9M tady S5h ale asi to bude to samé na ebay jich najdeš víc.. líbí se mí že nemá nabíječku že to má jenom kabel přímo na 12V Vypadá napohled pěkně, akorát nemusím moc formát MOV a není u toho zmínka seamless nebo no leakage seconds... Citovat
Veverka Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 oddie: Mohu dotaz? Nevíš, k čemu by mohla být funkce \"display protect\" nebo \"screen protect\"? A ještě jednu věc jsem vypozoroval - když mám kameru napojenou do autozásuvky 12V, na otočení klíčku se zapne a začne nahrávat, ale ihned po vypnutí motoru nahrávání ukončí (pochopitelně video uloží). Někde se tu psalo, že některé kamery točí po vypnutí motoru třeba ještě 2 nebo 5 minut Nevíš, po čem mám v menu pátrat, abych to aktivoval? Zatím jsem to nenašel... Díky! [Edited on 5/4/13 20:49 by Veverka] Citovat
Veverka Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 keď tu už riešite tie kamery už dva roky používam túto http://www.ebay.com/itm/chic-SALE-Practical-2-5-LCD-270-6-IR-LED-Camera-HD-Car-DVR-SCE-0120-/281074527260?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item417158ec1c a funguje bez problémov som s ňou spokojný, baterka vydrží cca 6hodín nahrávania rozlíšenie postačuje, má uzamknutie videa proti premazaniu Tak tu mám taky Jenom pod jinou \"značkou\" Citovat
wojtěch Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 tak z číny mi došly mejly že videa nemají... tak teď nevím tak malou kameru jinou jsem tam zatím nenašel.. Citovat
peugeot 206 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Veverka: americké komponenty ruské komponenty všetko delané v číne mávam ju aj zvonka na okne keď jazdím v teréne Citovat
oddie Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 Co má být \"display protect\" nevím, a většina kamer po vypnutí napájení přestane nahrávat a uloží poslední soubor, akumulátor tam má hlavně proto. Svého času jsem řešil, jak zajistit ještě 5 minut napájení, u kamer, co jsem měl, se to nastavit nedalo a nevím o žádné, u které by to šlo. Citovat
jofo Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Wojtech. Idem dnes do severneho irska peugeotom, tak spravim potom nejake video na jutube. Ta mala kamerka je asi najmensia co sa da na trhu zohnat v relativne dobrej kvalite obrazu. Akurat ten model co mam ja je taky ze sa tam skoro okrem casu a datumu neda nastavit vobec nic, ale to nie je az take hrozne. Aj tak raz ju nainstalujes a uz sa nestaras. Zvuk mam vypnuty lebo ten nie je teda moc dobry. Ked bezi motor tak je tam obcas pocut vstrekovace ako su spinane, ale nie vzdy. V klude je to uplne ok. Pravdepodobne rusenie odniekal, ale to este skusim poriesit, bud iny zdroj, nejaky filter, alebo mam mozno niekde zemniacu slucku. Citovat
wojtěch Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 jofo díky a v jaké smyčce to nahrává??, a zapne se to hned po nastartování? veverka. tak myslím že by neměl být problém udělat nějaký časovač, který ti nevypne hned napájení ale podrží ho třeba nějakou tu minutku navíc.. Citovat
jofo Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Nahrava to v 3 minutovych klipoch. Neda sa nadstavit u tejto kamery viacej a ani menej. Ale mozno od ineho dodavatela bude mat iny software a pojde aj to nadstavit. Zapina sa po zapnuti zapalovania a vypina sa cca do 30 sekund po vypnuti zapalovania. Citovat
jofo Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 No a video sa bude konat asikaj az v pondelok. Nemozem najst redukcoiu na micro sd. Citovat
Toudy5587 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Ked tu riesite kamery je mozne nieco take ze hodim kameru na naraznik a niekde do spolujazdcovho priecinku hdd alebo nieco na nahravanie?Mozno tu uz nieco je ale nic som nenasiel.Ak je dajte nejaky odkaz na e-shop.CZ alebo SK.Z ciny kupovat nechcem.Diky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.