Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pro SKUCI:muj nazor je ze staci poslednich par min pokud dojde k nejakemu problemu.

Jinak v nasich kamerach mame 8G karty a staci tak nejak na 2hod.

Taky jsem v zacatku pretahoval strihal a ted tak 1x do mesice vytahnu jen zformatuji a zase dam zpatky ....

Je to takovej tichej spolujezdec.

Odesláno

oddie: jsou zde produkty, který nejsou vyráběný v Číně, ale je to dost obtížné, trh je přehlcen produkty čínské výroby

Lihous: no právě o tom mluvim, 2 hodiny... pojedeš třeba někam dál, ráno se něco může stát, něco malýho, lehký ťukanec apod... a kvůli tomu, aby se to nesmazalo, bys už nemohl nahrávat ale když by se stalo něco odpoledne, tak je to v háji...

samozřejmě je jasný, že poslední 20s před např. bouračkou jsou nejideálnější...

Odesláno
oddie: jsou zde produkty, který nejsou vyráběný v Číně, ale je to dost obtížné, trh je přehlcen produkty čínské výroby

Lihous: no právě o tom mluvim, 2 hodiny... pojedeš třeba někam dál, ráno se něco může stát, něco malýho, lehký ťukanec apod... a kvůli tomu, aby se to nesmazalo, bys už nemohl nahrávat ale když by se stalo něco odpoledne, tak je to v háji...

samozřejmě je jasný, že poslední 20s před např. bouračkou jsou nejideálnější...

No jasně, bude na nich něco jako \"assembly in...\", takže reálně vyráběné v Číně a do krabic nacpané jinde. Fakt rozdíl :D

A to s tím uchováním záznamu, když zrovna potřebuji, ona i řada těch \"nejlevnějších čínských šuntů\" překvapivě umožňuje vybraný kus záznamu zamknout, a ten se pak ve smyčce nepřemaže, ale uchovává se až do jeho odznačení - takže dám nahrávat klidně můžeš :papa

Odesláno
jenže pokud to nahrává smyčku tak nevíš, kdy se to přemaže, ale je to i o tom pohodlí a prioritách nooo

Tak zastavíš a tu sekvenci si zamkneš proti smazání, já v tom nevidím žádný problém :myslim

Odesláno

Už moja prvá lacná čínska šmejd kamera (ktorá funguje bez problémov už asi 3-4roky...) má automatické zamknutie súboru na karte pri prudkom brzdení.

Myslím, že to majú skoro všetky tieto kamery. Je to v nastaveniach a dá sa tam zadať preťaženie (G) pri akom má kamera detekovať prudké brzdenie, resp. náraz.

Druhá kamera je tiež čína a podľa toho ako bezproblémovo funguje aj v týchto mrazoch jej dávam ešte dlhú šancu na život... ;)

Len toľko k nekvalitnej \"číne\"... :aut

Odesláno

Pro:Cinicman ano ano uzamknuti souboru maji kamery.

Dokonce ty vybavenejsi s moznosti pretizeni do + i - \"ALE\" z praxe vim ze je nekdy z grafu

priklad -1G a soubor nezamknuty a jindy \"jen\" -0,5G a zamknuty je.

Tak ze jsem tuto fci vypnul - je tam i manualni zamknuti souboru

nic mene pokud k nejakemu karambolu doje vidim jednoduzssi reseni kartu vytahnout a dat druhou 8G stoji kolem 150Kc a i pro plne HD staci class4 pokud by stacila jako zaloha jen 4G tak tady je cena do 100Kc / nerikam male penize ale ne nejak zasadne velike.

Pro doplneni pouzivame kamery GS 600-po uprave/vymene zalozni baterie.

[upravil dne 24/1/13 07:38 od Lihous]

Odesláno
http://www.ebay.com/itm/310523910899?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ma tuto a odporucal ju aj oddie, pri 1080p to nahrava 4:3 a v noci videt dobre, ale mam xenony....

EDIT: zaznamy sa prekryvaju, takze nehrozi ze nieco nebude zaznamenane

[upravil dne 20/1/13 13:45 od shark734]

Tahle kamerka mne docela zaujala, viděl jste ji někdo někde jinde než ebay? Nevíte, kde bych k tomuto konkrétnímu kousku našel podrobnější technický popis funkcionalit? S googlem jsem zatím neuspěl :nevim Dík!

Beru částečně zpátky, neumím scrollovat stránky :ticho

Ale i tak, nemáte někdo jiný zdroj než ten ebay?

[Edited on 26/1/13 18:26 by Veverka]

Odesláno

Skuci: Zkoušel jsem... Taky Kasu, Mall i CZC :nevim

Buď neumím hledat nebo nevím, co neumím. Takže co asi tak se mnou, že? :bacha

Prostě se mi nechce to kupovat takhle na \"blind\", když se na té stránce ebay píše \"Buyer attention: There are two similar items in my store; This is the cheap item with 1440*1080p resolution,15fps\". Takže co ten druhej, dražší a patrně snad schopnější model? :myslim

Navíc hooodně nerad platím na netu kartou. Tu výjimku jsem byl nucen spáchat jednou kvůli vízům... :roll

Odesláno

Jasné, že paranója. Jak Brno! (Brňáci cajzlovi z práglu prominou;))

Ačkoliv mi teď na konci měsíce bude končit platnost karty, takže kulový riskuju, ne? :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...