skuci Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 ne, něco co není z Číny ;-) je těžký na našem trhu něco podobnýho hledat ale dá se najít... Citovat
oddie Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 Všechno tohle je z Číny, jen s přelepenou nálepkou a cenou 2-3x + DPH, u velkých obchodů ještě za víc. Citovat
Lihous Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Pro SKUCI:muj nazor je ze staci poslednich par min pokud dojde k nejakemu problemu. Jinak v nasich kamerach mame 8G karty a staci tak nejak na 2hod. Taky jsem v zacatku pretahoval strihal a ted tak 1x do mesice vytahnu jen zformatuji a zase dam zpatky .... Je to takovej tichej spolujezdec. Citovat
skuci Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 oddie: jsou zde produkty, který nejsou vyráběný v Číně, ale je to dost obtížné, trh je přehlcen produkty čínské výroby Lihous: no právě o tom mluvim, 2 hodiny... pojedeš třeba někam dál, ráno se něco může stát, něco malýho, lehký ťukanec apod... a kvůli tomu, aby se to nesmazalo, bys už nemohl nahrávat ale když by se stalo něco odpoledne, tak je to v háji... samozřejmě je jasný, že poslední 20s před např. bouračkou jsou nejideálnější... Citovat
Lihous Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Pro Skuci: Ale neni problem mit druhou kartu vzdyt to dnes nestoji az tak moc. Citovat
skuci Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 jenže pokud to nahrává smyčku tak nevíš, kdy se to přemaže, ale je to i o tom pohodlí a prioritách nooo Citovat
oddie Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 oddie: jsou zde produkty, který nejsou vyráběný v Číně, ale je to dost obtížné, trh je přehlcen produkty čínské výroby Lihous: no právě o tom mluvim, 2 hodiny... pojedeš třeba někam dál, ráno se něco může stát, něco malýho, lehký ťukanec apod... a kvůli tomu, aby se to nesmazalo, bys už nemohl nahrávat ale když by se stalo něco odpoledne, tak je to v háji... samozřejmě je jasný, že poslední 20s před např. bouračkou jsou nejideálnější... No jasně, bude na nich něco jako \"assembly in...\", takže reálně vyráběné v Číně a do krabic nacpané jinde. Fakt rozdíl A to s tím uchováním záznamu, když zrovna potřebuji, ona i řada těch \"nejlevnějších čínských šuntů\" překvapivě umožňuje vybraný kus záznamu zamknout, a ten se pak ve smyčce nepřemaže, ale uchovává se až do jeho odznačení - takže dám nahrávat klidně můžeš Citovat
ChouLu Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 jenže pokud to nahrává smyčku tak nevíš, kdy se to přemaže, ale je to i o tom pohodlí a prioritách nooo Tak zastavíš a tu sekvenci si zamkneš proti smazání, já v tom nevidím žádný problém Citovat
Cinicman Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Už moja prvá lacná čínska šmejd kamera (ktorá funguje bez problémov už asi 3-4roky...) má automatické zamknutie súboru na karte pri prudkom brzdení. Myslím, že to majú skoro všetky tieto kamery. Je to v nastaveniach a dá sa tam zadať preťaženie (G) pri akom má kamera detekovať prudké brzdenie, resp. náraz. Druhá kamera je tiež čína a podľa toho ako bezproblémovo funguje aj v týchto mrazoch jej dávam ešte dlhú šancu na život... Len toľko k nekvalitnej \"číne\"... Citovat
Lihous Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Pro:Cinicman ano ano uzamknuti souboru maji kamery. Dokonce ty vybavenejsi s moznosti pretizeni do + i - \"ALE\" z praxe vim ze je nekdy z grafu priklad -1G a soubor nezamknuty a jindy \"jen\" -0,5G a zamknuty je. Tak ze jsem tuto fci vypnul - je tam i manualni zamknuti souboru nic mene pokud k nejakemu karambolu doje vidim jednoduzssi reseni kartu vytahnout a dat druhou 8G stoji kolem 150Kc a i pro plne HD staci class4 pokud by stacila jako zaloha jen 4G tak tady je cena do 100Kc / nerikam male penize ale ne nejak zasadne velike. Pro doplneni pouzivame kamery GS 600-po uprave/vymene zalozni baterie. [upravil dne 24/1/13 07:38 od Lihous] Citovat
Lihous Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Urcite to tady nekde je vystavene / jinde ale nejde o pobaveni ale spis o smes zaznamu z realneho zivota - od tech levnych az po par dobrych. http://www.youtube.com/embed/AXz4P6EpX3s?rel=0 Citovat
Veverka Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 http://www.ebay.com/itm/310523910899?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ma tuto a odporucal ju aj oddie, pri 1080p to nahrava 4:3 a v noci videt dobre, ale mam xenony.... EDIT: zaznamy sa prekryvaju, takze nehrozi ze nieco nebude zaznamenane [upravil dne 20/1/13 13:45 od shark734] Tahle kamerka mne docela zaujala, viděl jste ji někdo někde jinde než ebay? Nevíte, kde bych k tomuto konkrétnímu kousku našel podrobnější technický popis funkcionalit? S googlem jsem zatím neuspěl Dík! Beru částečně zpátky, neumím scrollovat stránky Ale i tak, nemáte někdo jiný zdroj než ten ebay? [Edited on 26/1/13 18:26 by Veverka] Citovat
skuci Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 zkus Alzu, ta má těhle kamer spousty... Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 Kdekoliv jinde bude minimálně za dvojnásobek či ještě za víc. Citovat
Veverka Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Skuci: Zkoušel jsem... Taky Kasu, Mall i CZC Buď neumím hledat nebo nevím, co neumím. Takže co asi tak se mnou, že? Prostě se mi nechce to kupovat takhle na \"blind\", když se na té stránce ebay píše \"Buyer attention: There are two similar items in my store; This is the cheap item with 1440*1080p resolution,15fps\". Takže co ten druhej, dražší a patrně snad schopnější model? Navíc hooodně nerad platím na netu kartou. Tu výjimku jsem byl nucen spáchat jednou kvůli vízům... Citovat
shark734 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Navíc hooodně nerad platím na netu kartou...... paranoja? neviem co riesis, za tie prachy je to \"hodne muziky\" Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 Jestli chceš, mám doma ještě tuhle: http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-H264-Car-Vehicle-Dash-Dashboard-DVR-Camera-Seamless-Cam-Video-Recorder-/251137294024 ale už nějakou chvíli používanou a s upravovaným držákem. Citovat
Veverka Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Jasné, že paranója. Jak Brno! (Brňáci cajzlovi z práglu prominou;)) Ačkoliv mi teď na konci měsíce bude končit platnost karty, takže kulový riskuju, ne? Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 Mně platit kartou nemusíš, když jsi tak paranoidní, a na Ebayi se jinak platí přes Paypal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.