Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, ta je mi povědomá, mám dojem, že to je ona, co na ní mám natočenou loňskou pokutu ze služebky ze Slovenska... Pozor ale na to, že bude existovat více různých elektronik v jedné stejné krabičce - rozdíl cen je velký. Je třeba, aby to mělo H264 kodek, bacha taky na to, kolik to umí fps (FullHD je sice napohled pěkné, ale s 10fps k ničemu).

Odesláno

Takže jo, je to ta F900LHD, ale pozor na ty parametry, jak bylo psáno výše.

To, co mám já už déle už jsem taky linkoval výše.

To, co si pořídil kolega naposledy je PRESTIGIO MultiRunner 700X - kvůli použitelnosti i jinde než v autě. Ale za tu cenu (cca 5tis) prý žádný zázrak, hlavně prý nic moc stabilizace.

Čili teď bych asi kupoval tu F900LHD, pokud chcete slušný kompromis mezi kvalitou a cenou, na levnější se kdyžtak zkusím časem podívat po ebayi.

Odesláno

chuck:jj jakmile dojde dám vědět,jinak jsem i spokojený s tím clonem jen ta ostrost atd je slabší ale za tu cenu je to pohoda co stojí v číně....tady to je drahý i ten clon.

Odesláno

Omlouvám se že Vám to tu trochu zkazím, ale tu F900LHD sem před rokem kupoval otci. Obraz a ovládání + funkce jsou fajn. Ale pro použití v autě má neskutečně nepratický tvar, nesmyslně umístěný konektor napájení (dolů pod kameru) a nejde provozovat se zaklapnutým displejem, takže v noci oslňuje. Třeba už jí za ten rok nějak vylepšili, ale jestli ne, tak její koupi opravdu nedoporučuji...

Odesláno

Velikost je větší jinak vše funguje vpohodě jak nahrávaní po zavrení krytu,tak i po nastartování aniž bych něco zapl na kameře,asi upravily FW...nebo tak něco. :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Trošku to oživím,kamera je doma a funguje parádně jen se lehce prodražila od hodných celníku ale pořád se to vyplatilo a jsem spokojený origo F900LHD nahrává o 100%líp jak všechny ty levný clony...

Kdo bude mít zájem pošlu SZ odkaz na video z provozu z města z auta.

Odesláno
Trošku to oživím,kamera je doma a funguje parádně jen se lehce prodražila od hodných celníku ale pořád se to vyplatilo a jsem spokojený origo F900LHD nahrává o 100%líp jak všechny ty levný clony...

Kdo bude mít zájem pošlu SZ odkaz na video z provozu z města z auta.

Johne určitě mi i s bližším info o té ceně atd.

Odesláno

moc bych od toho neocekaval, vesmes kamery rekneme tak do tech 3000,- jsou omezeny objektivem (plastove cocky, projekce na 1/4\" snimace) a snimacem (vetsinou ty nejmensi co jsou takze 1/4\"), sice jsou vsechny \"full HD\" ale ten rozdil mezi \"HD\" a HD tam je. ja mam ted Prestigio Roadrunner 540 http://www.alza.cz/prestigio-roadrunner-540-d511213.htm za ty penize to celkem jde, oproti F900LHD cinsky klon o rad lepsi zaznam, jen teda nocni nahravani bida, nevim proc, videa na YT s touhle kamerou vypadaji dobre :myslim

[upravil dne 27/12/13 17:25 od petrb123]

Odesláno

No mozna proto ze ta videa nejsou nekdy delana tim zac se vydavaji.

Me uz delsi cas laka po predchozim schvaleni vedenim na klubu zalozit nejake vlakno kam by se nahravalo skutecne to co je z te ci one kamery .... minuta dve ....?

Ve dne v noci proste tak jak to dokaze.

Jinak nocni zaznam bude asi problem u vsech jak zaznelo optika je spis k pousmani a neake prisvetlovaci IR diody ...... ;)

A pokud bude i v noci zaznam Ok nebude to k zaplaceni.

Jinak DOD kamery nejsou spatne ale jsou spis drazssi ....

[upravil dne 27/12/13 17:33 od Lihous]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...