Bohumil Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Jo, vcelku to stačí. Mám od nich taky takovou. Udělal jsem si napájení od stropního světla a pokud by někdo udělal nějakou \"kulišárnu\" stačí jí pak vypnout a třeba vyměnit paměťovou kartu a jede se dál. Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 me stve jedna vec, ta moje (od Oddieho) se ted zacina dost casto sekat a kdyz ji nerestartnu tak nenataci, nebo je soubor poskozen. Ted jsem se dostal do smyku na najezdu na dalnici u boleslavy, predek v pripojnem, zadek v prubeznem pruhu, proste masakr a kamera nic Citovat
oddie Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Nejvyšší čas koupit novější model Citovat
oddie Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Za tu dobu už mimochodem zase udělaly docela pokrok. Nejvíc oceňuju to nahrávání bez mezer, kdy na sebe jednotlivé úseky přímo navazují či se dokonce o sekundu překrývají, na rozdíl od levných a předchozích modelů, kde byla \"díra\" bez záznamu dvě, ale klidně i čtyři sekundy... A teď mám na cestě kousek, který by měl mít trochu lepší objektiv, na to jsem hodně zvědav, to totiž s vyšším rozlišením začala být hodně limitující věc. Citovat
lukaro Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Chystám se koupit taky nějakou tu kameru, co říkáte na tuhle? http://www.nejlepsiceny.cz/cerne-skrinky/genius-dvr-hd550.html Má někdo zkušenosti? Citovat
John Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Po dnešním ježdění v centru zas o tom víc a víc přemýšlím o koupi nějaký solidní takže si počkám co tu kdo hodí a třeba od oddieho by mě zajímalo co má a na kolik to vyjde.. atd jinak ta od kujona ma vpohodě taky obraz. Citovat
lukaro Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Kamera doma, a jsem nadšený A zkouška nahrávání, video TEST 1 je za denních podmínek, a TEST 2 za domácího osvětlení, takové šero http://leteckaposta.cz/673890576 Až bude auto ze servisu doma, tak pak udělám nějaké ty testovací záběry, zatím musí stačit ty \"domácí\" videa GENIUS DVR-HD550 Citovat
oddie Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Navazují na sebe záznamy, nebo je mezi nimi díra? Citovat
lukaro Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Jak to teď myslíš? Já natáčel jedno, stopnul a začal natáčet druhé Citovat
oddie Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Jestli když ji necháš běžet kontinuálně, jestli na sebe jednotlivé úseky navazují přímo či dokonce s překryvem jako u té mojí, nebo jestli tam několik sekund záznamu chybí. Nahoře jsem psal, že to je dnes docela důležitý parametr a že je třeba si na to dát pozor, a ty starší modely, co vynechávají kus záznamu už nebrat. Citovat
lukaro Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Když ji nechám nahrávat nepřetržitě, tak to prostě natáčí až do vyčerpání paměti, pak to automaticky začne přehrávat, plynule, starší záznam novým Citovat
John Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 To video z ty GENIUS kamery vypadá vpohodě.. Citovat
olda Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 A co říkáte na tuhle?Jeví se mi docela v poho:myslim Citovat
lukaro Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Nějaký neznámý čínský výrobce....trochu bych se bál té kvality. Jak zpracování, tak potom i nahrávání.. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 tak teda kupit este jednu? :-) http://natankuj.sme.sk/c/6521220/kamera-v-aute-natocila-pomstu-agresivneho-vodica-a-jeho-utek.html Citovat
Lihous Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Zdravim vrele DOPORUCUJI ale jen neco kde je skutecne nejaky kvalitnejsi zaznam-berevne fleky nejsou sice nejak zavratne drahe na porizeni ale jako dukaz jde spis ze poznam jen barvu auta. Tady je treba uz videt SPZ ..... Jinak k videu KLASIKA na nasich cestach. Sam jsem nedavno jedno podobne pras-e potkal ..... Doporuceni neco co jede/zaznamenava v HD rozliseni. Citovat
oddie Odesláno 5. září 2012 Autor Odesláno 5. září 2012 Nějaký neznámý čínský výrobce....trochu bych se bál té kvality. Jak zpracování, tak potom i nahrávání.. Odkud si asi tak myslíš, že je to, co sis pořídil ty? Citovat
John Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Tak tak všechno je china... a bude..otázka je jen v jaký krabičce a obalu si to člověk pořídí a tím pádem i za jakou cenu... [upravil dne 5/9/2012 08:34 od John] Citovat
davidekcz Odesláno 15. září 2012 Odesláno 15. září 2012 Kamer přibývá http://www.novinky.cz/domaci/278800-cesti-ridici-si-stale-casteji-instaluji-autokamery.html [upravil dne 15/9/12 10:57 od davidekcz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.