Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo, vcelku to stačí. Mám od nich taky takovou. Udělal jsem si napájení od stropního světla a pokud by někdo udělal nějakou \"kulišárnu\" stačí jí pak vypnout a třeba vyměnit paměťovou kartu a jede se dál.

Odesláno

me stve jedna vec, ta moje (od Oddieho) se ted zacina dost casto sekat a kdyz ji nerestartnu tak nenataci, nebo je soubor poskozen. Ted jsem se dostal do smyku na najezdu na dalnici u boleslavy, predek v pripojnem, zadek v prubeznem pruhu, proste masakr a kamera nic :(

Odesláno

Za tu dobu už mimochodem zase udělaly docela pokrok. Nejvíc oceňuju to nahrávání bez mezer, kdy na sebe jednotlivé úseky přímo navazují či se dokonce o sekundu překrývají, na rozdíl od levných a předchozích modelů, kde byla \"díra\" bez záznamu dvě, ale klidně i čtyři sekundy... A teď mám na cestě kousek, který by měl mít trochu lepší objektiv, na to jsem hodně zvědav, to totiž s vyšším rozlišením začala být hodně limitující věc.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Po dnešním ježdění v centru zas o tom víc a víc přemýšlím o koupi nějaký solidní takže si počkám co tu kdo hodí a třeba od oddieho by mě zajímalo co má a na kolik to vyjde.. atd jinak ta od kujona ma vpohodě taky obraz.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kamera doma, a jsem nadšený :)

A zkouška nahrávání, video TEST 1 je za denních podmínek, a TEST 2 za domácího osvětlení, takové šero :)

http://leteckaposta.cz/673890576

Až bude auto ze servisu doma, tak pak udělám nějaké ty testovací záběry, zatím musí stačit ty \"domácí\" videa :)

GENIUS DVR-HD550 :papa

Odesláno

Jestli když ji necháš běžet kontinuálně, jestli na sebe jednotlivé úseky navazují přímo či dokonce s překryvem jako u té mojí, nebo jestli tam několik sekund záznamu chybí. Nahoře jsem psal, že to je dnes docela důležitý parametr a že je třeba si na to dát pozor, a ty starší modely, co vynechávají kus záznamu už nebrat.

Odesláno

Když ji nechám nahrávat nepřetržitě, tak to prostě natáčí až do vyčerpání paměti, pak to automaticky začne přehrávat, plynule, starší záznam novým :)

Odesláno

Zdravim vrele DOPORUCUJI ale jen neco kde je skutecne nejaky kvalitnejsi zaznam-berevne fleky nejsou sice nejak zavratne drahe na porizeni ale jako dukaz jde spis ze poznam jen barvu auta.

Tady je treba uz videt SPZ .....

Jinak k videu KLASIKA na nasich cestach.

Sam jsem nedavno jedno podobne pras-e potkal .....

Doporuceni neco co jede/zaznamenava v HD rozliseni.

Odesláno
Nějaký neznámý čínský výrobce....trochu bych se bál té kvality. Jak zpracování, tak potom i nahrávání..

Odkud si asi tak myslíš, že je to, co sis pořídil ty? :D

Odesláno

Tak tak všechno je china... a bude..otázka je jen v jaký krabičce a obalu si to člověk pořídí a tím pádem i za jakou cenu...

[upravil dne 5/9/2012 08:34 od John]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...