Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Za mě teda s tím zrcátkem je to zhovadilost, ale na druhou stranu, co když fousatý padesátník neměl řetězy a ví že to jde vyjet - pokud mu nic neblokuje cestu. Bohužel mu cestu blokovalo tvoje auto, tak ti to nevybíravým způsobem zdělil... :D

A všem úspěšnej a zdravej rok 2011.

A už mám 477 příspěvků za 3 roky ... :D:D:D

Odesláno

Já se tedy Davida trochu zastanu, jelikož před každým kopcem bych řetězy nedával. Ale asi to je tím, že jsem nikdy na horách nebyl. U nás v nížině nejsou potřeba.

PS: za příspěvky se tu nehodím, ač je hezké, jak se mění status. Za rok zde mám asi 1500 příspěvků.:mad: Status už se mi moc měnit nebude :). Myslím, že David má větší progres :D Jen dodám, že moc nových témat jsem zde nezaložil.

Ale david již změnil psaní nadpisů vláken, už mu to nezačíná \"Jak...\" :D

Edit: No tak zrovna tento je přesně 1600. :mad:

[upravil dne 1/1/11 01:32 MilanF1]

Odesláno

Fusion:No kdyz jsem to boural tak jeste letni Michellin Energy save,ted mam zimni Birdgestone Blizzak akorat nevim presne oznaceni ale myslim,ze LM-18...

ygnor:Já bejt nabouchanej tak bych to udelal taky :D

[upravil dne 1/1/11 11:38 Dadadavid]

Odesláno

on ti odrazil spatne a ty si sklopil usi? :o

neviem, stat sa moze cokolvek...

podla popisu si myslim ze ten kopec nebol nezdolatelny aj bez retazi, zrejme to chce len trening a chladnu hlavu na take \"snehove vyjazdy\"

Ale to je uz jedno, stane sa...

Ak to ale dopadlo tak ako pises tak jednoznacne je vinnik on.

To ako keby sa na ceste stala nehoda a \"vrak\" zostal stat krizom cez cestu a ja tadial pojdem a naburam do vraku, lebo ved co tam mal on robit :D

Odesláno
Tak přesně na tyhle případy mi ježíšek nadělil tohle (to první) :)

jo, a co bys jako asi s tim udelal ??? net snese vsechno ...

Osobně doufám že nic. Ovšem kdyby mi někdo zničil zrcátko a ještě na mě pořvával takovýhle krávoviny, tak vím, že bych se neudržel.

No a ještě k tomu zrcátku - jestli je to hodně poškozený, tak normálně v klidu zavolat pčr. Kdyby měl ten pán vysvětlovat ujetí z místa nehody, tak by ho ty plky přešly.

[upravil dne 1.1.11 17:39 kujon106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...