straki007 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 No jak piseme. Kupovane ve Francii. Odpovedna zame je Ceska republika(to bylo pocas zaruky) A Ted to mas ty. Takze to vidim spis takhle:Kupovane ve FR dovoz do CR a z CR to dovezl nekdo do SK. Co ty na to Petane??? Citovat
shark734 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 stocene v CZ a potom aj na SK? nedivil by som sa Citovat
fifi Odesláno 30. prosinec 2010 Autor Odesláno 30. prosinec 2010 Ono to aj tak môže byť, to si už moc nepamätám, keď som zisťoval jeho históriu, vyzeralo, že už predchádz. majiteľa niekto dostriekal, ale už neriešim čo bolo, auto sa páčilo, tak som ho kúpil, koľko má najazd nezistím a už ani neriešim, viac rozmýšľam, čo s ním ďalej...ono zas ani nie je nejako extrémne zlé, ale ja som detailista... Citovat
straki007 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 A tohle je presne tip lidi kteri si koupi takovou vypic...ou hajtru kterou stahlo X lidi a pak nadavaji na znacku. Samozrejme tim nemyslim jenom tebe fifi. Nejsi bohuzel sam. Ale kdyby jsi trefil na auti s dobrou historii tak budes urco spokojeny. Muj nazor zni:Lepsi auto ktere ma servisku a historii a najeto 200tis,nez auto bez servisky a historie a najeto 110TKM Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 straki : kdybys prodaval v masně , taky takovy budes hold všichni maji auta ale malokdo si dokaze priznat ze o nich ví prd to neni na tebe fifi Citovat
fifi Odesláno 30. prosinec 2010 Autor Odesláno 30. prosinec 2010 Chlapci no suma-sumárum až takého blbca zo mňa nerobte, zatiaľ som na ňom platil len výmenu tých čapov a brzdových obložení...nič výnimočné..tie čapy bežná choroba, obloženie bežná vec, no a tie ostatné problémy čo mám, tiež žiadna vzácnosť čo tu čítam:roker Citovat
Milhaus65 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Jenže je potřeba rozlišit \"spotřebku\" a závady. Spojka, FAP, to jsou spotřební věci a jestli to má 200 t km, tak to tomu autu nemůžeš mít za zlé. Já mám najeto 92000 km, a dělal jsem jen pravý spodní čep. Jinak vše původní včetně brzd. [upravil dne 31/12/10 00:05 Milhaus65] Citovat
DanculD Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Turbo nebude urcite 1500 eciek? Ved nove stoji v elite 990 eciek. A ked das urobit repas, tak co som zistoval (napr. turbotec v TN) sa vojdes do 300. Mam ten isty motor a pravdepodobne \"nacaty\" jeden vstrekovac, hvizdajuce turbo (mam \"ponuku\" na bezplatny repas), vymeneny EGR a pravdepodobne ma caka vymena cerpadla - uz mam kupene od strakiho (mal som piliny v palivaku - aj ked za poslednych 1000km nepribudla ziadna ). Sranda je, ze ked som ho kupoval, tak som sa najviac bal automatu (som pomaly nespaval), ze sa bude srat ale naopak automat patri k najspolahlivejsej suciastke na mojom aute klop,klop,klop. A ked vidim ceny dvojhmotaku a spojky, tak za to by sa dal pomaly urobit repas automatu. Tak som trochu kludnejsi. Auto ma nalietane 177kkm ale som spokojny. Zatial riesim naozaj len veci, ktore suvisia s poctom najazdenych kilometrov, takze ma zatial odpustene. Citovat
Miru3 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Problém kde dobře koupit jsem také řešil:myslim. Když jsem kupoval 406 SW hledal jsem jak magor všude.Všichni slibovali hory doli a nakonec když to člověk zjišťoval nalítano skoro 200 000 a stočeno na 110 000.Takže opravdu zklamání od všech oslovených dovozců .Jediný co vozili z Holandska po lízinku z Pegotu se serviskou a poctivci tak jsem od nich koupil, poctivé kilometry a auto super.Měli jsme ho 6let bez jediného problému pouze destičky a stabilizační tyčky+oleje filtry.Tahali jsme za tím obytný přívěs a opravdu super. Přišel čas a výměna za 407 SW to samé.Slibovali a zase propadák:bacha,koupil jsem tady prodané, servisované, první majitel ,najeto 85 000Km .Zavolal jsem do servisu co jsem potřeboval to řekli kdy co bylo měněno atd. ,pravidelný servis,oleje,filtry.Má zkušenost je z 407 super.Pohodlné,tichoučko,nikde nic nemlátí,motůrek šepot opravdu zatím super:super:papa. Doporučuji opravdu každému dlouho hledat a pátrat potom je opravdu radostné svezení pro všechny. [upravil dne 1.1.2011 22:21 Miru3] Citovat
ace11 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 rok mam Peugeot 407 sedan a maximalni spokojenost,zatim spolehlive auti,takze vsem doporucuji... Citovat
Matuska Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Ahoj, podle data náběhu záruky (02.02.2004) to snad první sériový kousek mimo Francii. Třeba jdnou bude mít velkou sběratelskou cenu:D:D:D. Já mám taky kousek vyrobený v roce 2004 (září) a uvedený do provozu v roce 2005 (únor). Dětské nemoci nového typu se ještě projevovaly - odešla mi hydraulika řízení a vypalovaly se žárovky H1. Po odstranění těchto problémů nemám žádné další a jsem spokojený. Nadám na svůj \"Pežolet\" dopustit. Citovat
fifi Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 Ahoj, podle data náběhu záruky (02.02.2004) to snad první sériový kousek mimo Francii. Třeba jdnou bude mít velkou sběratelskou cenu:D:D:D. Já mám taky kousek vyrobený v roce 2004 (září) a uvedený do provozu v roce 2005 (únor). Dětské nemoci nového typu se ještě projevovaly - odešla mi hydraulika řízení a vypalovaly se žárovky H1. Po odstranění těchto problémů nemám žádné další a jsem spokojený. Nadám na svůj \"Pežolet\" dopustit. môžem sa spýtať aký problém si mal s hydraulikou, a ako si ho vyriešil a za koľko? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.