koblih69 Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Na šířku tam dostaneš 278mm, ta 70-tka je myslím 273mm takže pokud to bude max 278 tak OK, ale na deklík zapomeň. Jinak ta 70-tka je bohatě dostačující. [upravil dne 31/12/10 23:39 koblih69] Citovat
jojtik Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Qcko: Ked som cital tie hodnoty tak ma napadla baterka a alternator. Prave som riesil baterku v tychto telotach (noc -15). Spravalo sa to rovnako. Baterku som zobral do tepla na 3 hodiny a nastartovalo to v pohode. Ma 8 rokov. Original Peugeot 55 Ah. Kupil som nahradnu u Matušika, nejaku polsku Galaxy optimal...cena 47€. Kolega z prace ju ma 1 rok, pohoda. edit: Baterku som meral, ked uz nedokazala pretocit starter, naprazdno 12,36 V. [upravil dne 31.12.2010 23:54 jojtik] Citovat
Qcko Odesláno 31. prosinec 2010 Autor Odesláno 31. prosinec 2010 jojtik: jj, 55Ah mam aj ja v 1.4, ale predsalen do 2.0HDi chcem nieco vacsie:) ... ked som ju meral prvykrat tak som porovnal merania prave s tou 55Ah, to je 4 rocna Varta a doteraz drzi poctivo ... ...inak moje merania su hore na zaciatku vlakna ... je zaujimave ako taka vec ako akumulator moze sposobovat taketo starty (kto to pozna vie co to robi za zvuky ) ... kazdopadne som rad, ze to je \"len\" akumulator, budem to dalej sledovat, ale po tom ako som to skusil nakopnut s tou 55Ah som presvedceny ze to bude stacit ... ...a pojdem teda zas do Varty, odmeriam aku tam mam teraz rozmerovo a uvidim Citovat
Vítek1 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 a zmeril jsi co dela napetu hned po startu? aby jsi si hned tu novou baterku neodrovnal Citovat
Martin 1981 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Qcko mne tak tiez startuje a aj to stymi svetlami ze preblikli ale to sa stalo len raz,teraz sa trosku oteplelo s -14 na -3skusal som nastartovat a startuje lepsie,mam obj. nove zhavice Denso uvidim ci to bude ono a dufam ze to bude ono:aut Citovat
Qcko Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 Martin 1981: zeravice mam vymenene;) Vítek1: no robi to to ze parkrat to skoci na 19V a potom to drzi 14,4V ... odskusam to s novou baterkou, keby to robilo stale, tak dam repasnut aj altik a mam elektriku v cajku Sakris, ale s druhou baterkou som to nemeral, ale musim si zobrat aj druhy merak, lebo ten ktorym som to meral frci na 9V baterku a lezal zmrznuty v garazi, kazdopadne to vsetko riadne premeram, to je jasne, rad mam veci v poriadku, len by som chcel zistit ci sa da na mojom altiku ak tak vymenit samostatny regulator napatia, to by mi nerobilo problem ho vymenit [upravil dne 1/1/11 13:55 Qcko] Citovat
stan gerar Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Qcko: Takové špatné starty mi to dělalo loni v zimě (to mi ještě auto jezdilo ). Dokonce jsem to nechal odtáhnout do Peugeot servisu kde mi ti \"odborníci\" dva dny nebyli schopní nic říci a chtěli začít vyndavat motor. Už mě tam nikdy neuviděj. Více moudra člověk pochytá tady. Když jim to nejspíš náhodou po dvou dnech chytlo tak jsem s tím odjel, koupil jsem si nějakou srágoru na čištění palivový soustavy a řekl bych že z 80ti% problém zmizel. (ve značkovým servisu jsem nechal přes 4tisíce a nic a srágora do nafty stála cca 180kč ) Taky jsem vysledoval když jsem si myslel že je zamrzlá nafta ve filtru a zkoušel jsem ho polejt teplou vodou tak to potom chytlo. Nebyla to ale zamrzlá nafta ve filtru ale teplá voda stekla na DRV ventil, uslyšel jsem takové malé cvaknutí a pak to už startovalo hned. Druhý den jsem cíleně hadičkou zkusil trošku ohřát DRV ventil a opět úspěch. Nejspíš zůstával viset v nějaké poloze a nedostávalo se správného tlaku nafty na vysokotlaku. Jinak jak říkáš přes den žádný problém ale jen když auto déle stálo třeba přes noc v mrazu. Citovat
stan gerar Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Stan: P - Partner 2.0 HDi Mám tak isto problémy so studenými štartami,. Nedávno som menil rozvody / asi pred 2 mesiacmi/ . Až keď začali mrazy tak sa zhoršilo štartovanie , dal som aj dobiť bateriu, ale nepomohlo. Všimol som si ,že ešte pred problémom so štartovaním ,keď som otočil kľúčikom v spínacej.skrinke do 1 polohy ,tak sa mi ozval z motora taky bzučavý zvuk , ako keby zaplo nejaké čerpadielko alebo cievka ,nevedel som to definovať ale teraz ten zvuk už nepočujem , môže to byť tým že to bolo čerpadlo paliva ktoré dotláčalo palivo do potrubia? Kde sa nachádza ten DRV ventil? Viete poradiť ? Ešte k tomu alternátoru. Ta závada ktorá sa prejavuje až dobíjaním 19 V , je pravdepodobne v regulátoru napätia v alternatoru. Neviem ako u iných,ale ja mám Valeo a tam sa dá vymeniť regul. aj samostatne a zvládne to každý, a hlavne vyjde podstatne lacnejšie ako v servise. S regulátorom meníte aj uhlíky,ktoré sú jeho súčasťou. Meňte čím skôr , prebíjate bateriu a zmenšujete jej životnosť. Citovat
Qcko Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 stan gerar: diky za radu ohladne regulatora, kde sa da normalne take nieco zohnat? DRV ventil sa nachadza na cerpadle, na motore sa staci pozriet na telo palivoveho filtra a je hned nalavo ( z pohladu spred auta) od neho, neda sa prehliadnut, ak tak ho mozem odfotit Tu mam jeden obrazok ked som menil zeravice, nie je to moc vidiet, ale nachadza sa tu Tak som pozeral tie regulatory, je mozne ze samotny regulator stoji 100€? Lebo za komplet repas altiku tu pytaju okolo 150€, co mi pride rozumnejsie ako jedna suciastka za skoro taku sumu:myslim ... [upravil dne 1/1/11 15:46 Qcko] Citovat
Wensdy Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 S tím alternátorem je to potřeba rozmyslet. Mně odešel v létě a přemejšlel jsem o repasu ale když jsme viděli že styčné kontakty na rotoru jsou na pár místech probroušené až na izolaci a že je volnoběžka nefunkční tak jsem koupil celej novej. Citovat
Qcko Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 Ten altik vyzera ako novy, aspon to co je vidiet, ide mi o tom ze vybrat z auta je sakra fuska, ked si este priratam aj pocasie + ked ho vyberiem uz isto nevymenim len ten regulator, pretoze by sa mi ho ak tak nechcelo vyberat znova... ked bude vonku z auta je mi to jedno, mam sa na com vozit inak mam tento altik: BOSCH 96463218 (80) ... keby niekto kto sa tomu venuje vedel poradit nejake nahradne diely atd, tak budem rad Citovat
stan gerar Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 stan gerar: diky za radu ohladne regulatora, kde sa da normalne take nieco zohnat? DRV ventil sa nachadza na cerpadle, na motore sa staci pozriet na telo palivoveho filtra a je hned nalavo ( z pohladu spred auta) od neho, neda sa prehliadnut, ak tak ho mozem odfotit Tu mam jeden obrazok ked som menil zeravice, nie je to moc vidiet, ale nachadza sa tu Tak som pozeral tie regulatory, je mozne ze samotny regulator stoji 100€? Lebo za komplet repas altiku tu pytaju okolo 150€, co mi pride rozumnejsie ako jedna suciastka za skoro taku sumu:myslim ... [upravil dne 1/1/11 15:46 Qcko] Citovat
stan gerar Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 stan gerar: diky za radu ohladne regulatora, kde sa da normalne take nieco zohnat? DRV ventil sa nachadza na cerpadle, na motore sa staci pozriet na telo palivoveho filtra a je hned nalavo ( z pohladu spred auta) od neho, neda sa prehliadnut, ak tak ho mozem odfotit Tu mam jeden obrazok ked som menil zeravice, nie je to moc vidiet, ale nachadza sa tu Tak som pozeral tie regulatory, je mozne ze samotny regulator stoji 100€? Lebo za komplet repas altiku tu pytaju okolo 150€, co mi pride rozumnejsie ako jedna suciastka za skoro taku sumu:myslim ... [upravil dne 1/1/11 15:46 Qcko] Citovat
stan gerar Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Dík za odpoveď. V najbližšom čase sa na to musím pozrieť. Ak máš možnosť / a dôveruješ tej firme/ bral by som po repase, lebo treba prihliadať aj na dĺžku prevázky alternátora a aj na to , že je dosť pracná montáž a demontáž alternátora z motora/ kto to nerobil nepochopí./ Mne pustil po 115 tis.km a radšej som ho menil za repas /bol poškodený komutátor/. Dajú sa zohnať aj náhrady za originál ,ale tu by som bol dosť opatrný hocí rozdiel cien je dosť markantný. Cena regulatora je dosť vysoka ale pravdepodobne sa jedná o originál, dajú sa zohnať aj náhrady cenovo výhodnejšie a kvalitou rovnaké . Neviem s kadiať si , ale v Žiline je firma ELIS, a ponúknu ti viac možností / mám s nimi dobré skúsenosti/. Citovat
Qcko Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 Mam to pod fotkou, som z považskej Bystrice ... ja poznam akurat firmu v Ilave, ktori sa venuju len altikom a starterom, nic ine nerobia, popytam sa tam co a ako, zatial diky moc za info Citovat
jojtik Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Repas alltikov a starterov robi aj Matusik v PB. Je to ta zrekonstruovana budova pri urade prace. Pradajna Mamut, vchod je zboku (od hl. cesty). Citovat
Qcko Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 jojtik: ja viem ze to robia, ale tu \"firmu\" akosi nemusim Citovat
Qcko Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 No, tak som to dnes premeral dalsim merakom, vyzeralo to takto --> Teplota: +4°C ... Napatie naprazdno: 12,65V Napatie po zapnuti klucika do II polohy: 11,7V Napatie pocas startu: postupne kleslo na 9V Po nastartovani drzalo na 14,7 - 15,06V, stale sa hybalo v tomto rozmedzi, po pridani plynu sa nic nemenilo, ani po ubrani... tak tych 19V bol bud zblbnuty merak so slabou baterkou, alebo to mohol sposobovat chlad Citovat
Martin 1981 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 a nastartoval si vpohode ?ja dnes ziadna slava a bolo len -3,vymenim tie zhavice a potom uvidim co dalej:roker Citovat
Qcko Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 No pohoda to nebola, tocil asi 4 sekundy, kazdopadne ide mi o ten altik, este ho zmeram v mraze s druhou baterkou, ak blafne hned a nebude kolisat napatie, tak kupujem druhy akumulator Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.