Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 pokud neni tak asi pomohlo pokud je nahnila tak to malinko pribrzdis ale hlavne v te kapote neno odtok pokud jsem se dobre dival Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 To je právě to, ona nahnilá už je, musela by se koupit nová, a ten vosk tam dát dokud je kapota o.k. , jinak to nepomůže:( Holt co jednou rezne, tak už bude reznout pořád:) Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 myslim ze kdyby nekdo sikovnej kdo dela s laminatem udelal kopito tak by mel dost zakazek podobne jak davaji na feldu zadni vrata Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Já jsem laminoval díly pro Porsche, tak o tom něco náhodou vím;) Ale je právě problém udělat kopyto, muselo by se nechat udělat na fréze, sejmout potom z kopyta formu už není problém:) Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 tak sup sup! at uz jsou tady Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Taky jsem na tom už přemýšlel, ale není to žádná prdel, vymyslet tam zespodu ty výstuhy:( A stejně by to vyšlo tak na 5000.- za kus ne-li víc:(, musel bych těch forem mít aspoň 5 a dělat to současně, protože dělat to po jednom kuse zabere hromadu času:( Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 ale zase by to bylo uz naporad!ale 5000 je dost za to je plechova Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 No právě Ale prácu u jedné kapoty odhaduju na dva dny, plus materiál:( Říkám že to nemá smysl:( Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 v peugeotu me tvrdili ze puvodni kapota nemuze rezivet Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Tam toho nakecají, mě začala rezivět u 4letýho auta:( Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 hlavne premyslim jestli budu mit novou tak co s tim aby to hned nehnilo? urcite to striknu co nejvic voskem, ale nebylo by dobre vzit malinkej vrtacek a udelat co nejvic ve spicce diru? at to tece ven Citovat
Dave_k Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Ta expresska vypadá zajímavě. Zde jsem našel i nějaké bližší info. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 to tady rikam porad nevim co za rok ale zatim max spokojenost a pristup skvelej! v tom clanku to pusou nejmodernejsi technologie zalozena na UV. tim me zapikali oko a na me to funguje dobre! Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Taky ale to nebyl kit nýbrž nějakej hustej plnič, tam totiž nic kitovat nemuseli. Já tomu prostě nevěřím, i když přiznávám že pro laika takovýhle video musí znamenat hodně a jde si to tam hned nechat nalakovat;) My sme v lakovně stříkali celý auta poskládaný třeba z 5 aut, takže tam bylo mnohem víc práce:D To co ukazovali na videu si udělám doma sám a vyjde mě to na čtvrtinovou cenu:) Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 tak rozlesteni neni problem doma! ja jsem dokonce podobne sam opravil asi 60% zadniho narazniku ale to bila bilá barva. proste metlu sam doma nedam aby to nebylo poznat lakyrnika jsem sehnal ten chtel 2500-3000 jen za lak a nebo potom kamos co lakuje ve stodole tak za 1000kč dalsi problem ze v zime si toho venku moc neudelam a chtel jsem tu rez resit hned ale i tak kdyz koupim kit plnice barvy nejakej smirek + moje prace tak misto toho si radeji zajedu nekam kde to udelaj rychle a neni to poznat Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 To určitě jo, jen jsem zvědav na to za pár let, jak to bude vypadat, ta rez prostě vystoupne zase ven. Však se podívám osobně a uvidíme:D Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 za par let? a budu s tim autem jeste za par let jezdit? ale jo uvidime zitra to aspon poradne nafotim fotakem Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Foťákem to nebude poznat;) To jen když to bude umytý a na sluníčku, jinak ne, podle videa to zase takový amatéři nejsou;) Ale přeju ti aby to vydrželo tak jak má Citovat
JoseA Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Nějak sem si na jejich videu nevšiml že by na té stříbrné 206 dávali bázi a pak bezbarvý lak, přitom to byla určitě metalíza. Možná sem sto let za opicema, ale já vždycky stříkal metlu + bezbarvý lak. A když už tady píšou lidi od fochu, jak rozleštíte metalízu při rozstřiku? Rozleštit bázi a lak zvlášť nebo až po bezbarvém laku komplet? Já sem teda stříkal celé blatníky a zadní kufr část nad lištou, takže sem rozlešťovat nepotřeboval, ale kdyby náhodou někdy bylo potřeba. Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Osobně bych to rozlešťoval až po laku;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.