Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Odstranění rzi Express lakovna Brno

Recommended Posts

Odesláno

To je právě to, ona nahnilá už je, musela by se koupit nová, a ten vosk tam dát dokud je kapota o.k. , jinak to nepomůže:( Holt co jednou rezne, tak už bude reznout pořád:)

Odesláno

Já jsem laminoval díly pro Porsche, tak o tom něco náhodou vím;):D

Ale je právě problém udělat kopyto, muselo by se nechat udělat na fréze, sejmout potom z kopyta formu už není problém:)

Odesláno

Taky jsem na tom už přemýšlel, ale není to žádná prdel, vymyslet tam zespodu ty výstuhy:(

A stejně by to vyšlo tak na 5000.- za kus ne-li víc:(, musel bych těch forem mít aspoň 5 a dělat to současně, protože dělat to po jednom kuse zabere hromadu času:(

Odesláno

hlavne premyslim jestli budu mit novou tak co s tim aby to hned nehnilo? urcite to striknu co nejvic voskem, ale nebylo by dobre vzit malinkej vrtacek a udelat co nejvic ve spicce diru? at to tece ven

Odesláno

to tady rikam porad :) nevim co za rok ale zatim max spokojenost a pristup skvelej! v tom clanku to pusou nejmodernejsi technologie zalozena na UV. tim me zapikali oko a na me to funguje dobre!

Odesláno

Taky ale to nebyl kit nýbrž nějakej hustej plnič, tam totiž nic kitovat nemuseli.

Já tomu prostě nevěřím, i když přiznávám že pro laika takovýhle video musí znamenat hodně a jde si to tam hned nechat nalakovat;)

My sme v lakovně stříkali celý auta poskládaný třeba z 5 aut, takže tam bylo mnohem víc práce:D

To co ukazovali na videu si udělám doma sám a vyjde mě to na čtvrtinovou cenu:)

Odesláno

tak rozlesteni neni problem doma! ja jsem dokonce podobne sam opravil asi 60% zadniho narazniku ale to bila bilá barva. proste metlu sam doma nedam aby to nebylo poznat lakyrnika jsem sehnal ten chtel 2500-3000 jen za lak a nebo potom kamos co lakuje ve stodole tak za 1000kč dalsi problem ze v zime si toho venku moc neudelam a chtel jsem tu rez resit hned ale i tak kdyz koupim kit plnice barvy nejakej smirek + moje prace tak misto toho si radeji zajedu nekam kde to udelaj rychle a neni to poznat

Odesláno

Foťákem to nebude poznat;) To jen když to bude umytý a na sluníčku, jinak ne, podle videa to zase takový amatéři nejsou;)

Ale přeju ti aby to vydrželo tak jak má:papa

Odesláno

:xvul Nějak sem si na jejich videu nevšiml že by na té stříbrné 206 dávali bázi a pak bezbarvý lak, přitom to byla určitě metalíza. Možná sem sto let za opicema, ale já vždycky stříkal metlu + bezbarvý lak.

A když už tady píšou lidi od fochu, jak rozleštíte metalízu při rozstřiku? Rozleštit bázi a lak zvlášť nebo až po bezbarvém laku komplet? Já sem teda stříkal celé blatníky a zadní kufr část nad lištou, takže sem rozlešťovat nepotřeboval, ale kdyby náhodou někdy bylo potřeba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...