Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 no ale fakt tam nebylo nic skrz schvalne jsem se na to zameril prece zase nejsem hnup! Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 S tím bleskem to byl vtip, asi jsi to nepochopil:( A nevztekej se hned:D Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 ja se nevztekam jen kdyz napisu ze neco vidim tak to vidim! dokonce ten bok byl uplne hladkej strana od svetla byla videt ze je narusena ta vrchni vrstva. prislo me to po obrouseni jak kdyby to predtim nekdo odflak a nechal tam povrchovou rez ale lak musim fakt pochvalit klidne se muzeme nekdy sejit a predvedu Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 sejít se určitě můžeme, ale v Tvým zájmu mě to radši neukazuj, odborný oko toho vidí mnohem víc než normální Brácha si taky asi před měsícem nechával na parťákovi stříkat pár míst, a říkal mě že to není vůbec poznat, a tos měl slyšet jak jsem mu to potom pohanil, chtěl jsem ho dotlačit aby to šel reklamovat, ale vysral se na to, že to prý není vidět:D Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 ne ne ja se s tebou sejdu prave pro to abych ti to ukazal Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 to asi neklapne jdeme s pritelkini na veceri. jedine dopoledne a nebo pak az nekdy pristi rok Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Přítelkyně počká, a nebo na večeři můžeš vzít mě:D Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 jak je ten plech takhle jednou chycenej nic tomu nepomůže, je jen otázka času kdy to vyleze, je to v porech a to je konec. Viděl bych to taky tak max. rok a vím že když se lak dělá rychle tak se vždycky objeví,všechno chce svůj čas. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 uvidime. urcite potom po case zase zhodnotim Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 a uz jsem neco nasel na netu http://www.interaction.cz/new/nove_produkty.html neco takoveho to asi bylo Citovat
vendelinek Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Klucí,nehádejte se ,za čas se uvidí a pak budem diskutovat Šaldo:D Citovat
Medvěd Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Že bych tam na jaře poslal mou 406ku s poněkud nemocnou kapotou? Je to prý nemoc všech NEW modelů, ale na můj vkus je hodně puchýřovitá a kdyby jí za 2000,- na nějaký dva tři roky dali dohromady ....... Nová bude stát raketu a neorigo se mi po různých stescích na kvalitu blatníků a plechů z AK všeobecně kupovat nechce. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 s kapotou ti asi nic neudelaj drzej si kvalitu mluvil jsem s nima taky o te kapote mam ji nacatou a rikali ze to nema cenu ze bych vyhodil penize a bylo by to nachvilku Citovat
JoseA Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Nejsem sice profík, ale okolnosti mě dohnaly něco se naučit. Přiznám se ale, že bych z těhle \"rychlých\" akcí neměl dobrý pocit. Po nějakých zkušenostech raději nechám všemu trochu čas na vytvrdnutí. Ale tak nezrujnovalo tě to, zatím to vypadá dobře a co bude za rok budeš řešit za rok. Ono je ale fakt, že jak někde jednou koroze je, tak i to vybroušení na zdánlivě čistý plech nepomůže a dříve či později se tam rez objeví znovu. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 jeste prave chci jit s jednim mistem. zitra vemu fotak a udelam nejakou poradnou fotku Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Medvěde, s tou kapotou to nemá smysl, asi před rokem jsem si ji spravoval, a už se to pomalinku začíná objevovat zase, podle mě je jedinný řešení té kapoty ten kus vyříznout a navařit novej plech, pak by mohlo být tak na 3-5 let pokoj. Ta kapota hnije, protože na tom lemu zespodu se drží voda, mají to holt frantíci blbě řešený Vendi:D:DTo jsem celej já:D Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Vítek1: každopádně to pozvání na odborný prohlídnutí beru , a čím dřív tím líp;) Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 jojo ale problem je cas! jedine ze bych se stavil po praci delam v liskovci tak to mam k tobe kousek a nebo pak az pristi vikend Citovat
Benžík Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Nepomohlo by tý kapotě nastříkat jí zespoda nákym voskem na dutiny? Pokud teda už neni nahnilá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.