Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Odstranění rzi Express lakovna Brno

Recommended Posts

Odesláno

ja se nevztekam jen kdyz napisu ze neco vidim tak to vidim! dokonce ten bok byl uplne hladkej strana od svetla byla videt ze je narusena ta vrchni vrstva. prislo me to po obrouseni jak kdyby to predtim nekdo odflak a nechal tam povrchovou rez ale lak musim fakt pochvalit klidne se muzeme nekdy sejit a predvedu

Odesláno

sejít se určitě můžeme, ale v Tvým zájmu mě to radši neukazuj, odborný oko toho vidí mnohem víc než normální:D

Brácha si taky asi před měsícem nechával na parťákovi stříkat pár míst, a říkal mě že to není vůbec poznat, a tos měl slyšet jak jsem mu to potom pohanil, chtěl jsem ho dotlačit aby to šel reklamovat, ale vysral se na to, že to prý není vidět:D

Odesláno

jak je ten plech takhle jednou chycenej nic tomu nepomůže, je jen otázka času kdy to vyleze, je to v porech a to je konec. Viděl bych to taky tak max. rok a vím že když se lak dělá rychle tak se vždycky objeví,všechno chce svůj čas.

Odesláno

Že bych tam na jaře poslal mou 406ku s poněkud nemocnou kapotou? Je to prý nemoc všech NEW modelů, ale na můj vkus je hodně puchýřovitá a kdyby jí za 2000,- na nějaký dva tři roky dali dohromady ....... Nová bude stát raketu a neorigo se mi po různých stescích na kvalitu blatníků a plechů z AK všeobecně kupovat nechce.

Odesláno

Nejsem sice profík, ale okolnosti mě dohnaly něco se naučit. Přiznám se ale, že bych z těhle \"rychlých\" akcí neměl dobrý pocit. Po nějakých zkušenostech raději nechám všemu trochu čas na vytvrdnutí. Ale tak nezrujnovalo tě to, zatím to vypadá dobře a co bude za rok budeš řešit za rok. Ono je ale fakt, že jak někde jednou koroze je, tak i to vybroušení na zdánlivě čistý plech nepomůže a dříve či později se tam rez objeví znovu.

Odesláno

Medvěde, s tou kapotou to nemá smysl, asi před rokem jsem si ji spravoval, a už se to pomalinku začíná objevovat zase, podle mě je jedinný řešení té kapoty ten kus vyříznout a navařit novej plech, pak by mohlo být tak na 3-5 let pokoj.

Ta kapota hnije, protože na tom lemu zespodu se drží voda, mají to holt frantíci blbě řešený:(

Vendi:D:DTo jsem celej já:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...