ygnor206 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 čau,hledal jsem tady ale nenašel jsem nic tak bych se chtěl zeptat jestli nemá někdo nějakej fígl když nejdou povolit svody od motoru,je to 106ka 1.0 r.95 a asi se to ještě nepovolovalo upadlo mi to v prvním kolenu pod svodama a potřeboval bych tam dát jiný ale nemůžu to povolit Citovat
marko306 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 daj na ne starú brzdovú kvapalinu, WD 40 alebo po nich poklep, ale tak aby si nesklepal hrany. Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 WD nebo Brzdovku můžeš zkusit. Ale u svodů bývá problém, pokud to nebylo dlouho sundaný tak jedině nahřát. Aspoň letlampu a kvalitní klíč. případně můžeš použít i tohle http://shop.boukal.cz/rucni-naradi/trhak-matic-do-m16 při troše šetrnosti bude stačit závit protáhnout závitníkem. Citovat
ygnor206 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 Díky za typy,ten trhák vypadá dobře asi si ho dnes na odpolední vyrobím...dík Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 No nevím kolik toho nepůjde povolit ale abys to nedělal zbytečně, Pokud je trochu přístup můžeš tu matici naříznout třeba rozbručovacím kotoučkem ve fortunce. Ono když už to bude ze 3/4 nařízlý tak pak stačí sikovky a ta matice praskne sama. Ono v nejhorším vyměníš ten šteft. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 autogen--nahřát, nebo se dá rozpálit matka malým hořákem, pak to pude, závit přejet očkem Citovat
bajza206 SW Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Zní to divně ale polej to vodou (zaručeně to funguje) kam se hrabe WD taky sem takhle utrhnul dva šrouby na turbu pak mi poradili tu vodu a vono to fakt funguje Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 pokud máš autogen tak nahřát a polít ještě červenou matku vodou nebo ted zachladit sněhem, pokud ne tak jsou různé kapaliny nebo spreje na uvolnění zarezlých šroubů (mě se osvědčil ROSTOFF od Wirtha) nebo pak tenký majzliček a matky v ploše naseknout.Zaručená bývala červená brzdovka,ale někde jsem slyšel že je dobrá i Cola Citovat
maximum Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 suhlasim s mxmenem pouzi kolu, tie som minule dostal mail, kde to bolo rozoberane a vraj to super funguje. Sice som to este nemal na com vyskusat, ale ked bude prilezitost, tak isto skusim... ked to nahodou vyskusat, tak poreferuj ako si dopadol Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 máte-li záchodovou mísu dole rezatou, vysušte vodu a nalijte Colu, nechte působit hodinu a spláchněte-bude čistá (čistější než předtím)...,Bože, co to pijeme Citovat
ygnor206 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 Díky všem za názory určitě budu některé aplikovat jen škoda že nemám možnost použít autogen,to by lítala jedna matka za druhou jsem starej palič a vyfoukat matku bez poškození šroubu ovládám dobře ale nemám kde:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.