Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau,hledal jsem tady ale nenašel jsem nic tak bych se chtěl zeptat jestli nemá někdo nějakej fígl když nejdou povolit svody od motoru,je to 106ka 1.0 r.95 a asi se to ještě nepovolovalo upadlo mi to v prvním kolenu pod svodama a potřeboval bych tam dát jiný ale nemůžu to povolit

Odesláno

No nevím kolik toho nepůjde povolit ale abys to nedělal zbytečně, Pokud je trochu přístup můžeš tu matici naříznout třeba rozbručovacím kotoučkem ve fortunce. Ono když už to bude ze 3/4 nařízlý tak pak stačí sikovky a ta matice praskne sama. Ono v nejhorším vyměníš ten šteft.

Odesláno

pokud máš autogen tak nahřát a polít ještě červenou matku vodou nebo ted zachladit sněhem, pokud ne tak jsou různé kapaliny nebo spreje na uvolnění zarezlých šroubů (mě se osvědčil ROSTOFF od Wirtha) nebo pak tenký majzliček a matky v ploše naseknout.Zaručená bývala červená brzdovka,ale někde jsem slyšel že je dobrá i Cola

Odesláno

suhlasim s mxmenem pouzi kolu, tie som minule dostal mail, kde to bolo rozoberane a vraj to super funguje. Sice som to este nemal na com vyskusat, ale ked bude prilezitost, tak isto skusim...:) ked to nahodou vyskusat, tak poreferuj ako si dopadol :):papa

Odesláno

máte-li záchodovou mísu dole rezatou, vysušte vodu a nalijte Colu, nechte působit hodinu a spláchněte-bude čistá (čistější než předtím)...,Bože, co to pijeme :o:D

Odesláno

Díky všem za názory určitě budu některé aplikovat jen škoda že nemám možnost použít autogen,to by lítala jedna matka za druhou jsem starej palič a vyfoukat matku bez poškození šroubu ovládám dobře ale nemám kde:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...