Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Robinol nebo klidně Alkaprén na koberce. Nanáší se na podklad, nechá zavadnout a pak přiložíš látku nebo koženku. Důležité je rovnoměrné nanášení ( nejlíp zubatá stěrka ). Pokud tam budeš mít \"kaňku\" tak se musí setřít jinak se propije tou látkou a koženku naleptá a ta pak změní barvu nebo se v tom místě i zkrabatí.

Odesláno

proc ti nevyhovuje chemoprén???? ja stim delam interiery normalne a nikdy mi to neudelalo nejake fleky? chemopren extrém naredis jejich redidlem,pak natres nechas zavadnout a lepisd:) a nikdy problem...jine lepidlo sem nepouzil:)))

Odesláno

prave mel jsem univerzal a extrem natřel jsem to univerzalem a pohoda bili a pak jsme na druhou pulku použil extrem a zežloutlo to tak jsme koupil dalsi univerzal a udal to samy co extrem nevim čim to muže byt

Odesláno
prave mel jsem univerzal a extrem natřel jsem to univerzalem a pohoda bili a pak jsme na druhou pulku použil extrem a zežloutlo to tak jsme koupil dalsi univerzal a udal to samy co extrem nevim čim to muže byt

Nelepíš to moc brzy? Nech to pořádně zavadnout nemělo by to dělat nic.

Odesláno

Casom ma tiez caka lepenie kozenky, ale ako tak citam tak kazdy radi nieco ine ale asi osobne pojdem do herkulesa, pretoze Robinol sa mi v mojom meste zhanat nechce a nemam vobec ani sajnu co to je, chemopren by som sa bal kedze ked uschne je zlty a chcem lepit BIELU kozenku, tak asi pojdem do herkulesa, malo by to drzat je to super lepidlo a ked zaschne je myslim priesvitne alebo biele :) ...

Odesláno

KapriQ tak to hodně štěstí :papa v obýváku OK, ale v autě kde je vlhko a střídají se teploty... Hercules je disperze a jakmile zvlhne tak zbělá přestane držet pohromadě a celý ti to sleze.... Robinol normálně koupíš ( v nejhorším přes internet - stačí zadat do vyhledávače ), Alkaprén, který mám mnohokrát ověřený mají snad v každé drogerii.... Na Hercules zapomeň on navíc dlouho schne, takže se hodí tak akorát na plochu kde to můžeš napnout a nebo něčím zajistit na dlouhou dobu schnutí, navíc to musí být vhodný savý podklad ( lepenka, papír, dřevo... ). Ty kaučukový lepidla po 15-ti minutách ( podle teploty ) zavadnou a nádherně obtáhneš beze švů i členitej povrch tak, že to na jedný straně přihladíš a když budeš dělat druhou tak to neujede. V autě už jsem dělal několik SubWooferů, 4 plata, 2x kompletní sadu dveří, volanty... a jenom když jsem spěchal tak to prosáklo. Další variantou jsou čalounická lepidla ve spreji. Fungují jako ty normální, ale lépe se nanáší tenká a souvislá vrstva. Je to trochu dražší, ale příjemně se s tím pracuje.

[upravil dne 1/1/11 12:33 koblih69]

Odesláno

Tak dskujem za rady,pekne si to rozpisal:)...Skusim zohnat ten Robinol alebo ten Alkapren este mozes napisat nejaky postup aby som sa vyhol zbytocnym komplikaciam

Odesláno

taky diky za rady sehnal jsme na zkoušku ten alkapren zatim to je bily ale chemopren zežloutnut taky až po uschnuti tak uvidim a dma vedet

• O 2 týdny později...
Odesláno

No tak som sa chcel si sam otapacirovat kozenkou dvere ale ako vidim asi si nato ani netrufne a to uz mam vsetko rozobrate.

Skusal som tu kozenku nejak tvarovat na necisto - bez lepidla ze ako by to asi islo a kde mam zacat a nejak sa absolutne neviem pohnut a nechcem to domrvit, je tam strasne vyduta cas kde sa odklada ruka, tam kde je madlo a tam tu kozenku vobec neviem vytvarovat do hladka. Viete nejako poradit ako nato ? Alebo ako zacat ? Skusal som aj teply vzduch, je fakt ze kozenka sa lepsie tvaruje ale nie do hentakeho vycnelku ... :( ...

Odesláno

U kůže je tam šev, což o něčem napovídá, já myslím, že rozehřátám by jít natvarovat měla, ale nezkoušel jsem to. Já to dělal hrubou čalounickou látkou a ta sedla perfetkně. Je potřeba kombinovat zhutnění v rozích a vytažením na hranách. Samozřejmě bude hodně záležet i na typu té koženky a látky na které je natažená.

Odesláno

Tu latku som dal dole a bude sa to lepit na taky grabaty podklad na ktorom bol povodne text. tapacir...Neviem...ci zacat na rovnej ploche alebo na tom hrbolceku a narovnavat to na tej rovine,ako sa to takto robi!? myslel som ze to zvladnem aj sam ale ako vidim asi zase vyhodim poriadne peniaze za to :( dakujem za radu

Odesláno

No já tu původní látku nechal na místě jen v jednom místě kde byla zvednutá jsem jí přilepil, Tím byl podklad srovnaný, jinak bych to musel očistit třeba hrubým smirkovým plátnem od zbytků lepidla a toho molitanu co byl pod tím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...