Edison Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Jak jsem psal, taky mám 6kK. A sháním teplejší. V mizernym počasí dost na nic. Jinak já je mám v čočce. Jinak v potkávačce by clona být měla. Pokud není a je tvar kužele tvořen čistě parabolou... jistě všichni víte, jak svítěj fóbie... To je teprve hnus. I se žárovkami. Citovat
Šalda Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 jj, Fábie jsou na zabití, a navíc to řídí samej debil, kterým je to úplně jedno:D Citovat
bosslibor Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Člověka který konstruoval světla ve fabii bych postavil ke zdi a ............... nechal prosvítit tímto ze dvou metrů http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/79961 Citovat
trebor Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 nemel a ani nemam potřebu je tam rvat když me to sviti dobře. opravdu mi vyhovuje jak 406 sviti nezbývá než závidět neb když porovnám světla v xsaře a v 406tce tak to je den a noc dle mého je jedna s nejslabších věcí na 406tce právě světla .... Citovat
čakom Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 trebor: dle popisu maš na mysli novej model 406. ale ja mam na mysli starej model. starej m. sviti lip nez novej Citovat
Qcko Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 No ja som mal xenony v svetlach nahodene, mal som sklon na 1-2 a nikdy som nikoho neoslnoval a mal som prijemne biele svetlo, tiez som ich vyhodil len kvoli policajtom, aby nemali blbe kecy, ale urcite som nikoho neoslnoval (velakrat testovane, nechcel som byt za blbca ) Citovat
GooFy Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Já mám xenony no novým modelu a nemůžu si stěžovat na svítívost. Až seženu čočky tak si to chci předělat na bixenony. Možná budu mít ze superba II tak uvidím. Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Musím oponovat, new model svítí líp;) Měl jsem v obou modelech ty stejný žárovky a new model mě prostě svítí líp:) Citovat
GooFy Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Musím oponovat, new model svítí líp;) Měl jsem v obou modelech ty stejný žárovky a new model mě prostě svítí líp:) Citovat
čakom Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Šalda, GooFy : z me zkušenosti je to naopak [upravil dne 28.12.2010 12:38 čakom] Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Čakom, čekal jsem že nebudeš souhlasit;) Z mé zkušenosti zase naopak, musím podotknout, že jsem měl u obou modelů světal nastavený stejně a použil jsem stejný žárovky Philips +30% svítivosti:) Citovat
čakom Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 když jedu z new modelem tak tam vidim ten stín viz odkaz Citovat
Šalda Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Stín to určitě dělá, to nepopírám, ale new model rozhodně svítí víc do stran a do dálky, což je třeba v noci lepší že si všimnu chodce dřív, new model rozhodně svítí míň přímo před auto, to máš pravdu, proto někdy v noci používám i mlhovky:D Citovat
Bjukemen Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 ..tiež som mal xenony na coupečku 6000k ako odišli vybojky kupil som 5000k bohužial ma sejmuli poliši tak som dobrovolne na mieste dal nazad žiarovky,len nejako to nesvieti..xenon je xenon coupe hovno svieti.. ..a čo som porovnaval sedany tak mi tiež prišlo že stary model svietil lepšie,teda menej do stran ale viac do dialky.. ..každopadne všetko je to oničom Citovat
jirkaj Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 jj, Fábie jsou na zabití, a navíc to řídí samej debil, kterým je to úplně jedno:D Možná byto chtělo trochu myslet než někdo něco takovýho napíše!! Celkem mě to začíná .... Vím jsme tu na Peugeot fóru ale nevidím důvod dělat ze Škodovky nějakej brak. A co se týče těch světel na Fábii tak když není někdo bezohledenej a nechá si ty světla pořádně poladit tak je to únosný. Mam doma dvě a ani jedna neoslňuje. A nedám na ně dopustit! Sorry za:xvul Citovat
Bjukemen Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Mam doma dvě a ani jedna neoslňuje ..tak to sa z tebou budem hadať,fabia bude oslnovať furt a to koli konštrukčnej vade,nastavenie je tam prd platne,možeš si svetla stiahnuť uplne dole a ked niekto pojde okolo i tak ti povie že mi to blysklo do očí,keby tam je tienítko pred žiarovkou tak by to bolo o mnoho lepšie Citovat
max_payne Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 suhlas, Fabia ma vrchnu svetlometu malo zakrivenu, a tak oslnuje vzdy. Ku xenonom tolko: mal som 6000K, a dal som na radu kamosov 5000K a v zlom pocasi je lepsie vidiet. vid foto , vo noci za slabej hmly Citovat
paric Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Este trochu spat mne stara 406 svietila omnoho lepsie nez Xsara II. Nemozem si pomoct ale ma omnoho uzsi kuzel podla mna. Nejde len o stretavacky ale aj dialkove. Lenze to clovek asi len tak nevyriesi ked uz to konstruketri tak naprojektovali. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.