Radek P 307 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Podle toho jak kmitá nový napínák řemene si myslím, že na tom budeš brzo stejně jako před výměnou. Ta řemenice torzního kmitu tě stejně čeká Citovat
michal 307 sw Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 [upravil dne 22/1/11 19:34 michal 307 sw] Citovat
HonzaZ Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Člověče, vypadá to jako by se něco přidíralo. Koukni na alternátor, nebo na tu pevnou kladku. Možná volnoběžka(řemenice) alternátoru. [upravil dne 22/1/11 23:59 HonzaZ] Citovat
dyno Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 zdarec ! ja kdyz jsem auto koupil tak sem udelal komplet rozvody a menil i remenici na klice vcetne remenu byla asi puvodni protoze byla jina koncepce nez tu co jsem koupil (ta nova vypada stejne jako tu co mas ty ) mela plnej stred nevim jak presne popsat ale byla jakoby dvouhmotnostni v uvozovkach nekdo me urcite opravi pred vymenou se mi klepala ta napinaci kladka kmit cca3-4mm ale nedrncela po vymene kmitani minimalni ale tu kladku radsi vymenim taky casem ... na kolik prosim vysla ??? dik jo a podle me by ta stara co jsem mel stala min 2a pul krat tolik nez tahle s tou gumou Citovat
michal 307 sw Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 napinaci klatka v auto kelli 1600+řemen500 dohromady 2100+-nejake drobni Citovat
michal 307 sw Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Člověče, vypadá to jako by se něco přidíralo. Koukni na alternátor, nebo na tu pevnou kladku. Možná volnoběžka(řemenice) alternátoru. [upravil dne 22/1/11 23:59 HonzaZ] nigde nic zadna vule akurat natu klimu tam je trochu vule tak nevim:myslim Citovat
dyno Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 co to dela kdyz sepne kompresor po spusteni klimatizace kdyztak dej video na konci je videt jak se rozkmita remen i dole u kompresoru neni volnej ten kompresor Citovat
michal 307 sw Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 na tom kolečku je vule 1milimetr až 2,,,muže to bejt tim:myslim Citovat
fili.pi Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Hele chlape, řešil jsem něco podobného, ta kladka rachlotila, protože byla deformovaná, vyměnils ju, a je to ok, ale jen chvilku, problém je ve volnobežné řemenici na alternátoru, sundej řemen, šroubováčkem si přidrž opatrně ventilátor altíku a řemenice musí jít na jednu stranu otočit, vsadím se , že ji máš zadřenou, musí se vyměnit, jinak budeš cca za půl roku řešit stejnej problém. Ten řemen se ti moc chvějě, takže ta volnoběžka bude v řiti Citovat
petr077 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Čau Michle. Pustil jsem si video v prvním příspěvku, který tu je a můžu ti ríct, že ten zvuk důvěrně znám. Napínací kladkou to není, je to volnoběžkou. Opravoval jsem to před týdnem. Dělalo mi to to stejný co tobě a nakonec se ulomila vodící kladka. Teda její čep vlivem přidřené volnoběžky alternátoru. Opravoval jsem to sám, přístup na hov.. . Vodící kladka s čepem 1200 a volnoběžka 2500 a je po problémech. Za včasu to vměň, mě to nechalo 20km od baráku, nic příjemnýho. Jak už tu kluci psali, sundej řemen ....třináctkou klíčem nadzvedneš napánací kladku a v pohodě ho sundáš. Zablokuj ventilátor alternátoru a zkus jestli se volnoběžka otáčí. I kdyby se ti to zdálo dobrý, při tom co to dělá na tom videu je to určitě ono. Citovat
dyno Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 hura knecne nekdo kdo uz ten zvuk zna super petr007 Citovat
Jajanko Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Presne toto mi robil remeň.Najprv som musel vymeniť napínaciu kladku za novú,lebo pôvodná mi presne takto búchala, až sa mi zlomila.Remeň skákal menej,lebo nová kladka bola tvrdšia. Chrčalo to však naďalej. Našetril som si nejaké eurošíky a dal si vymeniť voľnobežku altíku. Tá stará nevoľnobežkovala, bola úplne zadretá. Odvtedy pohoda Citovat
paji307 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 nazdar..aj ja som mal divne zvuky....myslel som ze sa mi rozpadava motor...v servise mi povedali ze to robi volnobezka alternatora.....po ymene sa ozval dalsi zvuk....tu su videa...to prve je pred vymenou volnobezky...a druhe po vymene ....piskanie asi alternator? (druhe video treba popocuvat cele ) sorry za zhorsenu kvalitu.. ...poradi niekto co s tym ? 1. a 2. Citovat
paji307 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 nazdar..aj ja som mal divne zvuky....myslel som ze sa mi rozpadava motor...v servise mi povedali ze to robi volnobezka alternatora.....po ymene sa ozval dalsi zvuk....tu su videa...to prve je pred vymenou volnobezky...a druhe po vymene ....piskanie asi alternator? (druhe video treba popocuvat cele ) sorry za zhorsenu kvalitu.....poradi niekto co s tym ? 1. a 2. www.youtube.com/watch?v=PfT4bCa66-g ....este som zabudol napisat...ze piskanie po 2-3 min. prestane [upravil dne 15/2/11 07:17 paji307] Citovat
Miki23 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Ja si myslim, ze je v haji volnobezka na alternatory.Na moj vkus sa ten remen dost chveje Citovat
paji307 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Ja si myslim, ze je v haji volnobezka na alternatory.Na moj vkus sa ten remen dost chveje ale volnobezka je nova..pred tyzdnom som ju menil...tam je druhe video po vymene Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.