Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Člověče, vypadá to jako by se něco přidíralo. Koukni na alternátor, nebo na tu pevnou kladku. Možná volnoběžka(řemenice) alternátoru.

[upravil dne 22/1/11 23:59 HonzaZ]

Odesláno

zdarec !

ja kdyz jsem auto koupil tak sem udelal komplet rozvody a menil i remenici na klice vcetne remenu byla asi puvodni protoze byla jina koncepce nez tu co jsem koupil (ta nova vypada stejne jako tu co mas ty ) mela plnej stred nevim jak presne popsat ale byla jakoby dvouhmotnostni :myslim v uvozovkach nekdo me urcite opravi :D pred vymenou se mi klepala ta napinaci kladka kmit cca3-4mm ale nedrncela :bojim po vymene kmitani minimalni ale tu kladku radsi vymenim taky casem ... na kolik prosim vysla ??? dik

jo a podle me by ta stara co jsem mel stala min 2a pul krat tolik nez tahle s tou gumou :roll

Odesláno
Člověče, vypadá to jako by se něco přidíralo. Koukni na alternátor, nebo na tu pevnou kladku. Možná volnoběžka(řemenice) alternátoru.

[upravil dne 22/1/11 23:59 HonzaZ]

nigde nic zadna vule akurat natu klimu tam je trochu vule tak nevim:myslim
Odesláno

co to dela kdyz sepne kompresor po spusteni klimatizace kdyztak dej video na konci je videt jak se rozkmita remen i dole u kompresoru neni volnej ten kompresor :o

Odesláno

Hele chlape, řešil jsem něco podobného, ta kladka rachlotila, protože byla deformovaná, vyměnils ju, a je to ok, ale jen chvilku, problém je ve volnobežné řemenici na alternátoru, sundej řemen, šroubováčkem si přidrž opatrně ventilátor altíku a řemenice musí jít na jednu stranu otočit, vsadím se , že ji máš zadřenou, musí se vyměnit, jinak budeš cca za půl roku řešit stejnej problém. Ten řemen se ti moc chvějě, takže ta volnoběžka bude v řiti

Odesláno

Čau Michle. Pustil jsem si video v prvním příspěvku, který tu je a můžu ti ríct, že ten zvuk důvěrně znám. Napínací kladkou to není, je to volnoběžkou. Opravoval jsem to před týdnem. Dělalo mi to to stejný co tobě a nakonec se ulomila vodící kladka. Teda její čep vlivem přidřené volnoběžky alternátoru. Opravoval jsem to sám, přístup na hov.. . Vodící kladka s čepem 1200 a volnoběžka 2500 a je po problémech. Za včasu to vměň, mě to nechalo 20km od baráku, nic příjemnýho. Jak už tu kluci psali, sundej řemen ....třináctkou klíčem nadzvedneš napánací kladku a v pohodě ho sundáš. Zablokuj ventilátor alternátoru a zkus jestli se volnoběžka otáčí. I kdyby se ti to zdálo dobrý, při tom co to dělá na tom videu je to určitě ono.

Odesláno

Presne toto mi robil remeň.Najprv som musel vymeniť napínaciu kladku za novú,lebo pôvodná mi presne takto búchala, až sa mi zlomila.Remeň skákal menej,lebo nová kladka bola tvrdšia. Chrčalo to však naďalej. Našetril som si nejaké eurošíky a dal si vymeniť voľnobežku altíku. Tá stará nevoľnobežkovala, bola úplne zadretá.

Odvtedy pohoda :roker

• O 3 týdny později...
Odesláno

nazdar..aj ja som mal divne zvuky....myslel som ze sa mi rozpadava motor...v servise mi povedali ze to robi volnobezka alternatora.....po ymene sa ozval dalsi zvuk....tu su videa...to prve je pred vymenou volnobezky...a druhe po vymene ....piskanie asi alternator? (druhe video treba popocuvat cele :() sorry za zhorsenu kvalitu..:blicismajlik ...poradi niekto co s tym ? 1.

a 2.
Odesláno
nazdar..aj ja som mal divne zvuky....myslel som ze sa mi rozpadava motor...v servise mi povedali ze to robi volnobezka alternatora.....po ymene sa ozval dalsi zvuk....tu su videa...to prve je pred vymenou volnobezky...a druhe po vymene ....piskanie asi alternator? (druhe video treba popocuvat cele :() sorry za zhorsenu kvalitu.....poradi niekto co s tym ? 1.
a 2. www.youtube.com/watch?v=PfT4bCa66-g
....este som zabudol napisat...ze piskanie po 2-3 min. prestane

[upravil dne 15/2/11 07:17 paji307]

Odesláno
Ja si myslim, ze je v haji volnobezka na alternatory.Na moj vkus sa ten remen dost chveje
ale volnobezka je nova..pred tyzdnom som ju menil...tam je druhe video po vymene

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...