Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

bud řemenice nebo nějaký ložisko. Zkus si vzít dlouhou tyčku a přikládej postupně za chodu motoru blízko ložisek a na druhou stranu přilož ucho a poslechni kde je zvuk nejsilnější, ložiska alternátoru, kladky.Já bych to tiúpoval na ložisko kladky podle toho jak se klepe. Na řemenici by to bylo vidět pohledem od kola že je vydřená.

Odesláno
bud řemenice nebo nějaký ložisko. Zkus si vzít dlouhou tyčku a přikládej postupně za chodu motoru blízko ložisek a na druhou stranu přilož ucho a poslechni kde je zvuk nejsilnější, ložiska alternátoru, kladky.Já bych to tiúpoval na ložisko kladky podle toho jak se klepe. Na řemenici by to bylo vidět pohledem od kola že je vydřená.
ele ta žemenice je jako nova,jo a neni to moc divni žese moc richle ohřiva alternator nebo tak to ma bejt
Odesláno

Tak vidíš je to ložisko v alternátoru :D zkus tu tyčku co jsem ti radil a uvidíš jak je ložisko hlučný a nebo sundat řemen a řemenice na altíku bude mít vůli :papa

Odesláno

Jak jsme na to koukali, tak bych řemenici na klice vyloučil. Spíš napínák řemene nebo volnoběžka alternátoru. Zkusil bych sundat řemen pohonu příslušenství a pokud se zvuk neprojeví, tak není problém v motoru, ale v pohonu příslušenství. Ovšem dnes toto dělat po širým nebem:grr?

Odesláno
Jak jsme na to koukali, tak bych řemenici na klice vyloučil. Spíš napínák řemene nebo volnoběžka alternátoru. Zkusil bych sundat řemen pohonu příslušenství a pokud se zvuk neprojeví, tak není problém v motoru, ale v pohonu příslušenství. Ovšem dnes toto dělat po širým nebem:grr?
no ale jak sundad ten zemen:myslim
Odesláno

POcuj to co ti to robi je ako keby si mal uvolnenu samostelovaciu kladku, ona dotlaca rozvodovy remen, podri sa ci moc nevybruje, v nej je struna, moze byt uvolnena. zasviet si tam a vsimaj si ci tineskace kladne na sponovaku tej sponovacej klatke alebo v sa neustale nevybruje, ma sa pohibovat ale nie vybrovat.

Odesláno

taky se přídám. Kladka mi dělá totéž, pohyb i zvuk. Měnil jsem řemen, takže vím určitě, že řemenice je OK, altík mám bez volnoběžky, pomocná kladka řemenu je nová. Zkusil jsem tu napínací vymontovat. Točí se lehce, do stran žádná vůle. Nepřišla mi jiná, než úplně nová. Rumpluje to ale pořád.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...