kléma Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Ahoj lidi. Všem pěkné svátky. Ještě bych se Vás rád zeptal jak poznat na kupovaném autě že funguje ESP a ASR (ABS kope). Jo a ještě nechápu že jednou píšou že auto má 6, 8 a dokonce 10 airbagů-mají všechny stejně nebo se to liší. kléma Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 1 u řidiče 1 u polujezdce ,2x predni sedadla a 2x zaclony podel strechy tedy oficielne max 6 ale bazarnici vidi 8 štitku na naute s na pisem airbag tak pisou 8 (vic pruhu vic adidas ) tech deset uz radeji nekomentovat , esp vyzkousis ted treba na sneghu , dupni na plyn a hod to do rejdu , melo by te to srovnat a bude ti blikat kontrolka esp Citovat
filas1 Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Jo, ESP se teď dá na zasněžené silnici vyzkoušet krásně, stačí dupnout na plyn, kontrolka začne blikat, ale auto jede stále, kam ty chceš..... Citovat
golias Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 hm, tak to já esp nemám a tancuju jak debil, co už Citovat
třídvířko Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Ahoj.Mám dotaz,ESP musí být zapnuto a nebo se aktivuje při smyku automaticky?Páč na sněhu nebo když začnou prokluzovat kola,tak mi bliká kontrolka trojuhelník a v ní autí ve smyku.ESP je to samé při zapnutí,ale v kolečku.Děkuji Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 ESP je zapnuté stále, keď je v činnosti kontrolka bliká. Dá sa vypnúť do určitej rýchlosti, podľa modelu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.