Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtel bych na jaro novou, moje uz je takova zrezlejsi. chtel bych slabostenou jednoduchou trubku tak 90 mm a nebo koncovku ala audi, takovou zahnutou mirne k zemi. hledal jsem na netu a nic,chtel jsem se zeptat, jestli tady nekdo nedela s podobnyma materialama?

• O 4 týdny později...
Odesláno
chtel bych na jaro novou, moje uz je takova zrezlejsi. chtel bych slabostenou jednoduchou trubku tak 90 mm a nebo koncovku ala audi, takovou zahnutou mirne k zemi. hledal jsem na netu a nic,chtel jsem se zeptat, jestli tady nekdo nedela s podobnyma materialama?

sorry ale koncovku??? :D:D:D:D tomu se tak jen zasmát. kup si výfuk a nevěš na to kdejakou chromovou kravinu

Odesláno

co, když chce normální zvuk? Tak je snad v pohodě jenom koncovka, ne? A myslim, že oni není jeden z těch, co by na auto dávali chrom:papa

Guest Scratch
Odesláno

na 75 poniku nema zadny smysl davat neco hlucnyho, vypadal by jako blbec, sorry Oni

Odesláno

znal sem kluka co mel ladak na pug 106 1.0 4kvalt :D Jinak nevim co je spatnyho na koncovce... taky ji mam na 2.0 16v a na 3.0 v6 je dokonce jeste origo koncovka

Odesláno

to Jeny: diky a je to presne tak. jako z ladenych vyfuku jsem davno vyrostl, k cemu to je? akorat to dela bordel.

to Scratch: v pohode,taky jsem ze zacatku vypadal jako blbec, vzdycky strasnyho bordelu a kde nic,tu nic.

jinak koncovku ala audi jsem zavrhl, kdybynekdo mel nerezovou lestenou slabostenou trubku,tak 100 mm. takovy,jaky se treba davaj do zdi u plynovych kotlu na odvod pary.. a jeste k ty koncovce,nikdy bych si nedal koncovku co je na sroub a je chromovana, i ted mam nerezovou a byla navarovaci. ale jaksi po 3 letech bych uz volil neco jinyho a co se tyce rezu, uplna pohoda..

Odesláno

opět věc vkusu....tím chceš říct že lepší mít trubičkujako Maluch 500? :D 10 cm je optimální průměr koncovky,víc by asi nebylo vkusný ale brácha měl 10 cm laďák na 1.6 306 anádhera...jak zvuk tak vzhled...ono jde o to jak tam tuzéři ten výfuk dají....když to nedáš jak deb... tak aby ti to koukalo 20 cm za auto ale třeba jen 2 - 3cm za okraj výřezu v nárazníku bude tam vypoadat dobře jakýkoli větší průměr...když zvolíš s obyčejnou koncovkou a ne s tou zahnutou nahoru jak do ní choděj psi chcát tak je to dost vkusný...ty se směješ velkým průměrům laďáků...já zas samotným koncovkám...imitace výfuku....chápu jen to že někdo nemá rád hlubší zvuk a na výfuk si navaří trubku většího průměru...v tu chvílije to součást výfuku a ne nasponkovaná chromová blbost

Odesláno

Maluch ( a to i původní italská verze Bambino ) byl 650 ne 500! 500ccm byl Fiat 500, nicméně oba měly stejné - oválné koncovky výfuků, které vkusně ladily se tehdejším vzhledem auta. Fiat 500 z roku 69 mám doma - můžu nafotit.

Odesláno
pokud bys chtel muzu ti venovat stary vyfuk z GTicka i s jeho koncovkou.. ;)

to mas origo vyfuk co se dava na gti nebo neco jineho?

Odesláno

a proc ty nechces? nechal bych si jako zalohu. ses hodnej,ale tuhle koncovku tak nejak :bojim a byla by skoda to kuchat. vypada jeste dobre. ja bych radsi neco takoveho...

post-4401-14109614954107_thumb.jpg

Odesláno

Nejak nechapu otazku, jestli je teda na me. :) Jako jestli kdyby si ho takhle komplet nasadil? Kazdy vyfuk by mel byt konstruovan na urcitou propustnost plynu vs. emise vs. hlucnost atd. Tim ze bys dal vyfuk z jineho modelu tohle nejakym zpusobem muzes rozhodit ale jak moc, to ti nereknu. Pokud to nebylo na me tak sorry za OT. :)

Odesláno

jj bylo to na tebe. to ja prave vim. rezat se mi ho nechce,klidne bych ho tam dal, muj je tak jeste na sezonu,ale aby se prave pak nefachalo jak by melo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...