Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

řeším drobný problém. Došla mi kapalina v ostřikovačích a od té doby (po dolití samozřejmě) :D stříkají velmi špatně přední i zadní rozprašovače. Než půjdu koupit nové trysky, napadlo mě nádržku vyčistit, protože myslím, že problém je v bordelu na jejím dně. Zkuste mi, prosím, poradit s demontáží nádržky. Jiný nápad nebo radu rovněž vřele uvítám.

Odesláno

Fiktik podľa mňa ju nemusíš demontovať. Nachádza sa na pravej strane v nárazníku (viď foto) a keď dáš dolu ten plastový podblatník nad kolesom tak sa ku tej nádržke dostaneš odspodu. Ak tam máš takú hadičku od spodku, tak ju rozpoj a cez ňu ti vytečie obsah nádržky.

[upravil dne 26/12/10 23:25 Judes]

post-27076-14109614239349_thumb.jpg

Odesláno

Super, díky za radu. Zkusím to vypustit a případně propláchnout odspodu. Teprve pak koupím a vyměním trysky. Ty teda nejdou fakt vyčistit asi nijak. :(

Odesláno

Tlakem, menším, později větším, až velkým :) Nakonec začaly kropit aspoň spodní třetinu okna. Uvnitř je nějaká vrtulka nebo co? :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže opraveno: :D

- hadička odpojena, kapalina vypuštěna (díky Judes)

- prolil jsem to proudem vody, zbavil nádržku nečistot

- výměna předních rozprašovačů (zadní se po profouknutí probral)

- zapojeno, nádhera :-)

Díky i všem ostatním za rady.

Zároveň radím nevystříkat si kapalinu, pokud si nejste jistí, že máte nádržku naprosto čistou a nechce se Vám zároveň vydávat 500 za 2 rozprašovače v Peugeotu. :-)

Odesláno

...v decembri som zrovna menil trysky ostrekovacov a peugeote ba si vypytali za jednu 5€ a za druhu 7.50€, takze ziadna dráma :-) konecne to vsak dostrekne na cele sklo

rovnomerne, najlepsia investícia do auta za posledný polrok :-D

[upravil dne 31/1/11 10:28 ancore]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...