kaper Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Zdar. Tak mam další problém s 2,0HDI. Včera sa kludne vraciam dom po dialnici, rychlosť tak 90km/hod a vtom auto trhlo a samé začalo pridávat až na 130km/hod. to som už musel brzdiť kamion som potlačit nechcel a uhnút nebolo kam. Motor skapal automaticky spojka vypol som za dojazdu klúč a začal štartovať natočil pridal a z motora rachot kov o kov a znovu motor zhasol. dojazdom som došiel na odpočívadlok de som všetko skontroloval a všetko ok. Natočím a rachot s motora stále motor na 3valce po cca 10sek. zhasol sám od seba diagnostika zostala svieťiť. Po prícjode Durka cca 25min mu idem ukázať že čo to robí a čuduj sa svete všetko OK. Diagnostika zhasnutá . A teraz poradťe čo to je auto ide už dobre spravených cca 100km. Budem rád za každú radu a poprosím Pastorka aby definoval ten klepot motora. Citovat
Dadadavid Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 No,mozna bych se podivalna ridici vstrik,ten umi divy...je to ten co od nej vede drát. Citovat
Vítek1 Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 ridici vstrik u HDI? to je jakej z tech 4 kam vede drat? [upravil dne 22/12/10 14:22 Vítek1] Citovat
jozefsv Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 pokial ti diag nic nepovedala tak pochybujem ze nato prides.tazko povedat co bolo pricinou,moznosti je vela Citovat
Dadadavid Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Ajo,ja nevim proc me nejak v hlave uvizlo,ze ma stejnej motor jako ja tak se omlouvam. [upravil dne 22/12/10 13:27 Dadadavid] Citovat
pastorek Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Podľa zvuku cez telefón bolo počuť že ide na tri valce a tek klepot mi pripadal ako keby piest narážal na ventil. Citovat
marko306 Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 ale už nehrkoce a keby mu aj ventil zlomilo tak by mu tam ďalej hrkotal. Nezabudol si na motore niekde nejaký vercajg Citovat
kaper Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 ale už nehrkoce a keby mu aj ventil zlomilo tak by mu tam ďalej hrkotal. Nezabudol si na motore niekde nejaký vercajg Jako fakt to išlo na š valce a nič som tam nezabudol to bol buchot ja som myslel že motor je KO Citovat
jkmtrnava Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 A čťo tak stierací kružok? zlomil sa a než sa vydrolil tak buchotal, potom to prestalo. A ako štartuje za studena? Citovat
kaper Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 A čťo tak stierací kružok? zlomil sa a než sa vydrolil tak buchotal, potom to prestalo. A ako štartuje za studena? No dnes ráno bolo okolo +1 a v pohode Citovat
Qcko Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 To mas preto ze chodis po dialnici 90 Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 inak som zvedavý či sa táto záhada objasní alebo nie. Ale už by som nebol kľudný keby idem na dlhšiu trasu. A motor má úplne rovnaký zvuk ako pred záhadou? Citovat
kaper Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 inak som zvedavý či sa táto záhada objasní alebo nie. Ale už by som nebol kľudný keby idem na dlhšiu trasu. A motor má úplne rovnaký zvuk ako pred záhadou? motor ide ako predtím Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 pozeraj častejšie olej v motore, či ti neubúda až by to bol ten stierací krúžok čo spomínal jkmtrnava Citovat
kaper Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Spravil som na tom asi 300km a v pohode všetko. Citovat
pastorek Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Včera som čítal článok o podobnej príhode a príčinou bolo nahromadenie oleja z turba v chladiči odkiaľ si ho motor vcucol a začal spaľovať. Preto vyskočili otáčky a motor nešiel zhasnúť. Tu mi to pripadá podobne ale množstvo oleja bolo zrejme menšie. Pozrieme hadice k chladiču ako sú zaolejované. Citovat
comm Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ak ti svietila diag. budes to mat zapisane v errorbufery. Inac mne to skor pride ako spatne nastaveny predstrek. ten sa nastavuje pomocou ventilov na pokin rj. Citovat
BV406 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 to s tim olejem v mezichladici se tyka 80kw verzi, do 306 se prece nedavala 80kw verze s intercoolerem .... Citovat
straki007 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Hmmm.Pekne. Ja bych poslal vstriky na test a nastaveni. Pak bych resil rychlost na dalnici! 90 po dalnici?????????Tebe potkat kluku zlata tak asi s tebou zahoupe kdyby jsem projel kolem tebe. Myslim si spis ze jsi jel rychleji a prihodila se ti jedna z veci. 1.) Zalepil se vstrik a nahazel hromadu nafty(muzes byt rad ze ojnice mozna zustala rovna)do valce a jel jsi na plny vykon na jeden valec. 2.) Nejel jsi opravdu 90 ale vic a proletel olej skrz kruhy do spalovaku. Popis jeste jestli ti sel kour z vyfuku jestli jsi si nevsiml?! A jestli jsi motor musel vypnout pres spojku nebo jsi vypnul klic a zhasnul?????????????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.