Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar.

Tak mam další problém s 2,0HDI. Včera sa kludne vraciam dom po dialnici, rychlosť tak 90km/hod a vtom auto trhlo a samé začalo pridávat až na 130km/hod. to som už musel brzdiť kamion som potlačit nechcel a uhnút nebolo kam. Motor skapal automaticky spojka vypol som za dojazdu klúč a začal štartovať natočil pridal a z motora rachot kov o kov a znovu motor zhasol. dojazdom som došiel na odpočívadlok de som všetko skontroloval a všetko ok. Natočím a rachot s motora stále motor na 3valce po cca 10sek. zhasol sám od seba diagnostika zostala svieťiť. Po prícjode Durka cca 25min mu idem ukázať že čo to robí a čuduj sa svete všetko OK. Diagnostika zhasnutá .

:myslim A teraz poradťe čo to je auto ide už dobre spravených cca 100km.

Budem rád za každú radu a poprosím Pastorka aby definoval ten klepot motora.

Odesláno
ale už nehrkoce a keby mu aj ventil zlomilo tak by mu tam ďalej hrkotal. Nezabudol si na motore niekde nejaký vercajg :D

Jako fakt to išlo na š valce a nič som tam nezabudol to bol buchot ja som myslel že motor je KO

Odesláno
A čťo tak stierací kružok? zlomil sa a než sa vydrolil tak buchotal, potom to prestalo. A ako štartuje za studena?

No dnes ráno bolo okolo +1 a v pohode

Odesláno
inak som zvedavý či sa táto záhada objasní alebo nie. Ale už by som nebol kľudný keby idem na dlhšiu trasu.

A motor má úplne rovnaký zvuk ako pred záhadou?

motor ide ako predtím

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Včera som čítal článok o podobnej príhode a príčinou bolo nahromadenie oleja z turba v chladiči odkiaľ si ho motor vcucol a začal spaľovať. Preto vyskočili otáčky a motor nešiel zhasnúť. Tu mi to pripadá podobne ale množstvo oleja bolo zrejme menšie.

Pozrieme hadice k chladiču ako sú zaolejované.

Odesláno

ak ti svietila diag. budes to mat zapisane v errorbufery. Inac mne to skor pride ako spatne nastaveny predstrek. ten sa nastavuje pomocou ventilov na pokin rj.

Odesláno

Hmmm.Pekne.

Ja bych poslal vstriky na test a nastaveni.

Pak bych resil rychlost na dalnici!

90 po dalnici?????????Tebe potkat kluku zlata tak asi s tebou zahoupe kdyby jsem projel kolem tebe.

Myslim si spis ze jsi jel rychleji a prihodila se ti jedna z veci.

1.) Zalepil se vstrik a nahazel hromadu nafty(muzes byt rad ze ojnice mozna zustala rovna)do valce a jel jsi na plny vykon na jeden valec.

2.) Nejel jsi opravdu 90 ale vic a proletel olej skrz kruhy do spalovaku.

Popis jeste jestli ti sel kour z vyfuku jestli jsi si nevsiml?!

A jestli jsi motor musel vypnout pres spojku nebo jsi vypnul klic a zhasnul??????????????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...