Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prodám náhradní díly P806, Fiat Ulysse, Citroen Evasion, Lancia Z

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych zájem o vypinač předních mlhovek, ten u levého kolena pokud v té liště je. A ještě bych bral nepoškozenej výdech topení na levé straně řidiče. mejl: kamil04@seznam.cz Dík za odpověď.

Odesláno

Dobrý den, pokud se jedná o typ rv. 1994-2002, tak bych měl zájem o vnitřní elektrické ventilátory topení/klimatizace. Jsou dva a liší se pravý a levý. Vzal bych oba.

Odesláno

Vážení.

Zrcádka už jsou prodaná.

Dvoubodový pas střední sedačky mám i sedačku, ale bez pásu je ta sedačka neprodejná.

Odesláno

OK potrbujem iba ten pas. Sedaciek mam dost. Este by som potreboval panel ovladania ventilatora , vnutorneho okruhu a kurenia. Ak je v poriadku aj ich vrchny kryt , tak aj ten.

Odesláno

Ahoj WES,sedačka je pak prodejná.Já jezdím v sestavě 2-2-1,přičemž tu úzkou vozím ve třetí řadě a tam pás je na obou stranách.Sedačka ale lze nasadit jen na řidičovu stranu.

Já bych měl zájem o plastovou kliku (zvenku) na šoupačkách za řidičem.Případně o rýnku nad oboumi dveřmi zase na spolujezdcově straně.Nabídni s cenou kubis.kraviny@seznam.cz dík .P806

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...