punkac Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 se hned neurážej, děláš si to trošku sám Ale zas je sranda, alespoň mi ta noční šichta uteče, já totiž narozdíl od vás usnout nesmím Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 ty voe to jsou teda otazky ....už čekam že jednoho dne se tu obeví téma jak spravně masturbovat apod. vzhledem k Dádovo příspěvkům (chcete psa? , jak zrychlit komp, jak usnout, jak vybírat bonus cash cestou do školy) které tu má za jeden den, to očekávám velmi, ale opravdu velmi brzo To tě bohuzel zklamu...ode mne zde nic takoveho neuvidis..a jestli jsi tak neinteligentni ze se ti zda neco podivneho na nabidce psa,ci otazka na zrychleni pc,tak to je mi te uprime lito...a taky toho ze tohle pisu,ale jak se do lesa vola..... Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 se hned neurážej, děláš si to trošku sám Ale zas je sranda, alespoň mi ta noční šichta uteče, já totiž narozdíl od vás usnout nesmím co delas za praci??Jinak ja se neurazim hned,docela dlouho mi tady z nekterych bublaj nervy,ale cim vic das najevo ze te neco stve,tim vic se to odrazi a tak jsem radsi v klidu a ono to ty lidi prestane bavit [upravil dne 19/12/10 22:12 Dadadavid] Citovat
punkac Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 já jsem laboratorní technik alias směnovej kvalitář v továrně na nerez trubky, co se z nich dělají výfuky. Výroba sváření teď před Vánocema stojí, ale jedou řezací a ohýbací linky, tak jim dávám podporu, když si nejsou jistý, co by ještě zákazník zkousl nebo nezkousl. Jsem ten \"zlej\", co hledí na to aby to ISO a zákaznický standarty byly alespoň trošičku dodržovaný. A bylo co nejméně reklamací. Víš, je to těžký, protože kluci na linkách toho chtěj nasekat co nejvíce, ale s tím kvalita produktu velmi klesá. Prostě nejdříve kvalita a potom kvantita PS: ještě mě čeká nějaká reklamace vad základního materiálu, ale s tím začnu až po půlnoci Citovat
Ravel Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 ty voe to jsou teda otazky ....už čekam že jednoho dne se tu obeví téma jak spravně masturbovat apod. vzhledem k Dádovo příspěvkům (chcete psa? , jak zrychlit komp, jak usnout, jak vybírat bonus cash cestou do školy) které tu má za jeden den, to očekávám velmi, ale opravdu velmi brzo To tě bohuzel zklamu...ode mne zde nic takoveho neuvidis..a jestli jsi tak neinteligentni ze se ti zda neco podivneho na nabidce psa,ci otazka na zrychleni pc,tak to je mi te uprime lito...a taky toho ze tohle pisu,ale jak se do lesa vola..... nevidíš smajla na konci mého příspěšvku??? Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Pozor na ty citace předchazejících příspěvků nevidíš smajla na konci mého příspěšvku???[/rquote] Promin no,ale jiste rozumis,ze nejsi jediny clovek ktery mi momeentalne lezi v hlave a nevis jakej jsem mel den [upravil dne 20/12/10 08:42 Radek Hurvajz] Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 já jsem laboratorní technik alias směnovej kvalitář v továrně na nerez trubky, co se z nich dělají výfuky. Výroba sváření teď před Vánocema stojí, ale jedou řezací a ohýbací linky, tak jim dávám podporu, když si nejsou jistý, co by ještě zákazník zkousl nebo nezkousl. Jsem ten \"zlej\", co hledí na to aby to ISO a zákaznický standarty byly alespoň trošičku dodržovaný. A bylo co nejméně reklamací. Víš, je to těžký, protože kluci na linkách toho chtěj nasekat co nejvíce, ale s tím kvalita produktu velmi klesá. Prostě nejdříve kvalita a potom kvantita PS: ještě mě čeká nějaká reklamace vad základního materiálu, ale s tím začnu až po půlnoci Jj,ISO ted jsem na nastavbe Dopravni Provoze a tam toho je o takovejch vecech mraky jinak jsem delal v Multiwingu,to je firma co vyrabi vrtule na ruzny veci,do chladicu na plynovody,treba se delaly o prumeru pres 2 metry na ten Ruskej plynovod co se ted budoval...je to dost zajimava prace,ja delal skladnika :)Ktery ma kupodivu vetsi plat nez delnici ...ale zase obrabeci polotovarů jsou na tom líp a to jen mackaj tlacitka a stroje to udelaj samy,maj tam i tu ruku jako muzes videt treba v automobilkach Citovat
shark734 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 trochu k teme..mne pomahaju na zaspanie 3 veci: 1. 0,5l tmaveho vychladeneho piva 2. ked mi pred spanim rozprava priatelka a je jedno co , nech sa vyrozprava 3. zapnem telku/radio nech nieje ticho Citovat
punkac Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 heleď Davide, prosím, odnauč se jeden tvůj nešvar neustálého citování příspěvků nad tebou, lidi nejsou blbí, aby nevěděli na koho reaguješ, když si nejsi jist, stačí třeba napsat do příspěvku třeba for punkac: nebo nějakou jinou přezdívku. To tvoje \"citování\" vypadá strašně a Modi to někdy mažou, máš to i v pravidlech, jak přispívat -> používej tlačítko ODPOVĚDĚT Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Tak promin nejlepsi je,ze jsem malem dal na ten tvuj prispevek kde o tom pises \"citovat\" :D Citovat
jozefsv Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 cum menej na net a prestan zaplnat blbostami toto forum;) [upravil dne 20.12.10 00:06 jozefsv] Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 cum menej na net a prestan zaplnat blbostami toto forum;) [upravil dne 20.12.10 00:06 jozefsv] Neboj,tebe uz znam,tvoje prispevky me jeste nidky neprinesli uzitek,ale lidi zde rikali ze jsi uz takovy,tak te beru takovyho jaky jsi...na druhou stranu vim,ze moje prispevky zase nikdy nepomohly tobe,ja se sebekritice nebranim.. [upravil dne 19/12/10 23:18 Dadadavid] [upravil dne 19/12/10 23:18 Dadadavid] Citovat
aka Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 bud rad ze vubec usnes.... ja ted probdim tak dve tri hodinky v tejdnu a nezabere mi na to nic ze zminovaneho. Citovat
MilanF1 Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 půlnoční příspěvěk ... tak to bud fakt nemůžeš usnout nebo nechceš. U mě platí, že pokud předržím spánek, vydržím pak dlouho vzhůru, ale taky nemohu usnout. Takže se snažím jít spát, když na mě jde večer vlna únavy a tělo se mě ptá: \"Nepůjdeš si lehnout?\". Citovat
Tomin0007 Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Já pokud nemůžu usnout, tak si dám buď pivko, nebo se pořádně nažeru, nebo si pustím Blokádu (9- ti hodinovej, čtyřdílnej ruskej válečnej epos) :-D.......a když je fakt krize, tak to všechno zkombinuju a spím jak malej ;-)......ne vážně, taky jsem měl problémy se spánkem a přišel jsem na to, že když moc myslím na to, že chci usnout, tak to vůbec nejde, a naopak když nechám plout myšlenky a pustím si nějakou hudbu, tak jsem jak špalek do 10 minut...... Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Medunkovy caj, mleko s medem, dvojka cerveneho .. Nebo 5x za sebou si to udelat a padnes polomrtvej :D .. nee sorry Citovat
oni Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 tady na foru uz jsem nejaky patek,ale v posledni dobe jsem se opravdu pobavil nad tvejma prispevkama a i nekterych zdejsich clenu. jako student tento problem znam pokud neni zkouskove obdobi, nejednoduzsi a nejucinnejsi zpusob jak usnout je, nevalet se na prdeli a neco delat. zkus cely tyden neco delat,at to budou kraviny, vezmi pritelkyni na nekolika denni nakupy, ji to urcite potesi,tebe unavi a o vejkendu vyraz na aspon dve celonocni akce az do rana.. a takovy tyden budes naspavat dlouho. a nebo tedn sex, pokud mas kvalitni, proste musis usnout... jinak jsem zvedavej,jaky temata tady jeste pribudou.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 oni : no mezi nami ja uz sice nejsem student ale problemy se spanim mam taky ... .. ale pravda je ze jsme diky tomuto dotazu zabrousili spis do vod lekarskych rad .... Ale co,hlavne ze je sranda Citovat
oni Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 tak ja myslel dadudavida, ten je tusim jeste student. jj jasny, rad se pobavim. i kdyz verim,ze nekdo kdo na toto trpi, musi trpet, sam znam, nekdy se mi stane ,ze nemuzu usnout, vytahnu casak a ctu,dokud me nepalej oci a pak uz to jde samo usnout. Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Jj ja vim zes myslel jeho Jen jsem chtel podotknout ze to znam (jako nestudent) bohuzel taky a momentalne mam predepsany Lexaurin ale mam to brat jen v krizi, ne pravidelne .. Nicmene to uz je chemie a verte tam nechcete zajit .. zlaty medunkovy caj .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.