Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ahoj,po ránu cestou do skoly nabiram vzdycky 4 kluky a oni knci stejne tak je beru i zpet,kazdy mi ma dat za tuto cestu 25 kc ale vzdy kdyz prijedu domu a kouknu do kasliku kam to davaj,je tom vetsinou o dost min a nevim kdo mi kolik dal..ja jim kazdymu psal ale kazdej ze mi to da dyl nebo ze on mi skutecne dal vsechny prachy...nevim jak na ne,nejjednodussi by bylo si ty penize davat pred odjezdem do ruky a prepocitat,ale chci se prave zeptat,neni to pred nima blby to pocitat od kazdyho zvlast??Mam si za svym stat??me uz je to trapny jak jim to musim porad opakovat.pripadam si jako socka ale proste jsme se tak dohodli a chci aby platily...jinak at si jezdi busem kde je kosa a neda se tam hnout... Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Pokud ti to nedávaj, tak před nastoupením do ruky a nazdar. uděláš to jednou, sice budou nadávat, ale pak bude klid. Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Ted me napadla jeste jedna vec,poverim toho jednoho kteryho znam nejvic aby to od nich jeste nez prijedu vybral a bude zodpovednej za to,ze dostanu do ruky tu danou castku a co bude chybet tak doplati on nebo nazdar....to by slo ne? Citovat
Haryk Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 nebo jim zastav na poloviční cestě ,no co co taky málo platíte Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Hele někde v bazaru jsem viděl takovou tu mašinku co nám z ní autobusáci točili lístky když jsem byl malé robátko, tak bys to mohl vozit sebou a každýmu natočit lístek proti placení ne? Citovat
Ajdamek Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 neplatí=nevozit jednoduchý a účinný Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 kuva chlape, to jsou furt dotazy , neumíš si udělat pořádek sám, nebo myslíš, že to udělá někdo z klubu???, vzpamatuj se No ja jsm prave takovej ten co nema moc zkusenosti,jeste jsem takovej ten,co vidi vsechno trochu pri obraze svem,mam plno snu..nejsme moc realista...zatim...jak v cem teda...ale jsme pysny na svou sestru,tak se odrazila sama za sebe uz v 17ti letech a zmizela do Brna,tam si nasla brigadu,pak praci a udelala si tam sama skolu,ptom se odstehovala do Prahy,tam zacala makat v kasinu v Hiltonu,ted momentalne dela vysokou skolu a pracuje neco s pocitacema a programovani... Citovat
Qcko Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Presne tak, parkrat ich nevyzdvihnut a mas pokoj ... Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Hele někde v bazaru jsem viděl takovou tu mašinku co nám z ní autobusáci točili lístky když jsem byl malé robátko, tak bys to mohl vozit sebou a každýmu natočit lístek proti placení ne? to by bylo zajimavy,asi by cumely ale tvoje prispevky mi obcas pripadaji zajimave a nekdy nereálne...ale nerikam,ze bych na tom nebyl stejne Citovat
Benžík Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Nech si zaplatit vždy předem na celej tejden. Taky jsem vozil do práce takovýho neplatiče, poprvý ok, neměl peníze, zaplatíš za týden, podruhý že zaplatí po výplatě, moje odpověď byla ať zaplatí po výplatě autobusákovi, najednou peníze měl. Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Nech si zaplatit vždy předem na celej tejden. Taky jsem vozil do práce takovýho neplatiče, poprvý ok, neměl peníze, zaplatíš za týden, podruhý že zaplatí po výplatě, moje odpověď byla ať zaplatí po výplatě autobusákovi, najednou peníze měl. No...ja prave neumim bejt takovej raznej,nevim proc,proste se toho bojim,... Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Já bych to řešil jednoduše. Narovinu jim to řekni - pánové, dohoda byla taková a taková, nechci řešit kdo to byl, ale takhle to nejde, když to nebude jeden den OK tak druhej Vás nevezu, vyřiďte si to jak chcete. Tím umožníš hříšníkovi se neprozradit a nebudeš za trubku. Citovat
Dopiťák Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 presne tak jak pise benzik penize na tyden dopredu a mas klid.. Citovat
Qcko Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ked nevies byt razny, tak je jasne ze ta budu odrbavat a ty ich budes vozit zadarmo Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 A když budou držkovat tak jim řekni ať si uvědomí kdo má klíčky od auta... taky sem takhle jezdil do školy.ale každý ráno co sem je nabral tak sem rovnou vybral love a za to natankoval... bylo mi to jedno že tankuju za stovku protože sem jí tak akorát projel,a k tomu sem tam stejně víc jak 20L dát nemohl pač mi tekl nádrž.A když nebudou chtít platit nebo tak něco tak se na ně vy*er a jezdi sám...A uvidíš jak ti budou platit v pořádku až bude pršet a oni budou muset čekat na autobus Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 s tim placenim na pred to nechavam jako posledni verzi,muze se stat ze ja onemocnim a nepojedu nebo naopak jeden z nich a pak si to hlidat abych mu to zapocital do pristiho tydne...asi si na to udelat sešitek... Citovat
Dopiťák Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 mno to bys mel ale jinak ja sem takhle jezdil s kamosema 3 roky do skoly a bylo to v poho .. a v mem pripade to bylo daleko lepsi nez kazdej den promrhat 3 hodiny cestou tam a zpet kdyz to autem trvalo 45minut a jel sem si v teple a nemusel sem vstavat o hodinu driv.. to by si mely ti kumpani uvedomit jinak zachvilku je vozis zadarmo.. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Tak to nechápu že to necháš na poslední verzi....Jedna věc je že ti pomalu nedával ani na naftu,druhá je že si ojíždíš auto a to taky něco stojí..Buď by mi dali hned ráno nebo bych jel sám.šmitec Citovat
Benžík Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Víc než 4 s tebou nejezdí. Udělej tabulku, vodorovně pět políček (dny v týdnu), svisle čtyři políčka (jména) a pak už jenom odškrtávej. A pokud někdo nepojede, tak mu peníze vrátíš. Nakonec budou spokojený, že nemusí denně shánět drobný. [upravil dne 19/12/10 21:21 Benžík] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Když si neřekneš tak se na tebe vys*rou..lidi sou kurv* Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.