Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,po ránu cestou do skoly nabiram vzdycky 4 kluky a oni knci stejne tak je beru i zpet,kazdy mi ma dat za tuto cestu 25 kc ale vzdy kdyz prijedu domu a kouknu do kasliku kam to davaj,je tom vetsinou o dost min a nevim kdo mi kolik dal..ja jim kazdymu psal ale kazdej ze mi to da dyl nebo ze on mi skutecne dal vsechny prachy...nevim jak na ne,nejjednodussi by bylo si ty penize davat pred odjezdem do ruky a prepocitat,ale chci se prave zeptat,neni to pred nima blby to pocitat od kazdyho zvlast??Mam si za svym stat??me uz je to trapny jak jim to musim porad opakovat.pripadam si jako socka ale proste jsme se tak dohodli a chci aby platily...jinak at si jezdi busem kde je kosa a neda se tam hnout...

Odesláno

Ted me napadla jeste jedna vec,poverim toho jednoho kteryho znam nejvic aby to od nich jeste nez prijedu vybral a bude zodpovednej za to,ze dostanu do ruky tu danou castku a co bude chybet tak doplati on nebo nazdar....to by slo ne?

Odesláno

Hele někde v bazaru jsem viděl takovou tu mašinku co nám z ní autobusáci točili lístky když jsem byl malé robátko, tak bys to mohl vozit sebou a každýmu natočit lístek proti placení ne?

Odesláno
kuva chlape, to jsou furt dotazy :o, neumíš si udělat pořádek sám, nebo myslíš, že to udělá někdo z klubu???, vzpamatuj se :myslim

No ja jsm prave takovej ten co nema moc zkusenosti,jeste jsem takovej ten,co vidi vsechno trochu pri obraze svem,mam plno snu..nejsme moc realista...zatim...jak v cem teda...ale jsme pysny na svou sestru,tak se odrazila sama za sebe uz v 17ti letech a zmizela do Brna,tam si nasla brigadu,pak praci a udelala si tam sama skolu,ptom se odstehovala do Prahy,tam zacala makat v kasinu v Hiltonu,ted momentalne dela vysokou skolu a pracuje neco s pocitacema a programovani...

Odesláno
Hele někde v bazaru jsem viděl takovou tu mašinku co nám z ní autobusáci točili lístky když jsem byl malé robátko, tak bys to mohl vozit sebou a každýmu natočit lístek proti placení ne?

:D to by bylo zajimavy,asi by cumely :) ale tvoje prispevky mi obcas pripadaji zajimave a nekdy nereálne...ale nerikam,ze bych na tom nebyl stejne :D

Odesláno

Nech si zaplatit vždy předem na celej tejden.

Taky jsem vozil do práce takovýho neplatiče, poprvý ok, neměl peníze, zaplatíš za týden, podruhý že zaplatí po výplatě, moje odpověď byla ať zaplatí po výplatě autobusákovi, najednou peníze měl. :o

Odesláno
Nech si zaplatit vždy předem na celej tejden.

Taky jsem vozil do práce takovýho neplatiče, poprvý ok, neměl peníze, zaplatíš za týden, podruhý že zaplatí po výplatě, moje odpověď byla ať zaplatí po výplatě autobusákovi, najednou peníze měl. :o

No...ja prave neumim bejt takovej raznej,nevim proc,proste se toho bojim,...

Odesláno

Já bych to řešil jednoduše. Narovinu jim to řekni - pánové, dohoda byla taková a taková, nechci řešit kdo to byl, ale takhle to nejde, když to nebude jeden den OK tak druhej Vás nevezu, vyřiďte si to jak chcete. Tím umožníš hříšníkovi se neprozradit a nebudeš za trubku.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

A když budou držkovat tak jim řekni ať si uvědomí kdo má klíčky od auta... taky sem takhle jezdil do školy.ale každý ráno co sem je nabral tak sem rovnou vybral love a za to natankoval... bylo mi to jedno že tankuju za stovku protože sem jí tak akorát projel,a k tomu sem tam stejně víc jak 20L dát nemohl pač mi tekl nádrž.A když nebudou chtít platit nebo tak něco tak se na ně vy*er a jezdi sám...A uvidíš jak ti budou platit v pořádku až bude pršet a oni budou muset čekat na autobus

Odesláno

s tim placenim na pred to nechavam jako posledni verzi,muze se stat ze ja onemocnim a nepojedu nebo naopak jeden z nich a pak si to hlidat abych mu to zapocital do pristiho tydne...asi si na to udelat sešitek...

Odesláno

mno to bys mel :D ale jinak ja sem takhle jezdil s kamosema 3 roky do skoly a bylo to v poho ..

a v mem pripade to bylo daleko lepsi nez kazdej den promrhat 3 hodiny cestou tam a zpet kdyz to autem trvalo 45minut :) a jel sem si v teple a nemusel sem vstavat o hodinu driv..

to by si mely ti kumpani uvedomit jinak zachvilku je vozis zadarmo..:(

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak to nechápu že to necháš na poslední verzi....Jedna věc je že ti pomalu nedával ani na naftu,druhá je že si ojíždíš auto a to taky něco stojí..Buď by mi dali hned ráno nebo bych jel sám.šmitec

Odesláno

Víc než 4 s tebou nejezdí. Udělej tabulku, vodorovně pět políček (dny v týdnu), svisle čtyři políčka (jména) a pak už jenom odškrtávej. A pokud někdo nepojede, tak mu peníze vrátíš. Nakonec budou spokojený, že nemusí denně shánět drobný.

[upravil dne 19/12/10 21:21 Benžík]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Když si neřekneš tak se na tebe vys*rou..lidi sou kurv*

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...