Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyhřívání zadního skla coupe 406

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, v létě jsem nechal nalepit folie a nyní zjišťuji, že mi na zadním skle rozpouští jen jede drát první zespoda.

Chci se zeptat, Dráty jsou na povrchu skla, že když ten co lepil folie mohl čištěním přerušit právě tyto proužky a nebo je to uvnitř skla? :myslim

Odesláno

Tak to jsem v loji, pak je to jasný prostě to přerušil jak to sklo čistil, protože to normálně fungovalo před nalepením.

No teď už asi nic nenadělám , protože se mi to nechce strhávat..sakra :(

A nebo reklamace...

Guest dreamtalks
Odesláno

... a pred nalepenim ti to fungovalo? Prijde mi divny, aby to poskodil cistenim a nalepovanim.

Edit. : odpovedel jsi drive.

To by me zajimalo co stim vyvadel.

Ja bych to reklamoval, snad se ti podari dokazat, ze to predtim fungovalo a ze to je jeho chyba.

[upravil dne 19/12/10 12:46 dreamtalks]

Odesláno

Ono je to docela choulostivý, ale dá se to poměrně dobře opravit. Samozřejmě fólie musí dolů... Co se týká reklamace tak si myslím, že nemáš šanci, ale třeba se pletu.

Odesláno

Určitě to udělal on, pamatuju si , že předky dočišťoval takovou speciální žiletkou před nalepením folie, ale snad by nebyl tak blbej a udělal to i na zadním skle. Pokud ano , tak to mohl tak brutálně dodrbat , že s tím nic nepůjde ani po stržení folie, další věc je aby se při strhávání folie nestrhla i tam mřížka.

Celkem mi to vadí, ale asi se budu muset více dívat do zpě\'táků.

Každopádně mu zavolám co na to řekne.

Blbec jsem si to měl pohlídat , ale nenapadlo mě to.

Tak si na to dávejte pozor.

Odesláno

No zkusím to ještě detailně prosvítit kousek po kousku a tak najít případné přerušení, pokud bych ho jasně našel pokusil bych se proříznout opatrně folii a zase vrátit, myslím , že by to ani nebylo téměř poznat. Jde jen hned ta první zespodu , tak to musí být někde hned nad ní.

Na to pojištění se přeptám.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
No opravoval jsem i odřeniny dlouhé 2-3 cm a chodí to dodnes... toho bych se nebál. Navíc některé pojištění skel se vztahuje na všechna skla...

Prosimtě jak se takovéto vady opravují? taky mi to zadní sklo moc dobře nevyhřívá a nějaký to přerušení sem taky našel..díky

Odesláno

sorry za :xvul ale soucítím s tebou rudý bratře :D. Jsem na tom úplně stejně, jenom mě to \"zařídil\" minulý majitel vozu - zatím jsem to neřešil, ale myslím že to taky dolakuji...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...