Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás všechny(hezký nový rok)nemáte někdo doma na prodej (samo po vyzkoušení)řídící jednotku na P 405 1,9 Sribenzín 1989 Motronic bosch 0261200160 díky kenry

Odesláno

Upřesnit?není problém mám 405.... a startuje a občas to i chytlo ale daleko sem nedojel ztratila výkon a zdechla takhle asi 14 dní a ted už to jen točí a ani neblafne a ukazuje mi to poruch motronic bosch a tak sem se v chytrý knížce dočetl že mám jít na diagnostiku tam sem byl a jediné co mi doporučil chztrý pán/vyměnit ř.jednozku a tak jí sháním a už mám doma jednu zaručeně funkční z moravy za 2000,-/samo že nende/tak sháním cosi po Praze a jelikož nejsem mobilní je to o to těžší.Stačí to takhle?...kenry

Odesláno

opsal sem si to z té původní a těžko to někdo měnil sem převodovku aut.za manuál a je to auto z švýcar po prvním maj.najeto 30000km igelit na zadních sed.a deka u řidiče hovoří za vše netknuté takže to bylo origioš ta jednotka.Spíš mi chlapi nabídněte cenu ale prosím pouze funkční nerad bych si doma dělal zbírku jednotek k ničemu mám tady dost gum kdyby ste někdo chtěl i s plechem 4x108 14/175-185... díky kenry

Odesláno

To bys ale musel sebou vozit jadernej reaktor, abys to dokázal oživit a na každym odstavnym parkovišti bys šrouboval vadný elektronky (nepočítaj ten 50ti tunovej přívěs na kterym by ta elektronika byla převážená :papa

Odesláno

tak velký pneu zase nemám jelikož to tam nedostanu....4x108/185,175,14 i s plechem ....nezabíváte se někdo s tou elektrikou nemám to komu dáta v servisu mi řekli 20000,- a to se mi nevyplatí....nebo jestli o někom nevíte kdo by to zmáknul ještě sem se v tom pořádně ani nesvazl a to to mám doma skoro rok....:( uvítal bych někoho kolem Prahy sem z z Pha9 ale k p. Vašendovi už sem to zkoušel a ne e.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...