moonroo Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Ahoj všem! chci se zeptat,zapalovač v autě.normálně nahřeje,vycvakne,ale v momentě,kdy si tam dám nabíječku,nic,ted jsem dostala ten transmiter a ten taky nic. čím to je,že to funguje takhle na půl? upřimně,zapalovač nosím v kapse tu \"díru\" chci využít a nemůžu,to je pojistka,nebo něco jiného?nebo je ta díra na nic? dík za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Pojistka musí být dobrá, jinak by nenažhavil ten zapalovač. Spíš ta zásuvka je vevnitř nějak zoxidovaná nebo pokroucená, ten zapalovač má ten prostřední kontakt trochu jiný než třeba transmiter, tak funguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 jj, u nás to dělají dvě auta a moc bych se nedivil, kdyby se kdysi dávaly jiné zásuvky? Pravda, že mladší z obou aut je rv 95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 honza: nejspíš se pletu, já jen jestli o tom nikdo nic neví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygnor206 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Mám občas stejný problém a příčina je v tom že je vnitřek špinavý od zapalování cigaret protože se na zapalovači připeče tabák a ten se přim dalším zapnutí zapalovače připeče na dno zásuvky a při vložení jiné zástrčky co mé malý kolík uprostřed to už nemá kontakt takže to chce pořádně vyčistit ale pozor na šlus! já jí mám pod stálým napětím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loque Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Ja som musel ten stredný kontakt takisto očistiť, bol zašpinený od zapalovača, tak som to oškrabal šrobovákom Len si treba dať pozor aby neprišlo ku skratu o kostru, lebo privarený šrobovák v zásuvke nieje zrovna výhra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonroo Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 No jasně,takže ve své podstatě se tu všichni shodujete na špatném kontaktu...zkusim tedy vyčistit.mě to právě taky jede pořád,tak prostě vyndám pojistku a bude klid.pak bych to neměla vyzkratovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feriic Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Nemela ale mohla,vyndat pojistku zkusit jestli se zapex nezhavi a kdyz ne hura do toho a kdyz jo odpojit baterku a pak hura na to.Ja jsem se zase setkal s tim,ze ve dne toho zapalovace (samice) prasknul plast,vyhral se a tim padem nesel ani samotny zapalovac vyskakoval a ani nic co jsem do nej cpalo spravila to nova plast podlozka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonroo Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 Ještě mám tedy malý dotaz,než začnu s očistou. může mi ještě někdo poradit,která to ta pojistka je?nemůžu se dohledat manuálu a fakt netušim,která to je.fotka by byla super.se naotravuju,ale nechci to zvorat.díky moc:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Odpoj baterku (máš kód od rádia?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonroo Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 aha,já to ještě neviděla vevnitř,tak jsem to hned nepochopila.ok,tedy č 1 vyndám a zkusím to.díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonroo Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Tak děkuju moc za rady.kontakt vyčištěn,transmiter funguje,bohužel tam asi radši zůstane,protože opravdu byl boj dostat to do té \"díry\" tudíž jsem pojistku dala do polohy na otečení klíče a je to. tak ahoj a díky ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts