Dadadavid Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Ahoj,uz jste si to nekdo zkousel vyrobit??jde to ze vseho,je stovky moznosti... Citovat
Dadadavid Odesláno 10. prosinec 2010 Autor Odesláno 10. prosinec 2010 No,asi jen,kdyz ma clovek dlouhý večer me strasne teda bavýtakhle neco fungujiciho vyrabet...zatim se mi povedl funkcni elektromotor jo a taky neustale plujici lod pohanena svickou Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Loď poháněná svíčkou? Dej, prosím, foto, nebo nákres? Citovat
Dadadavid Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 Loď poháněná svíčkou? Dej, prosím, foto, nebo nákres? Ja jako myslim model ale slo by to udelat i ve vetsim nejak Ja si vzal krabici od mlika,aby nepropoustela vodu,rozrizl jsem ji na polovic,potom se vezme nejaky dost tlustý drát a necha se tak cca 5 cm rovnej a potom se z nej udela spirala a druhy konec se taky vyvede ven,zbytek viz foto... ze spoda spiraly je svicka ktera ji rozehreje a lod se da do pohybu Ted koukam ze s tou spiralou jsem to rekl mozna obracene,koukni na video to mluvi za vse.http://www.youtube.com/watch?v=RecR3YMuhtk [upravil dne 11/12/10 08:08 Dadadavid] Citovat
Qcko Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Taku lodku mam doma aj ja a funguje to spolahlivo, vyvija to aj dost solidnu rychlost, problem je skor ju zastavit Citovat
godzila.01 Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 No to sou zajímavý věci... Ale nějak nepobírám jak to vlastně funguje... Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Loď poháněná svíčkou? Dej, prosím, foto, nebo nákres? Ja jako myslim model ale slo by to udelat i ve vetsim nejak Ja si vzal krabici od mlika,aby nepropoustela vodu,rozrizl jsem ji na polovic,potom se vezme nejaky dost tlustý drát a necha se tak cca 5 cm rovnej a potom se z nej udela spirala a druhy konec se taky vyvede ven,zbytek viz foto... ze spoda spiraly je svicka ktera ji rozehreje a lod se da do pohybu Ted koukam ze s tou spiralou jsem to rekl mozna obracene,koukni na video to mluvi za vse.http://www.youtube.com/watch?v=RecR3YMuhtk [upravil dne 11/12/10 08:08 Dadadavid] To musí být měděná trubička, naplněná vodou, a ne drát? Citovat
Dadadavid Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 No tak ono je nekolik zpusobu,ja treba mel jen drat a jelo to ale jak to je na youtube,tka to jede celkem dost rychle...kdyz tam pohledáš,tak je tam mraky videí s ruznyma navodama Citovat
Qcko Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Drat? To je blbost nie ? Ja mam klasicku trubickovu, funguje to jednoducho a krasne, proste v trubicke je voda, ktoru v strede ohrievam, vznika para ktora unika jednou stranou z trubicky, tym vznika maly podtlak a saje studenu vodu druhou trubickou naspat, ta sa zase ohreje a tak dokola, mozem ak tak urobit video ako to jazdi v praxi, keby niekto chcel Citovat
jofo Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Kurna ale stale mi nejde ako to funguje. Citovat
jofo Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 No to je mozne ako si napisal, ale nerozumiem ako to funguje v jednom videu. On tam dal len nejaku lyzicku do kovovej lodky, nalial olej, zapalil, potom nalial vodu a uz mu to islo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.