Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No,asi jen,kdyz ma clovek dlouhý večer :) me strasne teda bavýtakhle neco fungujiciho vyrabet...zatim se mi povedl funkcni elektromotor :) jo a taky neustale plujici lod pohanena svickou :)

Odesláno
Loď poháněná svíčkou? Dej, prosím, foto, nebo nákres?

Ja jako myslim model :D ale slo by to udelat i ve vetsim nejak :D Ja si vzal krabici od mlika,aby nepropoustela vodu,rozrizl jsem ji na polovic,potom se vezme nejaky dost tlustý drát a necha se tak cca 5 cm rovnej a potom se z nej udela spirala a druhy konec se taky vyvede ven,zbytek viz foto... ze spoda spiraly je svicka ktera ji rozehreje a lod se da do pohybu :)

Ted koukam ze s tou spiralou jsem to rekl mozna obracene,koukni na video to mluvi za vse.http://www.youtube.com/watch?v=RecR3YMuhtk

post-30338-14109613993655_thumb.jpg

[upravil dne 11/12/10 08:08 Dadadavid]

Odesláno
Loď poháněná svíčkou? Dej, prosím, foto, nebo nákres?

Ja jako myslim model :D ale slo by to udelat i ve vetsim nejak :D Ja si vzal krabici od mlika,aby nepropoustela vodu,rozrizl jsem ji na polovic,potom se vezme nejaky dost tlustý drát a necha se tak cca 5 cm rovnej a potom se z nej udela spirala a druhy konec se taky vyvede ven,zbytek viz foto... ze spoda spiraly je svicka ktera ji rozehreje a lod se da do pohybu :)

Ted koukam ze s tou spiralou jsem to rekl mozna obracene,koukni na video to mluvi za vse.http://www.youtube.com/watch?v=RecR3YMuhtk

[upravil dne 11/12/10 08:08 Dadadavid]

To musí být měděná trubička, naplněná vodou, a ne drát?

Odesláno

No tak ono je nekolik zpusobu,ja treba mel jen drat a jelo to :) ale jak to je na youtube,tka to jede celkem dost rychle...kdyz tam pohledáš,tak je tam mraky videí s ruznyma navodama

Odesláno

Drat? To je blbost nie ?

Ja mam klasicku trubickovu, funguje to jednoducho a krasne, proste v trubicke je voda, ktoru v strede ohrievam, vznika para ktora unika jednou stranou z trubicky, tym vznika maly podtlak a saje studenu vodu druhou trubickou naspat, ta sa zase ohreje a tak dokola, mozem ak tak urobit video ako to jazdi v praxi, keby niekto chcel ;)

Odesláno

No to je mozne ako si napisal, ale nerozumiem ako to funguje v jednom videu. On tam dal len nejaku lyzicku do kovovej lodky, nalial olej, zapalil, potom nalial vodu a uz mu to islo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...