Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nooo a teraz mi povedz kde si ju zohnal? to je ta z ceska po GO motora??? takze ta z blavy padla? daj mi na toho dedka kontakt a si ju pojdem kupit :D...

Odesláno

No toje pravda :D Ale bojí se přiznat, že má jen nálepky na nějakym rudym plechu.. Ale my se ti smát nebudem (trochu).. :D Tak to přiznej .. :D

PS- Klidně pište jen Fely ať je to aspon trochu zkracené :D

Mef- No Já si řikal že to křidlo je T16 proto jsem hadal T16 :D

[upravil dne 31/8/12 11:50 od Feelly]

[upravil dne 31/8/12 11:56 od Feelly]

Odesláno

Já taky nevím ... ale když vidím tu fotku toho prototypu na řidičových dveřích, moc se mi ten lak nelíbí :( Ale to asi u Mička není důvod k odmítnutí vozu.

Odesláno

Jo jo ten lak je nic moc.. No ale jestli je ostatní zachovalý tak proč né..

Nechápu lidi který měli limitovanou edici něčeho tak krásnyho a vzacnýho a nestarali se o to..

Mě až bude 18 tak nejdřív si koupim nějakou šutku, ale pak si budu schánět nějakou T16 i kdyby na něm byl rok práce vemu ho. :)

Odesláno

Feelly: Jde o majitele ... první majitel si chce auto užít, ale většinou se stará, když stálo fůru peněz. Pak to může koupit nějaký mladík, kterého nezajímá, že to je limitovaná edice a kouká jenom na jednu kolonku - výkon. Potom to tak vypadá. :(

Ale snad se dočkáme fotek celého auta ... tedy pokud ho má v měřítku 1:1 :D

Odesláno

Milan- Toje fakt na to jsem nějak nemyslel, ale taky je možné že ho dostal nějakej bohatej mladíček.. No to už nevíme jakou to má minulost.. :)

Já vim jedno ja prase nebudu.. :D Nemá to cenu přijít o život kvuli machrovinám..:)

Jo jo ja si myslím že sám to nevydrží a pochlubí se. :D

Odesláno
skoda,ze my nevyslo toto:bacha tak som ho chcel model a aj poradove cislo 405...kolko sa ich vlastne vyrobilo???:myslim ze len 500 ale :nevim

[upravil dne 30/8/12 23:14 od 313Mihal313]

1000 jich bylo

Odesláno
skoda,ze my nevyslo toto:bacha tak som ho chcel model a aj poradove cislo 405...kolko sa ich vlastne vyrobilo???:myslim ze len 500 ale :nevim

1000 jich bylo

máte pravdu oba 500 starej model a 500 novej :)

Odesláno

1000 jich bylo

máte pravdu oba 500 starej model a 500 novej :)

a 313ka má starý model podle barvy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...