Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdarec, nevi někdo poradit se zapojenim pro vyhřivani sedaček,nemam to ve vybave ale draty jsou natazene ve stredovem panelu sehnal sem origo spinače a zacvaknul na konektory dodal sem pojistku a stale mi tam nejde proud

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
zdarec, nevi někdo poradit se zapojenim pro vyhřivani sedaček,nemam to ve vybave ale draty jsou natazene ve stredovem panelu sehnal sem origo spinače a zacvaknul na konektory dodal sem pojistku a stale mi tam nejde proud

někdo tu psal že pojistka je v motorové části..tam si jí dal?

Odesláno

jo dal ,mam i pojistkovnici v motorov. prostoru pro lepsi vybavy BSMB5, alek zda se mě jestli to netreba nastavit prez diagnostiku

Odesláno

zeptám se úplně blbě, po stisknutí spínače, se ti tozsvítí oranžová kontrolka na spínači? Předpokládám, že jsi dodal vše origo...... Jestli ne, nejde ti šťáva do přívodu, jestli svítí, a přesto nehřeje, nejde ti šťáva skrze spínač (proměřit voltmetrem) nebo máš přetrhanou výhřevnou dečku (častá závada u nekožených potahů, stačí, aby někdo klekl nebo se opřel pěstí o sedák a je vymalováno)

Odesláno

vyhřívání funguje jen za behu motoru

jak už se zminoval punkac. většina sedaček nefunguje z duvodu přetrhaných obvodu v sedadle.

[upravil dne 10.12.2010 08:41 čakom]

• O 10 měsíců později...
Odesláno

obnovím téma, Mám origo vyhřívání sedaček, zkoušel jsem ho zapnout spínače se rozsvítí, ale sedačka nehřeje. Za jakou dobu bych cítil, že to topí? A případně poradil by někdo kam všude sáhnout, nebo jak poznám, že jsou přetrhaný ty dečky? Na zimu by se to celkem hodilo.

Odesláno

ok takže to nemá nastat hned třeba po 2minutách, někde jsem četl, že to nastane hned, tak mi to zmátlo. Ok tak holt to zkusím déle ;) Každopádně kdyby někdo věděl, kam sáhnout pro kontrolu tak pište, budu rád

Odesláno

Nemá to taky vliv na zapojení klimatizace ?? Bohužel, mě už taky nehřejí a příčina je jednoduchá a to, že jou vyhřívací drátky přerušené a sundavání potahu je docela ,,nepříjemné\". Někde se tu dříve o tom psalo.

Odesláno

je potreba sahnout po ohmetru a zmerit na konektoru pod sedacku (tusim, hneda barva) zda maji decky nejaky meritelny odpor, v pripade nekonecneho odporu je decka prelamana, v pripade nuloveho odporu zkratovana (ale to by vyhodilo pojistku)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mam taky dotaz pod pojistkovnici nad pedalama je patice s draty a neni tam zacvakle rele patři to pro ten výhřev sedadel? nemam to titiž ve vybavě ,kdyz tam dam patřične rele tak mozna i prijde proud k spinači co jsem tam dokoupil ,nevi někdo poradit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...